perjantai 29. lokakuuta 2010

Synttärit etukäteen - Birthday little early

X-filesin toinen tuotantokausi
Naiset- elokuva
Nemin uusin lehti <3
Pyysin Janilta yhtä lahjaa ennen mun synttäreitä.. ja mä sain aika monta xD Jani vaan niin tykkää saada mut hymyilemään entistä enemmän, khihi.. Eli siis tällä kertaa Janin shoppailua mulle ;) <3 Meillä menee kertakaikkiaan loistavasti ja sitä myöten mullakin menee, Jan on nostanu mun itsetuntoa ihan mielettömästi. Me ollaan yhessä niin ällösöpöjä, että jos joku näkis varmaan ei kestäs katsoa vaaleanpunaisia sydänsaippuakuplia koko kämppä täys. <33

2 pakettia ja Prinsessa Ruusunen, Sinbad, Joseph
Toinen paketti sisälsi Harry Potter seiskan <33!!
Ja Täydelliset naiset boksit 3-5, eka kausi on saatu toissapäivänä jo <3
Sain myös Lumikin <3
Ja uuden Nora Robertsin.. vaihteeks xD


/Leena
P.s Täydelliset naiset kakkos kautta ei löytynyt kaupoista, joten Jani pisti netistä tilauksen, saan sen ensiviikolla! xD <3

torstai 28. lokakuuta 2010

Hopeahiukset - Silverhair


Eli siis ihmiset kyseli kamalasti miten sain hienon hopeiset hiukset. Poistin siis punasen värin hiuksistani alkuvuodesta. Värinpoistoaine kuivatti hiuksiani aika hirveesti, joten tyydyin myöhemmin vain blondeihin hiusväreihin. Tyvikasvusta tuli platinablondi, latvoihin jäi punertavaaoranssikuivahiusta. Tässä hyvä esimerkki. Värjäsin hiukset blondaavalla värillä viisi, viisi! kertaa. Silti tuntuu ettei se oranssisävy vaan koskaan lähtenyt.. Sitten ostin Hairgym Gris Acier shokkiväriä (ainakin näin luulen ton nimen olevan..) ainoasta putiikista Porissa joka myy niitä. Joonnnka.. nimeä en tietenkään nyt muista. Mutta siellä myydään kaikkia muitakin hiusjuttuja (superkalliilla). Tollakin tuubilla oli hintaa 11 e. Mutta olin tylsistynyt ja halusin hopeiset hiukset. Värjäsin niitä vähän väliä, koska se ei todellakaan pysy päässä. Ne vaatii jatkuvaa pesemistä, jotta väri pysyis kiiltävänä, mutta samalla se sitten lähtee pois, joten taas uus värjäys.. Ekat kuvat tossa ylempänä on maaliskuulta, hopeiset onkin sitten kesä-heinäkuulta :) Heinäkuun lopussa sitten kyllästyin taas ja värjäsin takasin punasiksi. Ja nyt mustiksi.. Pian ruskeiksi, sitten taas punasiksi.. sitten.. ehdotuksia?

Värinpoisto ja eka blondaus väri
Miljoona tuntia väkertelyä shokkivärin kera
Tuskassa oli vielä hienon värinen tukka <3 Tunnistaako kukaan keskellä olevaa hemmoa?
Minä ja Maria Hesassa


/Leena

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Makkarin edistymistä

Jaa jaa eilen jäi päivittämiset, mulla on kauhea leffaputki ollu menossa ja nyt True Bloodin jaksojen kattomista, taas xD! <3 Ja siis tosiaan lupailin makkarista kuvia, huomenna vois päivitellä enemmän menosia, esim päivän tekemisiä kuvamuodossa 0_o jos ketään kiinnostais? Kans hopeahiuksista kyseltiin, teen siitä kunnon postauksen kans. Ja sitten niitä kuvia. Ei vielä kauhean mahtava, mutta ainakaan ei löydy enää pölyä ja siellä mahtuu kävelemään.. ja meillä on kivat matot! Sain ne Sinalta ilmaseks, se uhkas heittää ne roskiin ni mä päätin pelastaa ne <3

Iiiso jenkkisänky <3 siihen tosin pitäs ommella uudet petivaatteet ja keksiä jostain superhieno päiväpeitto, tohon seinäl mis on mun piirustus ja unensieppari, pitäs keksiä joku hieno maalaus/ kuva kollaasi, en oo viel päättäny.
laatikoita on viel muutama
kivat matot saatiin, olin just ostamas näit uutena, onneks maltoin mieleni xD
mulla on laukkuja vähän jokapuolella, tässä armeijalaukku fintroll logolla, eksältä
Lellulta saatu pieni laukku ja om symbolilaukku on veeralta <3
ostinpa kirpparilta parilla eurolla.. tosi yllättävä kuvio?
mun kuntopyörä on hetken vielä makkarissa pannassa.. käytin sitä liikaa pahoina aikoina
iskältä ja äiskältä saatu maalausteline <3
ja vielä mun rakkaat seinäliput. jani niittas ne kiinni seinään, eipähän lähe heti irti xD

/Leena

maanantai 25. lokakuuta 2010

Maanantai

Jaajaa. Tänään on aika tylsä päivä, eikä mitään mainittavaa kertomista. Ikävöin hopeisia/harmaita hiuksiani.. Paitsi, että ei tarvii enää käyttää silmälappua (damn en oo pirate enää), joten eläminen on taas suht helppoa ja ihanaa. Oon dataillu tässä monta tuntia putkeen ja kohta ajattelin onneissani katsoa telkkaria. Näkeminen on ihanaa. Vaikka en näekään tolla toisella silmällä kunnolla. Silmälääkäri kerto, että silmä on paranemassa oikein hyvin, ens viikon tiistaina taas tarkastukseen. 

Viime yö oli ihanin pitkään aikaan (vaikka Jani valvo koko yön vaihteeksi koneella pelaten uusinta Fallouttia.. joka on sitäpaitsi kyllä tosi hyvä).. nukuin koko yön ilman silmäkipuja, heräsin vain kaksi kertaa! Ensimmäinen kerta kuukausiin, kun olen nukkunut noin hyvin, ihanaa. Yleensä herään kipuun tunnin välein ja lisäilen tippoja silmään suu irveessä.

Eläminen tuntuu taas ihanan rauhalliselta. Kaipaisin vain rahaa, onneksi on pian marraskuu ja tulee sitä ihanaa kahisevaa.. mm.. ostan uusia talvivaatteita (esim takki ois aika must), maksan laskuja ja saan maksettua kaikkea mitä olen tilaillu ihmisten blogeista (hups). Kaikkea kivaa siis luvassa. Ja nyt kun silmäkin voi jo paremmin, huomenna siivoilen vähän makkaria ja otan kuvaa edistymisestä :)

Oon kyllä nauttinut tänään taas Muumien katsomisesta (ihan kuin vikojen jaksojen laatu ois vähän kärsinyttä) pehmeän mustan vilttini alla, kaakao käsissä <3 Minni on tykännyt nukkua mun mahani päällä, lämmittää mukavasti <3 Olo on taas vähän mökkihöperö, mutta en tykkää olla ulkona, koska siellä on niin kirkasta, eikä mulla ole rahaakaan mennä mihkään kahville kenenkään kanssa, huoh. Harmi, etten nyt sitten pääsekään Hemmun kanssa ottamaan hautausmaakuvia, ihan mälsää ottaa goottikuvia, kun en saa edes meikata.

Lopuks video yhestä biisistä joka herättää kaikissa varmasti jotain ajatuksia. Katso se tästä . Esim miksi valitetaan, että Suomessa on työttömiä, mutta just nukuin Lellun luona, jonka opiskelijatalo on värkätty Virolaisella työvoimalla.. Joka ei sitä paitsi saa edes pattereita laitettua oikein, saatikka ikkunoiden eristyksiä, hah.

/Leena

Uusia lukijoita tervetuloa!

/Sorry I'm too lazy to translate..

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

‎"Ignore those who talk behind your back, it simply means that you are two steps ahead."

Jaa jaa. Silmälappu on edelleen silmällä, mutta nyt olen oppinut pitämään toista kiinni jo niin, ettei silmäluomi paina liikaa haavaa. Eli siis, lääkäri sanoi, että usein silmän kalvo, joka on jo parantunut, voi olla niin heikosti silti silmässä kiinni ja irtoilla, näin kävi mulle. Joten siis uusi paranemisyritys, huoh. Tätä on kestänyt siis jo kolme kuukautta =/ Toivottavasti ei enää irtoa tän jälkeen. Ja lääkäri sano myös, etten saa meikata tänä vuonna, huoh, joten kuvia musta tuskin näkyy kauheesti, ellen muokkaa ittelleni photarilla kuvat xD Tai sitten olen vaan el naturel meiningillä, ehkä vähän toisentyyppistä Leenaa sitten näette.

Jani tekee täytettyjä perunoita <3 En oikeen tiedä millasia niistä tulee, ei oikeen tiedä Janikaan, mutta sehän tekee ruuanlaitosta vaan hauskaa :) 

Oon kyllä huomannut, kun on vaan sängyssä ja sohvalla maannut silmät ummessa ja tylsistyneenä, että tälläsissä tilanteissa oppii kärsivällisyyttä. Ehtii miettimään asioita, mutta ihme ja kumma, en jaksa märehtiä pahojen asioiden kanssa. Mietin mitä kaikkea teen, kun silmäni on parantunut. Mieleni halajaa kokeilemaan kaikkea yksinkertaisen ihanaa. Ehkä kaikille on hyvä rauhottua välillä ja oppia arvostamaan pieniä asioita. Luulin, että osasin sen jo, mutta olinpa väärässä! 

Uusia asioita oppii joka päivä, varsinkin omasta itsestään. Mä olen nauttinut Disneyelokuvien katsomisesta, Janin kanssa juttelemisesta, kaakaon juomisesta, kissojen kanssa leikkimisestä.. nyt olen toisella silmällä pystynyt katsomaan Muumeja (Disneytä en oikeastaan katsonut, pystyin vain kuuntelemaan ja mutisin vuorosanoja ulkoa, saaden Janin toistelemaan yhä uudestaan kuinka se rakastaa mua <3 Kumma, että se tykkää mun höpsöstä käytöksestä)

Haluaisin taas muistuttaa, että pitäkää hyvä huoli itsestänne! Mullahan nyt on ollu pääasiassa pääkoppa sekasin, ruumis sh:n takia ja nyt silmä siksi, koska luultavasti tökkäsin kajalilla siihen =/ en ole tosin varma tuliko haava siitä.. Muistakaa pitää aina silmäsuojia tarvittaessa, putsata meikkinne ja välineenne JOKA KERTA KÄYTÖN JÄLKEEN. Siveltimiin jää ihosta vaikka kuinka monia miljoonia bakteereita, jotka aiheuttaa silmätulehduksia.. Mulla on ollu nyt kaksi tänä syksyny (tosin johtuen tosta haavasta) joten voin sanoa, ettei tulehdus ole kauhean mukavaa.Menkää heti lääkäriin jos jotain sattuu. Muutenkin, terveys on tärkeintä. Kummaa, että sen tietämiseen tarvii aina jonkun ikävän muistutuksen. Niinkuin elämästä nauttimiseenkin..

Mä en ainakaan jaksa märehtiä menneissä enää. Voihan niitä miettiä ja oppia entisistä virheistä, mutta turha miettiminen aiheuttaa vain uusia huolia. Nyt mä jatkan Muumien kattomista ja mietin, että muumilaaksossa on ihanan rauhallista, ruoka on ihana asia ja haaveilen Feenikslinnun näkemisestä ja elämän pienistä seikkailuista.. Voivoi, mitä sitä aina haluaakaan kokea ja tehdä, kun on sisällä kipeänä. Onko tuttu tunne?

Tulee välillä vähän yksinäine olokin, kun ei pääse mihkään, eikä kukaan oikeen tule käymäänkään.. onneksi mulla on Jani seurana, mutta huomennakin se menee taas töihin.. =/ Olo on vähän ku Möröllä 0_o 

Oho innostuinpas kirjottamaan, onneksi silmä suostui yhteistyöhön :) Palaillaan taas pian asiaan. Onneksi ensi viikolla on koko viikko lomaa, ettei tarvi pitää töistä sairaslomaa! Tosin ajattelin viettää lomani vähän eritavalla, mutta minkäs sille mahtaa, että elämä tuo aina mutkia matkaan.

Leena

P,s Ainiin, Anniina kävi lukemassa mulle torstaina Mauri Kunnaksen satuja <3
Ja kiitos kommenteista, vastaan niihin myöhemmin <3

tiistai 19. lokakuuta 2010

Lellun tuparit

Ne oli tosiaan lauantaina. Lähin jo perjantaina kohti Espoota. Oli tosi ihanaa nähdä lunta pitkin Suomea.. Ja Helsingissä huomasi selkeästi, että on Helsingissä. Omituisia ihmisiä jutteli yksinänsä ja huuteli totuuksiansa koko Helsingille, pikkuteinit angstaamassa ystävilleen kovaan ääneen isossa ryhmässä, kaikilla kauhea kiire, ei tietenkään keretä ees väitämään vastaantulijoita. Äänekästä ja paljon ihmisiä. Sipsuttelin silti koroissani bussipysäkille ja vartin ajelun jälkeen löysin jopa itseni Lellun luota, jes, en menny ohitse. Olin silti kävelemässä ihan ohi, onneksi Lellu huikkasi, "Tuus vähän takasin päin". Ilta meni jutellessa. Syötiin suklaavanukasta ja juotiin tajuttoman hyvää espanjalaista viiniä, hienoista laseista. Harmi vain, että koko opiskelijakämppä oli aivan jäätävän kylmä. Patterit ei toiminu (juuri rakennettu, itseasiassa keskeneränen talo) ja ikkunat veti. Lellun huoneen ikkuna oli jopa auki! Ei tietenkään ollu sellasta ikkunansulkijaa, joten se suljettiin fiksusti saksilla (maalaisjärki on jeespoks). 

Lauantaina herättiin myöhään, käytiin ostoksilla Isossa Omenassa ja valmisteltiin juhlia varten kaikkea kivaa. Ruissipseihin pistettiin juustolevitteitä, osa meni suuhunkin, joten olin aika hidas hommassani.. hupsis. Juhlien teemana oli siis Red carpet, eli siis sai esiintyä elokuvahahmona, tai muuten vain tyylikkäästi Hollywoodin mukaisesti pukeutuneena. Kun ihmisiä sitten alko valumaan 7 jälkeen sisälle, olin iha jännittyneenä, tulenko toimeen kenenkään kanssa, onko ketään ketä tunnen, vihaako kaikki mua. Mutta 9 aikoihin oli jo kämppä pullollaan nauravia ihmisiä, jo hieman hiprakassa. Mitä pidemmälle aika meni, sitä hauskempaa tuli. Jengi hieman kännissä, mutta silti mukavaa. Mun vitseille naurettiin ja mun avoimuudesta tykättiin. Paljon uusia ihania ihmisiä ja pari tuttuakin <3 Porukkaa jäi sitten yökyläänkin, bileet loppu viiden aikoihin aamulla, esim Veikon vielä yrjötessä ja sammuessa vähän väliä. 

Neljän tunnin yöunien jälkeen herättiin, jengi alko valumaan jo kotiinsa päin. Jumitettiin Lellun kanssa johkin 12 ennen kuin alettiin siivoamaan juhlajälkiä ja valmistautumaan lähtöön. Ehittiin onneksi siinä viel sitten juttelemaan ihan kahdestaankin vielä asioista. Kolmen maissa Lellu heitti mut Lepuskin juna-asemalle. Ei tullu ees konnaria, joten säästypä 4 e. Menin ostamaan lippua. Seisoin vuoronumerokoneen edessä miettien mitä numeroa painan, kun joku jätkä tulee ja antaa oman lappunsa. Onpas ystävällistä, eipä tainnu jaksaa odottaa enää. Silti vuoroni tuli nopeasti, vaikka oletin jonon olevan tosi pitkä, koko asema on täynnä ihmisiä. Helsinki-Tampere matka meni nopeasti kirjaa lukiessa (Kadotettujen kuningatar) ja Tampere- Pori nukkuessa. Jani herätti Kokemäen kohdalla ja kerto, että tulee hakemaan mut asemalta, ihanaa <3 Kun vihdoin taas pääs suutelemaan Jania, tuntu niin ihanalta olla jälleen kotona. Menin melkein samantien himas nukkumaan, aamulla kuitenkin herätys töihin.

Eilen ei tapahtunu mitään erikoista. Koomasin töissä, jossa ei tapahtunut mitään ja mentiin Janin kanssa nukkumaan jo 7 aikoihin. Olen silti vieläkin väsynyt, koska heräsin vähän väliä joko silmäkipuun, kissojen raapimiseen tai Janin kuorsaukseen, huoh. xD 

Tänäänkään ei töissä tapahtunut mitään, kävin kaupassa Anskun kanssa töiden jälkeen (ostinpa uuden violetin hammasharjan, jätin vanhan vihreän harjani Lellun luokse vahingossa) ja ostin viimeisillä rahoillani ketsuppia. Jes, olen virallisesti köyhä. Vois ehkä virallisesti myös miettiä, että säästäs enskuussa rahaa ja sitä seuraavassa.. en osaa säästää enää nykyään. Liian paljon kaikkea ihanaa aina, mikä on pakko vaan saada. Olen materialisti, hitto. Tän päivän kohokohta oli kyllä se, kun Jani kerto mulle, että se eros kirkosta! En tiedä miks, mutta tykkäsin kovasti ja hyökkäsin vaan halimaan ja pussailemaan sitä xD No, se on nyt on muutenkin ateisti (jos se pitäs johonki kategorioida), että miksi se kirkossa olikaan? Ja me mennään muutenkin maistraatissa naimisiin. Äh, naimisiin. En malta odottaa, suunnittelen jo juhlia. En silti tiedä vielä tarkkaa aikaa.

Red carpet
Ruissipsejä, boolia
Nolot kännikuvat vol 1
Kamera lisää mm 10 kiloa?
Ihanat <3
Otso oli P.I.M.P.
?
Men in black toinen osapuoli supersoakerin kans (miten se kirjotetaan?xD)
Hollywood in 30's
Noloi kuvii kännis vol 2
noloi kuvii kännis vol 3
ei kannat men yhteiskuviin kännissä..
Jade on <3
Ömh..? 0_o Go Aleksi.
Öhöm en mä oo tuol takana kauheen näkösenä xD


Leena

Hauskaa oli vaikka kuvat ei imartelekaan xD