perjantai 29. marraskuuta 2013

Today´s look


Heii rakkaat mörriöiseni! Eilen oli meikäläisen 25-vuotis synttärit ja nyt olen virallisesti jo melkein vanha! Halusinpa tähän väliin tulla vain jakamaan tämän päivän hiustyylin ja meikin, toivottavasti tykkäilette!

Fast update! I had my 25th birthday yesterday, yey! I am officially almost old now! Wanted to share my today´s hair and make up, hope you like it!

/Leena

lauantai 23. marraskuuta 2013

Muffin day







Jani on pelailemassa jätkien kanssa, joten meikäläisellä on projektipäivä, jotta keksin tekemistä koko päiväksi ja unohdan, että olen kotona yksin. Olen siis leiponut muffinsseja (niistä tuli hyviä!), tehnyt videoita, pitäny Masterchef Australia maratoonia, meikannut, ottanut asukuvia ja leikkinyt uusilla arskoillani. Päivän tyyli kuvastaa pitkälti tämän hetken mieltymyksiä, lyhyet pörröhiukset, niittejä joka käänteessä, uudet arskat, ankhia ja lepakkoa, uudet päntsyt ja Lipparin toppi on rakkaus. Tykkään myös erilaisista käsineistä, mutta käytän niitä nykyään vain talvisin, joten toivon mukaan saatte niitäkin nähdä tulevaisuudessa enemmän! 

Joulusiivous on vielä kesken (siivoan aina ennen sapatteja, tuleepahan muutenkin siistimpää) ja himottaisi jouluisat jutut enemmän kuin pitkään aikaan! Aamukahvini vetelen kanelin kera (kutsun sitä jouluajan kahviksi), jääkaappi on täynnänsä joulun alla aina sitrushedelmiä (mandariinit ja appelsiinit tms. on suosikkeja) ja tekee vain mieli kölliä sohvalla viltin alla kaiket päivät kaakaomuki kädessä. Mä niin rakastan talvea. Olen täällä hifistellyt aivan kympillä lunta (johon Jani, että ei se nyt todellakaan ole kiva asia -> se sentään ajaa autoa, toisin kuin minä) ja tahdon vain kuulla lumen narskuvan kenkien alla, saada jään rapisemaan ja ottaa lumihiutaleita kielellä kiinni. Tahdon tehdä myös lumipiruja, käydä nyt vihdoin ja viimein pulkkamäessä ja vain nauttia. Mm.. varotuksen sanasena, osa seuraavista postauksista taitaa olla Yule ja goottijouluaiheisia, hehee. On aina kiva saada DIY ideoita kiertoon, joten ilmotelkaapas mullekin kivoja goottijoulujuttuja!

Translation:
So.. Jani is out and playing with his friends and I am home alone and doing all kind of things so I don´t feel like am too alone. I made cupcakes, my make up, videos, some cleaning and I have a Masterchef Australia marathon going on. My today´s style is mostly full of things I like now. I feel like I am me. And I am already waiting for Yule, like so bad! I want decorations and more snow... I am putting cinnamon on my coffee, drinking cocoa under a blanket while watching TV, eating oranges and just being happy that I live in a country that has a real winter.

/Leena

torstai 21. marraskuuta 2013

Coming soon: Only Lovers Left Alive










This is how vampires are supposed to look like. And.. blood popsicles. Blood popsicles. (!!) SWINTON. Hiddleston. This movie is going to be ridiculous (ly good!), and I can’t wait. Really, I can´t. Goth vampire movie.. at last.. again.. oh yes..

Edit: There is even John Hurt, come on, Ollivander!
And! Alice! In the movie, there is Goddess goodnes oh dear, even Mia. I am going to die happy now.

Let´s drink on that

/Leena

Thor´s day favorite gifs

I love flowers

And Big Bang theory is one of the marathon series I am watching at the moment

I really really want finger tattoos

Do I even need to say anything

Flowyyyy

Here little kitty kitty

Yes I love smoking my two cigarettes in a month, deal with it.

Chokers are love love love

Omhhh

Kissing in the rain, never gets old.

Anatomic organs oh dear

Bitch please

Iiih!

Butter and fly. What were they thinking when they name butterfly?

umf

I need more candles. I have like 6 left.

And I still need those shoes.

Oh yes

We are just so cool when we are evil aren´t we?

Robert Smith (add heart)

Smile

0_o

Yeah

I want to look like her

I hope I would have done that before




It is snowing outside, omg it is winter, attt laaasttt!

I want this so bad it hurts




I have a Wednesday and pastel goth phase going on. I want my pink hair back.. or purple..


/Leena

tiistai 19. marraskuuta 2013

I'm so goth, when I go outside, the sun sets.


Oon tässä käynyt läpi kesän kuvasaldoa ja nyt tässä vihdoin sain käsiksi ja muokkauksen alaisiksi kuvia, jotka oli tarkoitus laittaa jo Halloweenina esille, mutta sekä kuvaaja, että malli omaavat niin loistavan muistin.. (köh köh..) Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!

Tämän kerran kuvausmateriaali onkin vähän normaalista poikkeavaa, jotenkin näen näissä itseni kovin aikuisena, eikä se nyt niin paha asia ole, on ihanaa tajuta olevansa vihdoinkin (aikuineeenn nainneeenn määä ooon) nyt sitten se aikuinen joka olen halunnut jo vuosia olla. Enää viikko 25-vuotis synttäreihin, joten kaipa oli jo aikakin hah!  Kuvat on siis koekuvauksista viime kesältä.

Klassinen kasarigootti se vaan jaksaa ikuisesti tulla esiin tyylissä, pääsin itse vaikuttamaan pukeutumiseen, mutta setit oli kyllä gooteimmat tähän mennessä, pääsin jopa ryömimään sisälle ihka oikeaan ruumisarkkuun. Taisi kyllä katu-uskottavuus karista siinä vaiheessa, kun päädyin hihittämään hysteerisesti (kuin pikkutyttö uuden pehmolelun ja tikkarin kanssa).. Oli pääkalloa, kuunneltiin 60 eyesia ja ajattelin kuvattaessa Elviraa. Oli kyllä mainiot kuvaukset siis kaiken kaikkiaan.













Arkkutunnelmat tarjoaa Horrorshop.

Translation:
So, I had a chance to play being dead and I even got a chance to be in a real coffin, how cool is that! When I crawl in it I was like a little child with toys and candie, I giggle like a maniac.. I was planning to put these pictures here on Halloween but because the photographer (and the model) has such a bad memory, you are able to see this today. Photos are actually from test photoshoot.

I wanted to be little of gothabilly and I think I look really grown up in these. Well it is about time to look like an adult, haha! We listened 69 eyes, I was thinking about Elvira and we had such a lovely and nice time with a photographer.