maanantai 27. tammikuuta 2014

Some updates


Me January 2013

Mulla on varmaan 20 postausta odottamassa julkaisua, osaan pitää tehdä muutoksia tai lisätä jotain, mutta jostain syystä mua ei kiinnosta mikään niistä eikä varsinaisesti bloggaaminenkaan ja silti mä tässä kirjotan. Kaipa tää on tällänen what is up postaus, jotta ette luule mun lopettavan tai mitään. Lähinnä mulla on niin monet muut asiat mielessä ja kirjottaminen tuntuu jotenkin kamalan vaikealta. Tämä vuosi tuntuu edelleen erilaiselta ja mä tunnun itekin erilaiselta. Se mikä on aiemmin tuntunut tärkeältä, ei ehkä sitä ole ja se mistä en ikinä ennen välittänyt tuntuu olevan nyt osa mua. Esimerkiksi mä olen pienestä pitäen ollut jonkinlainen hamstraaja (koneelta löytyis kuvia mutta oon nyt läppärillä joten olkoot) ja näin ollen siivoominenkin jää sitten vähemmälle, koska mitä sitä turhaan siivoamaan läjien alta jotain tai yrittämään siivoamista, kun en tiedä mihin kaappiin mikäkin tavara enää muka mahtuisi. Suurimmalla osalla tavaroista en silti tee mitään ja myöhemmin aloin ihmettelemään miksi silti säästän asioita millä ei ole merkitystä. Sama pätee ihmisiin, miksi olla yhteydessä ihmiiin joilla ei oikeastaan ole omassa elämässä mitenkään suurempaa merkitystä. Niin ihmissuhteet, kuin kämppäkin on saanut uudistusta viime aikoina. Kumpikin tuntuu yllättävän hyvältä. Olen myös jättänyt turhan itsesyyttelyn, anteeksipyytelyn (josta sain hyvän muistutuksen Heidiltä viime reissulla, älä ikinä pyydä anteeksi asioista jotka ei ole sun vikasi) ja sellaisten auttamisen joihin mun auttamiseni energia valuisi kumminkin hukkaan. Sen sijaan, että annan jonkun ihmisen vaikuttaa muhun niin, että unohdan itseni täysin turhaan, en halua kokoa sitä enää. Sen sijaan voin ihan hyvin keskittyä vaikka itseeni ja lukea täysin turhan hömppäkirjan, leikkiä kissojen kanssa tai käydä lenkille vaikka Cissen kanssa. Se että kuluttaa aikaansa turhaan on nyt niin mennyttä juttua. Suosittelen lämpimästi. Se että tekee sitä mikä tuntuu siltä hetkeltä oikeesti hyvältä on niin paljon parempaa. 
Se mitä en olisi ikinä uskonut, niin on se että nauttisin siivoamisesta. Ja heivaan myös turhaa tavaraa niin kirpparille kuin kaatopaikallekin. Jotenkin mystisesti meillä on siistiä ja nyt jopa puhdasta. Pesin tänään keittiön lattian (ja pesin matonkin) ja pesuvedestä ei edes tullut erityisen likaista. Mitä ihmettä? Kuinka usein mä täällä nykyään pesen lattioita? Nyt kun vanhat turhat on karsittu pois, tuntuu kuin mennyt painaisi hartioilla vähemmän ja kaikki uusi on jotenkin helpompaa. Sitä on todella vaikeaa selittää, ellei itse ole kokenut samaa.
Enkä tahdo ottaa paineita yhtään mistään. Siivoan vain, katson rikossarjojani löhöten sohvalla kissojen kanssa, joogaan ja odotan mitä tuleva tuo.

Translation:
I don´t even know what I want to say. And my Finnish version is way too long that I would like to translate that anymore, hah, I am so sorry! Anywho, I just wanted to say I am taking some break from blogging world, not because I wanted to quit or anything, I just have so many other things that I like to do more at the moment. Life is such suprising little bastard. You never know what will happen or how you are going to change even after one day. I have changed so much. I don´t want to waste my time with things I don´t need, people that doesn´t deserve my attention or anything I don´t feel good about. I feel moment by moment and this feel absolutely amazing. I do my yoga, watch my crime shows,  clean my home (how is that huh, I never liked cleaning before!) and just be happy. I recommend it. I think this is what growing up means.

lauantai 18. tammikuuta 2014

Haul video


Suomalaiset voipi poistaa englanninkieliset tekstitykset videon asetuksista.
Old video finally done. With English subtitles.

/Leena

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Absinthe Fairy aka Today´s outfit



My (style) likes at the moment:

Green
Pows
Shiny shiny (Corset from fleamarket)
Classic jewelry (Necklace and ring from Punanaamio)
Victory Rolls
Long straight hair
Black lipstick
Peplum
My Demonia batty bag (from Fleamarket)
Skeleton hands (hair clips from fleamarket)


Now I continue being sick and I have few series to watch (thank you Ukko) and playing Alice Madness returns (second round!). So sorry honeys, I need to hurry to do nothing because I don´t have so much energy to think writing at the moment. P.s I just watched Insidious 2, if you haven´t seen it (and the first one) please check it out, it was so good! But you can´t watch second if you haven´t seen the first one, they are kinda the same thing so.. But now, play time and brains on the zero level.

TV series coming up on my list:

Sleepy Hollow


2nd and 3rd season of American horror story. Newest seems to be very interesting season.



Music likes at the moment:

Demona Mortiss


Two Witches (Talvenaika -> Winter time)


Rosetta Stone


Ghoultown


/Leena

torstai 9. tammikuuta 2014

Today´s look


Heipsan rakkaat lepakkopurriaiseni! Tämän päivän meikit on jonkin sortin harjotukset seuraavia kuvauksia varten. Ostin myös uusia irtoripsiä ja liimaa. Ihan mieletöntä että kunnon liimalla nuo tarttuukin kerralla kiinni ja sitten ei tarttekaan silmät verestäen saada niitä pysymään itkupotkuraivarin avulla kiinni. Uusimmista ostoksista löytyis myös blondi peruukki, koska ensinnäkin, olen taas hullaantunut rokokoo aikaan ja mulla vois olla vaikka seinän mittanen kaappi täynnä tekopäitä ja peruukkeja, tietenkin tyylin voisi sitten vaihtaa vaikka joka päivä! Parasta tässä on tietty se, että tukka ei kärsi ja hiustenlaittoon menee vähemmän aikaa. Nyt vaan lisää näitä, multa löytyykin jo mustaa ja sinistä ja kaikenmaailman lisäkkeitä. On se vaan kiva välissä olla vähän pinnallinen ulkonäkönsä suhteen. Jos joku ihmettelee mistä mä näitä hommailen, niin kaiken maailman naamaisliikkeistä tietenkin! Yllättävän kivoja juttuja löytyy halvalla sopien meikäläisen kukkarolle. 

Kaulakoru taas, ah ja voih, UG tarjonta säväytti Ouija kaulakorulla, jonka perinteisten kirjainten sijaan lukeekin jotain ihan muuta ja hienoin niksi tuossa on se, että vasta kun on hetken aikaa sitä katsellut niin tajuaakin vasta koko homman. Siististi siis suunniteltu. Mun sisäinen kapinoitsija jotenkin kaipaa tälläisiä pieniä lisukkeita näköjään tyylinkin puolelle.





Translation:
Hey my little battie bat bats! I have been practising my elegant make up and now I even finally have real type of glue for my eye lashes and now they even stays on, wow! So yes, I am quite happy, little things can change the mood. I am also loving my new wig. I wanted to be blonde again, but my hair just ain´t coping with me so, wigsies it is! I would like to have big closet full of fake heads and wigs and change my style every day! And because my rococo loving again, wigs are totally in right now. Another thing in my love list, it is the new Drop Dead Ouija necklace which I got from UG. I like the words which make me feel more like some sort bad ass and still you don´t notice that there is something "wrong" about the necklace at first..

This post has been made cooperation with Underground.

/Leena
 

maanantai 6. tammikuuta 2014

Beauty is in you



The clock is 2.30 AM and I am still up. My year started really well, I was full of positive energy and I tought that it will keep me more focused on future and myself but these couple of days has been yet again, really rough for me. Frankly, depression sucks. Really, it does. My personality will fade under the black cloak which is made of self hate and pity and just feeling absolutely miserable. Luckily I have found things that make me climb back up to be me, such as doing my art (I just loooove to be an artist!), my friends and I couldn´t live without Jani´s big support. And my readers and fans, I am so grateful all of your messages, you truly make me shine yet again. When I feel down, even one message which says you are going to make it or when you ask me some advice for something, it makes me feel I am worth of something. Sometimes you just need to hear that being you it is OK. Beauty is in you. I learned that from you.

Today´s favorite song
 

/Leena

lauantai 4. tammikuuta 2014

Skelicorny!


Get your own Skelicorny shirt from here.

 Postiluukusta tupsahti eilen jotain kertakaikkisen ihanaa, nimittäin uusi t-paita! Tämä on siis aivan törkeää mainostusta tuon paidan osalta, koska olen siihen mielettömän rakastunut. Jos My Little Ponyt olisi tuon näköisiä, niin taitaisin minäkin vielä olla leikki-iässä, tietenkin juuri siinä parhaimmassa. Mun yksisarvisella oli violetti harja ja sen nimi olisi Klopotikop. Kyllä nyt on tämän päivän söpöilyt söpöilty kuvien osalta, nimittäin selkeitä kuvia ei tänään näin maanisesta enää saakaan. Taidanpa sen sijaan jäädä yksikseni myhäilemään tämän hetkistä lempparipaitaani.

Unicorns rules!

Translation:
I got something wonderful at the mail yesterday, new t-shirt! This just brutally hard advertisement, because I am so in love. This skeletorny (oh how cute name for this!) is that kind of unicorn/My Little Pony that if it would be a toy, I totally would play with it. Sometimes I think I am still in play age, in that best time of course! I would name my Pony/Unicorn; Klopotikop. Now I want one.. do you guys have any ideas where to get gothier pony? Anowho, my cute time was here, now I am going to just be very happy and enjoy my new favorite t-shirt.

This post has made in cooperation with http://www.undergroundstore.fi/

/Leena

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

BAT FIT 2014 KICK OFF




Eli mitä Bat Fit oikeen on? Se on terveitä elämäntapoja (eli ei mitään pelkkää laihduttelua!), itsensä rakastamista ja se että voi olla vain oma upea itsensä, tietenkin sen upean vartalon kanssa!
Joten hurraa, nyt ollaan jo vuodessa 2014, itsehän olen ollut tässä mukana jo kaksi vuotta. Bat Fitin kautta olen oppinut nauttimaan liikunnasta itsessään, eikä homma tunnu enää pelkältä pakkopullalta. Pitää kuunnella kehoa ja katsoa mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Päivinä joina ei ihan oikeasti kiinnosta, niin voi pitää ihan hyvin vapaata ja se on ihan okei, kunhan ei unohduta sinne sohvalle. Itse uskon, että tämä vuosi on todellakin minun vuoteni, 2014 tulee olemaan täynnä uusia seikkailuita, pelkojen kohtaamista ja tietenkin aion olla liikkeessä enemmän, oh yeah! Kick offin aloitin Jillian Killer workoutilla joka totta tosiaan tekee alakropasta puhdasta rautaa, ainakin uskon, että tämän kuukauden jälkeen ei tunnu kyykyt ja kiihkeä tahti enää niin vaikealta. Tämän tueksi lopetan taas kuukaudeksi kokonaan sipsien ja perunan mussuttamisen, koska turvotus saa nyt lähteä. Sen tilalle tulee monipuolista ruokaa ja aion opetella tekemään itsekin enemmän ruokia, eiköhän pitäisi tulla lisäenergiaa ja hyvää oloa niinkin. Talven kohdalla meinaa aina nuupahtaa, mutta enpäs annakaan nyt käydä niin! Perustahan tässä on jo ihan jees, oon jaksanut treenailla joka viikko ja jooga on jo vähintään saanut liikunnan pysymään rutiinina elämässäni. Toisin sanoen hyvä pohja lähteä jatkamaan taas uutta vuotta ja viilaamaan kehoa.

Lisää päätöksiä
-Treenejä viisi kertaa viikossa, Jilliania, lenkkeilyä ja joogaa keskenään. Näin saan tasapainoharjoitukset, aerobisen liikunnan, sekä lihastreeniin samaan pakettiin ja hyvä ruoka maistuu varmasti joka päivä! (päivittäiset smoothiet tekee taas paluun, nyt on jääneet vähän vähemmälle)
-Kun sairastun, en lopeta koko hommaa kesken sen jälkeen kun olen jo parantunut, iso nounou!


What is Bat Fitting? It is all about healthy living habits (not actually loosing weight, remember that!), loving yourself and being the awesome you with fit body!

So yeah, it is 2014! Wuhuu! I am saying this is MY YEAR, this year will be full of great things and I will reach more my goals, more fears and see my friends more. This year want to be closer to our forest and summer house, I want to feel more that inner calm feeling I learn to feel in 2013. And this year is more physical, are you with me? Let´s kick ourself on the butt and be GORGEOUS! You don´t have to go to the gym or buy expensive stuff, just enjoy your body and use it more. Try to figure what your body likes to do and do that! I have my Yoga and Jillian Michaels. Today I started by personal Bat Fit with Jillians Killer Buns & Tighs work out. This work out is totally new to me and it killed me before I hit the middle, lol! But I will master this (it has 3 levels as mostly her DVDs has) I will have killer buns and thighs! Jillian had worked me before so, let´s do this! I gathered few inspiration pictures from all around the internet and I want to share those with you. Fit body and fierce attitude, here I come! And oh yeah, more tattoos please!

What I will do at the start? 
-Firstly, my January will be without my chips (oh dear..), this always good start for me, I am not that swollen anymore when my this months workouts end and maybe I will loose some bounds that are mostly water (because the salt salt salt).
-I do workouts 5 days a week. Jillian and Yoga together. And I want to do more walking/jogging again. At least once a week, I need to get this in my weekly rutine.
-When I get sick, I wont stop the routine after I get better. This is getting a bad habit.
-I learn to cook more food myself. French fries is not food that you are supposed to eat almost everyday. So something else than potatoes!















More tattooed girls with killer bodies in here.

BAT FIT 2014

Leena