torstai 8. joulukuuta 2011

Pikkujoulut 3.12.2011

Hoi anonyymit!

Pojat halusi välttämättä näyttää teille anonyymeille tänä vuonna tälläistä esimerkkiä


Viime vuoden kommentit tähän viime vuotiseen pikkujoulumerkintään olivat niin piristäviä kavereideni mielestä, että tänäkin vuonna anonyymeillä ja kaikilla muillakin jotka eivät ole sisäänkirjautuneet, saavat mahdollisuuden kommentoida! Annan anonyymien artikuloida mehevästi tämän viikonlopun loppuun asti ja sitten muutan asetukset taas niin, että vain kirjautuneet voivat kommentoida. Kommentoikaa pois, että pojat saavat jotain iloa tänäkin vuonna! Harmi, että viime vuonna loukkaannuin ja poistin paljon kommentteja..


Tanja

Johannes, Aga, Jarkko ja Jussi

Oli pakko ottaa kuva Jarkosta kun se silitteli mahaansa niin tyytyväisenä


Osallistujien pikkujoululahjat tänävuonna

Juomapeli vaikutti erittäin riitaisalta

Jussin ja Jeren rakkautta


Johannes, Marko ja Pauliina

Jarkko, Johannes, Marko


Tanja, Jussi ja VilleRistikin oli tänä vuonna koristeltu


Annina, minä ja Pauliina


Johannes 0_o

Mä en ees muista tällästä
Minä ja kultimussukka


Jere ja Jussi

Aga Jussin keraJa tässä vielä pojilta lisää terveisiä
/Leena

Hauskaa kommentointia!

Translation:
We had little christmas party this year also. That nazi stuff is just a joke because I hate anonymous people that were irritating last year..

22 kommenttia:

P kirjoitti...

Suuren määrän anonyymipaskaa saaneena olen saanut itse kasvatettua vähän paksumman nahan, ja tota edellisvuotisen blogin keskustelua lukiessani mun täytyy sanoa, että siinä oli kommentointi pääasiassa ihan asiallista. En tässä yhteydessä pystynyt liittämään noita kuvioita mihinkään muuhun kuin natsismiin, ja kyllä se minunkin selkäpiitäni hyytää.

Huonon itsetunnon omaava ihminen loukkaantuu helpommin. Blogit ovat ihan yleistä riistaa, ja kommentti-osio on juuri keskustelua varten. On kuitenkin hyvä, että olet muokannut kommentointiasetuksia hipiällesi sopivammiksi :) Niin saakin tehdä.

Urzelgruz kirjoitti...

Ich habe deinen Blog sehr gerne gelesen, aber jetzt, nach dem ersten Bild dieses Posts stand für mich fest: Mit Nazis möchte ich nicht's zu tun haben. Schade...

Ida kirjoitti...

Jos bloggerissa olis yläpeukku hymiö, niin se sopisi tähän postaukseen vallan mainiosti! :)

Nimetön kirjoitti...

Missä Jussin salorat on? :)

Hele kirjoitti...

Pitää yhtyä ensimmäiseen kommenttoijaan, siinä määrin että kaikkea ei tarvitse ottaa hirveän tosissaan, varsinkaan jotain anonyymejä trolleja. Mielestäni kuitenkin jotkut viime vuoden kommenteista olivat jo ilkeästi kirjoitettu...

Itse en kuitenkaan luultavasti ikinä osallistuisi juhliin joissa on natsilippu seinällä ja kaikki tämä muu sälä, enkä haluaisi että ihmiset yhdistäisivät näitä aatteita minuun millään tavalla. Voi olla että veditte vitsin vain todella överisti, mutta seurueesi miesten tatuoinnit ja yleinenkin tyyli kyllä kieltämättä antavat sellaisia viboja että (uus-)natsius ei ole ihan vieras juttu... Vaikka kuvat ovatkin oletettavasti vitsinä otettu, pitää myöntää etten saanut mitään kivoja kiksejä tästä postista irti :(

Mielestäni voisit koko ajan pitää kommentit ihan vain sisäänkirjautuneiden asiana, etteivät trollit pääsisi ollenkaan kommentoimaan! :)

Nimetön kirjoitti...

Seuraan blogiasi silloin tällöin. Viimevuonna samasta postauksesta järkytyin, en voinut uskoa että ihminen joka kutsuu itseään wiccaksi, voisi olla tuollaisten ihmisten kanssa.

Mutta nyt, olet siis oikein ylpeä siitä? Eikö blogissasi käy tarpeeksi ihmsiä, joten etsit jotain millä järkyttää, ja kohta kommentit poistuvat ja angstpostausta luvassa.

Itse wiccana, en voisi ikinä kuvitella itseäni tuollaiseen seuraan. Jos siellä olisi hyvä ystäväni, pyytäisin heitä joko laittamaan kaikki reksvitiitta pois, tai että menisimme muualle.

Joten, blogisi seuraus loppui nyt, viimeinenkin arvostus sinuun meni. Kiitos kumminkin siit että löysin sinun blogisi kautta ihania uusia ihmisiä joita seurata.
Tähän loppuun:

"An it harm none, do what ye will"

Nimetön kirjoitti...

Tuli tosi surulline olo ku luin tossa ton edellisen kommentin ? En tunne sua tai mitäään mut seurailen sillo tällö blogias. Kävin kattoo edellisen pikkujoulupostauksesi kommenttei ja olit saanu joo aika paljo ei nii ystävällistä tekstiä, mutta ainakin mitä pari ekaa katsoin niin rehellisin mielin voisin toki ryhtyä. Jonku mielestä on varmaa tosi siistii leikkii jotain natsii mut jos ollaa vakavia eikö uusnatsit o aika pelleä porukkaa? hahah, niille saa vaan nauraa ku ottaa tosissaan jokku natsileikit. AInakin itse otin kaiken tän kuvamateriaalin täys huumorilal koska ei tällästä voi ottaa vakavissaan.

Ja muutenki anonyyminä kommentointi ei ole raukkamaista jne. Tyhmä vastaus sanoa anonyymeille että ne on raukkiksii jossei uskalla omana ittenä kommentoida. No en sit tie mistä johtuu et ihmiset ei anna ilmi aatteitaan nimeään myöte mutta ooon jo pitkää odottanu et saisin kommentoida sulle jotain. Esimerkiksi kysyäkseni vain että minne pk-seudulle oot menos juhliin? Ku yks sun kaveriski sano vaan etttä pk-seutu. Miks ei voi vaan kertoa sitä mestaa. :D no lol iha turha mut häiritsevä asia!

Leena kirjoitti...

Viimeisin Ano: Kiireesti ennen lähtöä tässä vastaan, että en oo menossa juhlimaan varsinaisesti, kaverille vain kylään Helsinkiin, majailen hänen luonaan, kun menen Ofeliaan näytös malliksi lauantaina ja sunnuntaina. Enpä taida saada juotua yhtään enkä sen koommin ehdi juhlimaankaan =/ Jutustelua vaan ja mallinhommia!

Milka kirjoitti...

Minäkin ihmettelen, mitä wicca tekee tuollaisessa porukassa. Wiccalaisuuteen perehtyneenä ja sitä kunnioittavana tämä hämmentää minua. En usko, että asiallisesti kirjoitetut kommentit kumpuavat halusta loukata sinua, vaan juuri tuosta hämmennyksestä.

Vaikka tuo olisikin vitsi, mihin en oikein jaksa uskoa, natsihuumori on perseestä.

Leena kirjoitti...

Milka: nyt häiritsee tää jatkuva wiccaan vertaus, mä olen ollut jo 7 vuotta wicca ja wiccaan kuuluu suvaitsevaisuus ja ihmisten erilaisuuden kunnioittaminen. Tästä aiheesta lisää maanantain postauksesta.

Nimetön kirjoitti...

Mutta jos suuntautumisesi on noinkin suvaitsevainen, niin eikö sun pitäisi suvaita myös eläinrääkkääjät, brutaalit lihansyöjät, turkiksia käyttävät henkilöt, ja kaikki muut siinä samassa? Ja samalla pidät itseäsi myös mm. "eläinaktivistina"?
melko tekopyhää.

Nimetön kirjoitti...

Itse sain suuret kiksit. Saan niitä myös juutalaisten kaasuttamisesta ja eläinrääkkäyksetä. Taidanpa poistua taka-äärioikelle ja paiskata kissani seinään, tietenkin kolmannen valtakunnan musiikkiannin tahdissa. Hail Victory!

Nimetön kirjoitti...

Huumorintajuni ei riitä natsivitseihin. En ymmärrä miten joku kehtaa laittaa tuollaisia kuvia itsestään ja kavereistaan nettiin, saati sitten omaan blogiinsa.

Mielestäni kysymys ei ole edes huonosta huumorista. Kysymys on kansanmurhalle nauramisesta. Se saa karvat pystyyn ja oksennuksen kurkkuun.

Nimetön kirjoitti...

jaahas. ääripäihinkö tosiaan vedettän rajat?? eiköhän jokainen päätä omat kaverinsa :--DD ja jos jonkun persettä se kutittaa niin ei voi mitään. itellänikin oli ihan sievät pikkujoulu kinkerit, että ymmärrän että ideat liikkuu välillä huononmaun rajoilla. tosikot voi sitten tee kupposen ääressä jauhaa paskaa muista.

t:kikkihiiri

Nimetön kirjoitti...

Yhdyn edellisiin kommentteihin - harmi, että tällaisen asian täytyi tulla määrittelemään sinua. Olipa vitsi tai ei (suurinta osaa täällä ei näyttäisi naurattavan) mielestäni on mielenkiintoista kysyä tai pohtia sitä, että miksi todella nähdä näin mauton vaiva muutaman ärsyttävän anonyymin vuoksi. Vieläpä vuoden jälkeen!

Näyttäisi kuitenkin siltä, etteivät valioporukkasi ajatukset tai sinä siinä samalla ole juuri vuoden saatossa muuttuneet. Samat liput liehuvat seinillä ja mitä ilmeisemmin ajatuksissa. Kaikkien kanssa on toki suotavaa tulla toimeen, mutta idioottimaisuutta ei mielestäni tarvitse suvaita.

Minäkin kauhistelen kyllä kuvien tuomaa vaikutelmaa ja wicca-yhtälöäsi. Edellinen kommentoija nosti esille todella olennaisen pointin. Mietin myös, että mitä kertoo blogin kirjoittajasta se seikka, että pitää todella tällaista hauskana?

-Maria

Nimetön kirjoitti...

Kai yritit olla "provosoiva" ja hauska, mutta voihan elämä...En näe tuossa mitään hauskaa.

Olen lukenut vuoden blogiasi, se taival päättyi tähän postaukseen.

Komppaan Pinjaa tässä täydestä sydämestäni.

Jarno Harinen kirjoitti...

Tuo Bound For Glory paitainen apina on ainakin myös oikeasti natsi. GG Allin paidasta plussaa. Natsit taas pitäisi polkea suohon : )

Nimetön kirjoitti...

Rekvisiitasta päätellen ei taida olla ihan vitsillä koko homma. Kuka ostaa natsikrääsää huumorilla pikkujouluja varten?

Ja ihanko tosissaan voit puhua suvaitsevaisuudesta ja ihmisten erilaisuuden kunnioituksesta swastikan vilkkuessa taustalla?

Nimetön kirjoitti...

"wiccaan kuuluu suvaitsevaisuus ja ihmisten erilaisuuden kunnioittaminen."

Anteeks nyt vaan mutta etitäänkö ihmisiä jotka hyväksyy natsismin/uusnatsismin elleivät itse asiaa kannata. Oikeasti monet ottaa tommoset hyvin tosissaan, ei niiku tollasesta saa huumoria.


Tollasella asialla ei voi leikkiä, enkä voi ymmärtää miten joidenkin huumorintaju voi olla noin sairasta. Taitas suhtautuminen olla eri ku vähä sivistäisit itteäs näissä asiossa.

Nähtävästi sä saat nautintoa ku vedät huumoriks muiden kärsimyksen. Mitäs jos kuule ruvettais leikkimää tolla sun bulimiallas ja mitä muuta paskaa sä jaksat aina inistä. Heitetääpä se kuule vitsiks. Koska sä et tiedä vittuakaa siitä mitä oikea kärsimys on, et elä kuule siel sun "nyyhnyyh olen läski" maailmassas ja eti toi sun kadonnu kunnoitus jostai aukosta enne ku lähet puolustelee tällästä.. Säälittävää.

Annele kirjoitti...

minä uskon Leena että ystäväsi ovat varmasti ihania ihmisiä, mutta natsismi on silti karmivaa. tyhmä kysymys ehkä seuraava (ja en siis missään nimessä halua sinua loukata!!), mutta: oletko rasisti? siis ihonvärin/ kansalaisuuden tms. perusteella? ihan vilpittömästi tätä kysyn.

muuten pidän kovasti omaperäisestä tyylistäsi, enkä lopeta blogisi seuraamista.

T: hiljainen lukijasi :)

Mrs Munster kirjoitti...

Ei huolia mitia. Heikkohermoiset poistukoon takavasemmalle :)

Leena kirjoitti...

Pinja: Niinpä, on todella helppoa muokata asetukset sellaisiksi, että on itselle sopivaa :)

Ida: Kheh kiitti, joku sentään tajus xD

Anonyymi: salorat?

IndianaRex: Juu eipä noita trolleja vaan jaksa enää, jokainen jaksaa vaan tietyn verran paskaa kuunnella. Ja kaikilla saa olla mielipiteitä :) Ja tosiaan, asetukset on palaneet ennalleen :)

Ano: Kyllä sitä voi järkyttyä vaikka sellasesta, että joku ihminen on ylipäätään vielä hengissä. Ja olen ylpeä kavereistani, kyllä. En mä niiden kanssa muuten olisi, daah. Tervemenoa vaan seuraaville apajille.

Ano: Oon kyllä samaa mieltä, että jotkut uusnatsit on vähän.. erikoisia, mutta niin on monet muutkin ihmiset aika pellejä, ei se niin tyylistä tai aatteestakaan ole kiinni xD Ja kyllä musta on edelleen outoa, että ei viitsi ees keksiä mitään nikkiä.

Milka: No sitä sopii ihmetellä, mutta mä en itse näe mitään syytä miksen voisi olla kavereideni kanssa viettämässä aikaa. Kaikilla ihmisillä on omat käsityksensä hyvästä huumorista, itse en tajua vaikkapa kuollut lapsi vitsejä.

Ano: No tähän vastasinkin jo uudessa postauksessa.

Ano: Kivaa kun sait kiksit, mäkin sain sun kommentistas.

Ano: No minusta mun kuvat ei ollu kauhean erikoisia.. toisessa kuvassa istun Janin sylissä ja toisessa olen Pauliinan ja Anninan kanssa.. hurjaa.

kikkihiiri: Joskus on kiva mennä ääripäihin. Teekutsut on aija jees :)

-Maria: No mulla oli tässä muukin idea kuin vain ärsyttää anoja, pointtina oli saada kommentteja minkä perusteella päättelin mitä mieltä ihmiset yleensä on toisista joita ei tunne, ulkonäön perusteella tehdään nopeita päätöksiä. Jarkko muuten ihan vain keräilee noita juttuja, samanlainen sodasta innostunut mies kuten miehenikin. Hauskana pidin vain sitä, miten ihmiset repii perseensä täysin ventovieraiden takia, en tajua sitä.

Ano: Heippa hei sinullekin paremmille apajille! Pinja on ihana, senkus komppailet.

Jarno Harinen: Ville on tosiaan tietääkseni skinheadi ja näin ollen vissiin uusnatsi, papukaija merkki rinnuksille! Mee sie vaan polkemaan, mä en harrasta väkivaltaa.

Ano: No ei ole kyllä vitsillä, Jarkko keräilee sotaintoilijana sota-aiheisia juttuja. Ja juu kyllä ihan tosissaan.

Ano: Jotkut leikkii pissalla ja kakkalla, ihmisiä on usein vaikea ottaa tosissaan.. En ymmärrä miten mun syömishäiriöstä parantumiseni liittyy koko asiaan. En oo ees puhunu siitä paljoakaan viime aikoina. Kenties olen väärässä. Kaikilla on huonoja päiviä, nojaa..

Annele: Kiitoksia mussu, kyllähän ne onkin. Ja natsismi on omastakin mielestäni karmivaa, en silti lähde muuttamaan ihmisiä. Ja en ole ihonvärin tai kansallisuuden takia rasisti, unohdin mainita sen tässä. Mulla on kavereita ympäri maailmaa, ihonvärillä tai kotimaalla ei ole mun mielestä yhtään mitään väliä.

Mrs Munster: Samaa mieltä xD