tiistai 30. elokuuta 2011

The woman in black



Coming soon

Daniel+ horrormovie= I need to see this

A young lawyer travels to a remote village to organize a recently deceased client's papers, where he discovers the ghost of a scorned woman set on vengeance.



Release date:
  (USA)





/Leena

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Insidious (2011)

Olen menettänyt hermoni enemmänkin kuin kerran harjoitellessani victory rolls- kampausta. Tänään sain ne edes jotenkuten onnistumaan, joten tietenkin Jani toimi taas hovikuvaajana ja sain pari otosta (miljoonasta) tänne teille näytille. Nyt ne on edelleen ihan erilaiset, mutta ehkä joku päivä..


Viikonloppu on mennyt aivan liian nopeasti, lähinnä katsoen elokuvia ja sarjoja. Jos pian saisi kirjankin luettua ja uuden aloitettua, on niin monta mitä pitäisi lukea. Huomenna kouluun, voi ei.. ei se olisi niin paha, ellen olisi siellä aivan yksin. Ruokailuun en suostu menemään yksin (Mia sanoo, että minuun kiinnitettäisiin vielä enemmän huomiota, kun söisin yksin), joten en saa syödäksenikään. Teen varmaan eväät, etten kuolisi nälkään.. Mielialavaihtelut on nykyään aika normaalia käytöstä, ei ihan ladymäistä..


Tähän loppuun vielä elokuva jonka katsoin eilen. Kiljuin (kirjaimellisesti 3 kertaa) ja haukoin happea säikähdyksestä jatkuvasti, en ymmärrä miten tämä vaikutti minuun niin radikaalisti.. Kun on katsonut koko elämänsä kauhuelokuvia, on mielenkiintoista olla jännittynyt. Pelkäsin itseasiassa yksin katsellessa niin paljon, että patistin Janin viereeni istumaan. Pakko oli silti katsoa. Piti kyllä otteessaan loppuun saakka.





Translation:
I have tried to do victory rolls so many times that I can't even count.. Maybe some day I finally be able to do them well?
I hope I eat when I am at school.. Maybe I bring my own food with me?
Yesterday I watch horrormovie (what a shock) which make me scream (3 times) and I need to have Jani watch it beside me.. 

/Leena

lauantai 27. elokuuta 2011

What is my best today's outfit?

1. Casual home goth

2. Violet stripes

3. Jeans and stars

4. Engagement outfit

5. Gothabilly


6. School outfit

7. Mad about Eve

8. Happy Valentine's day

9.  Pin up goth

10. Home outfit 2

11. Black and whitehood


12. Summer goth


13. Forest goth

14. Basic red

15. Little black dress

16. Hippy goth

17. J-goth

18. Loving polkadot

19. Striping goth

20. Red velvet 

21.  Romantic goth 

22. Cyber goth

23. Metalhead


24. Cottage goth

25. Deathrocker

26. Trad goth

27 Corp goth

28 Basic goth
Mikä mielestäsi sopii minulle parhaiten? Mitä tyyliä haluaisit minun kokeilevan? Äänestä tähän mennessä olleita päivänasuja oikeassa yläkulmassa olevasta palkista!

What outfit do you like more? What would you like me to wear? Vote my best today's outfit!

/Leena