perjantai 21. lokakuuta 2011

Chisu 20.10.2011 @ Bar Kino


Ennen Chisu hypetystä kerron vähän kuulumisia. Eilen sain tehtyä koulussa viimeisen näytön ja korvattua viimeiset poissaolot. Enää puuttuu fyssankokeen numero, mutta käytännössä olen nyt vihdoin valmistumassa eikä mun tarvitse tehdä enää mitään jes! Näihin kouluvuosiin on liittynyt paljon kaikkea rankkaa, joten olen erittäin iloinen ja ylpeä itsestäni, että sain kouluni päätökseen. 

Siihen on kuulunut mm. monien rakkaiden rottieni kuolemat, avioero, nääntynyt keho bulimiasta, monia välirikkoja kavereideni kanssa, olin vuoden puhumatta vanhemmilleni, kun yritin saada heidät tajuamaan alkoholin olevan pahasta (no eihän se tietenkään auttanut), itsemurhayritys, osastolla oloa ja vaikka mitä muuta. Silti nämä vuodet ovat tuoneet osaltansa vahvuutta ja tunnen itseni paremmin kuin koskaan, vaikka välillä olo voikin olla hieman eksyksissä edelleen. 

Olen saanut uusia ystäviä, vahvistanut edellisiä, löytänyt uuden rakkauden, mennyt kihloihin ja muuttanut rakkaani kanssa yhteen. Uusia perheenjäseniä on löytynyt ja ihmisperheenjäsentäkin toivotaan. Olen kokenut mahtavia hetkiä elämäni tärkeimpien ihmisten kanssa, nauttinut luonnosta ja tehnyt mitä olen halunnut, ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen olevani vapaa itseltäni, muiden odotuksilta ja syömishäiriön pahalta kierteeltä. Vaikka sekin puskee välillä läpi, en anna sille enää valtaa ja se on hienoa. 


Valitan, että kuvat on mitä paskoimpia, mutta kamerani ei ole kovinkaan hyvä sisäkuviin joten kaikki kuvat ovat rakeisia ja osa tärähtäneitäkin.. otin siis todella paljon kuvia, mutta vain murto-osa onnistui edes jotenkin siedettävästi. Ulos lähdin Annan ja Annan kaverin kanssa juhlimaan Chisua ja epävirallisesti valmistumistani. Päätin pukeutua jälleen gothabillytyyliin, tunkaisin päähän victory rollsit ja leikin suoristimeni kanssa, sain edes jonkin asteiset kiharat aikaiseksi. Anna oli erittäin sievänä ja siitä saikin pari hyvää kuvaa, minusta tosin ei saanut. Tuskin tulen ikinä tottumaan normaalipainooni, siltä ainakin tällä hetkellä tuntuu. Kamera tuntuu lisäävän normi ihrameiningin lisäksi vielä 20 kiloa lisää, että näytän mahdollisimman epäviehättävältä ja naama turvonneelta. Ainut yhteiskuvakin joka on jokseenkin julkaisukelpoinen on suhteellisen vakavalaatuinen, kaikissa muissa meillä oli ihan kummalliset ilmeet. Kuvasta voisi päätellä, että meillä oli ihan kamalan tylsää, vaikkei todellakaan ollut.



Mietittiin pitkä tovi mihin mentäisiin katsomaan keikkaa ja päädyttiin lopulta ylös. Perjaatteessa aika paskat paikat, mutta kun noustiin sohvalle seisomaan, niin kyllä siitä ihan hyvin näki. Loistava keikka!   Tämä oli levynjulkaisun jälkeen ensimmäinen keikka, ihanaa, että Chisu päätti tulla juuri Poriin! Loppuunmyyty, paikka oli niin täynnä, että itseään piti survoa ihmisten lävitse jos halusi liikkua johonkin suuntaan. Tunnelma oli täysin katossa, ihmiset lauloi biisien mukana ja osoitti suurta suosiota. Eikä ihme, Chisu on varmaan Suomen lahjakkain naisartisti. Upea liveääni, karisma joka täytti koko paikan heti ilmestyttyään lavalle. Hiukset oli kauniilla kiharoilla, vaatteena yksinkertaiset mustat vaatteet ja oikeasta kädestä löytyi kimalteleva rannekoru. En olisi ikinä uskonut sen olevan NOIN hyvä. 

Lempparibiisejäkin tuli vaikka kuinka monta kuten Sabotage (josta lopussa pikkupätkä suhisevaa kuvamateriaalia), Muut, Mun koti ei oo täällä, Miehistä viis, Etsijät, Sama nainen, Baden Baden, Kerrasta poikki ja vaikka mitä muita.. tietysti uusia kappeleitakin, joita en vielä oikein tunnistanut. Loppuen lopuksi kaikki kuulosti todella hyvältä, enkä olisi millään halunnut lähteä pois. Saaliit taisi olla viimeinen kappale ja kaikki sekosi ihan täysin, tunnelma oli todelle ihana. Tanssin jalkani ihan väsyneeksi ja meikit valu pitkin naamaa keikan jälkeen.
















Tulisipa se jo pian taas Poriin, valitettavasti ei ainakaan enää tänä vuonna. Katso Cisun keikkalista.

/Leena

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hurjasti onnea opintojen loppuunsuorittamisesta! <3

Chisu olisi tänään täällä mutta rahatilanne sanoo että katsotaan ens vuoden puolella uudestaan... Mutta mahtava että sulla oli upea ilta! Kuulostaa kyllä niin mahtavalta keikalta!

Batsinthe Belfry kirjoitti...

Paljon onnea valmistumisen johdosta! :) Näytät minusta ihanan naiselliselta noissa kuvissa, et miltään pelokkaalta pikkutytöltä vaan vahvalta, pärjäävältä naiselta. <3

Valonia kirjoitti...

Oi ihanaa, ite oon menossa huomenna Turun Klubille katsomaan Chisua pitkästä aikaa ja nyt oon ihan täpinöissäni jo! <3

AC kirjoitti...

Chisu oli kyllä niin paras, vaik se tönijä-eukko vieressä ärsytti ! Millee kamera onki onnistunu saamaa mu nenä näyttään noin isolta tos mei yhteiskuvas? :D

Tau kirjoitti...

Onnea valmistumisen johdosta! (: Tuo keikka on varmasti ollut tosi hyvä, olis kiva nähdä kyseinen neitonen jossakin livenä, vaikken kovin paljoa olekaan hänen musiikkiinsa perehtynyt.
Oon niin kateellinen sun ulkonäöstä, oot oikeesti niiiin kaunis! (:

juliatidi kirjoitti...

Chisu on ihana, tykkään! <3

mAlice kirjoitti...

Onnittelut valmistumisesta! Rohkaisee itseäkin jatkamaan, täällä päässä juttelin opon kanssa ja jännän äärellä ollaan :)

Christel on mun lapsuuden naapuri, tuskin se kyllä mua muistaa :D Kiva että oli hyvä keikka!

Satua kirjoitti...

hei tyttö! en osaa edes sanoin kuvailla, miten hurjan ylpeä olen susta! olet läpikäynyt _todella_ rankkoja asioita elämässäsi ja silti suorittanut mm. tutkinnon itsellesi! sekä ennen kaikkea: selviytynyt hurjista jutuista voittajana.

sulla on todellakin syytä olla iloinen, onnellinen ja tyytyväinen. olet kaunis ihminen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja se on äärimmäisen harvinainen yhdistelmä!

chisu = ♥

Lightness kirjoitti...

Onnittelt valmistumisen johdosta! :)

Anonyymi kirjoitti...

ootte molemmat söpöjä =) mikset muuten enää lue mun blogia? (http://wordswithamummy.blogspot.com/)

Leena kirjoitti...

Heaven Queen: Kiitoksia! Ja kyllä sä sitä pääset varmasti katsomaan <3

Sysihilkka: Kiitoksia, on ihanaa kun joku sanoo noin <3 Koska nykyään tosiaan olo on useimmiten naisellinen ja vahva, ei enää pelokasta pikkutyttöä ;) Paitsi tänään on vähän sekava fiilis..

Mea: Olikos hyvä keikka? :)

Anna: Kyl kai tollaset ärsyttävät eukot ärsyttääkin =/ Ja ei sun nenäs oo iso xD Minä olen hahaa xD

ttau: Kiitoksia :) Keikka oli kyllä yksi elämäni parhaimmista, ehdottomasti aion mennä taas katsomaan. Apua minäkö kaunis xD On outoa, että joku on kateellinen mun ulkonäöstä, varsinkin kun en oo enää mikään laihuliini, eli suuresti kiitoksia <3

Demonita: Nam nam <3

mAlice: Kiitoksia ja ehdottomasti kannattaa jatkaa, kyllä se on sen arvoista! Ja vaikka töihin hakeminen tuntuukin nyt vaikealta, ehkä se jonain päivänä ei olekaan ja silloin koulusta on totisesti hyötyä. On se ihanaa sanoa, että on saanut koulun loppuun. Khih vai naaprui, aika siistiä!

satua: Voi kyllä mäkin olen hurjan ylpeä, en pysty vieläkään uskomaan koko asiaa! Kyllä tässä tulee vähän voittajafiilistä pikkuhiljaa :) Oot ihana <3

Lightness: Kiitoksia <3

Vepe: <3

Black bird kirjoitti...

Oijoij... Mä yllätyn koko ajan enemmän ja enemmän siitä, että täällä pyörii niin paljon artiseja mitä mäkin kuuntelen. Chisu on kyllä aika pirun hyvä artisti! Olishan se marraskuussa kuulemma meillekin päin tulossa, mutta tuskin pääsen kattomaan. Kateellinen sulle, ihana ilta varmasti ollu :D

Leena kirjoitti...

Black bird: Hieno homma jos löytyy jotain samaa! Ehdottomasti sun kantsii käydä tsekkaa jos on lähimaille tulossa ;)