lauantai 20. lokakuuta 2012

Home editing


Viime päivät on olleet tosi hektisiä ja mun on ollut todella vaikea keskittyä muihin asioihin, kuin Cosmoon. Huoh! Olen silti tehnyt parhaani, että tekisin jotain muutakin, kun ihmisten värväystä, joten maalasin tällä viikolla keittiön jakkaran mustaksi ja laittelin päälle raitoja, nyt se sopii hyvin yhteen joulukynttelikön kanssa. Se oli aiemmin vain tylsä puinen ja vaalea.



Today's outfit

I am making a tutorial of these when I have time. Look how cute they are!




Löysin Tiimarista myös uuden pöytäliinan keittiöön, sekä ihanan huopaisen pikku korin johon laitoin huopaisia hämislasinalusia. Unohdin tietenkin kuvata ne aluset.

More strrriiipes. I didn't want the stripes all perfect so this is how it ended up look like


Today's makeup

Halloween spirit everywhere!

Tiimarista löytyi kurpitsa rättejäkin, kiellän ketään käyttämästä näitä koska nämä on niin söpöjä. Ne hengailee tiskialtaan liepeillä tuomassa mulle juhlamieltä.


 Kylppäri koki tällä viikolla myös hieman muutoksia. Lellulta sain lohikäärme-esineitä ja tunkaisin ne kylppärin hyllyn päälle koristukseksi häätuikkukippojen seuraksi. Kaapin maalasin myös mustaksi, raidalliseksi ja taustan jätin valkoiseksi luomaan kontrastia. Kissat päättivät, että vanhat peiliovet olivat mennen talven lumia ja päättivät rikkoa ne moniin osiin pitkin lattiaa.. Näin siis, kaappi ilman ovia.

I made little keys in our bahtroom

Verikylpy matto on häälahja Otsolta, samaten veripussi. Pyyhkeetkin ovat päässeet käyttöön. Heh unohinpa tuonne kuvia ottaessani pyyhkeen johon pyyhin aina meikkini.. Mulla on meikinpoistoainetta, mutta en ikinä käytä sitä. Hieron vaan naamani pyyhkeeseen pesun jälkeen ja se ajaa saman asian. Koristuksiakin kylppäri sai seinälle lisää, meinaan askartelin pieniä avaimia kulkemaan pitkin seinää. Ne näyttää paikan päällä paljon kivemmilta kuin kuvissa. Olipa tuolla vessassa pieni siivoaminenkin, en edes kehtaa näyttää kaikkia noita vanhoja kuvia..


Halloween handsoap! I needed to have it.


Ja tässä vielä pari ennen ja jälkeen otosta.

And here is some before and after pictures.

Before


After

Before


After

Translation:
So I have tried to get more and more votes to my contest page but I wanted to think about something else for a while or I will get insane or something.. So I made little changes in the kitchen and little more on the bathroom. I painted two shelfs, some cleaning and decorations and voila it is much better! I really like it now. I hate the wall color but what can you do..
I am so tired, I haven't slept a whole week well and it does feel. I need to go and eat before I feel terrible, I really have not time to eat all my worrying. I still need help, please help me get likes!

/Leena

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mä haluaisin Tiimarista ne hämähäkinseittitabletit, mutta saa nähdä ostanko tänäkään vuonna niitä. Noita tiskirättejä ostin pari, jotta on edes jotain juhlavaa tässä huushollissa.

E kirjoitti...

Oi, paljon oletkin saanut aikaiseksi!

Olet löytänyt tosi söpön pitsiliinan Tiimarista. Täytyykin koittaa päästä sinne taas joskus.

Mistä tuo Halloween käsisaippua on?

MadamNoire kirjoitti...

Hi! Just found your blog and I think it's really inspiring. :) I will follow you now.

Love/ Noire

Ravenoir kirjoitti...

Tuo pitsikaitaliina on ihana! Mullakin on sellainen.

Elisa: Noita käsisaippuoita saa Seppälästä ja niitä on ainakin 3 erilaista. :) Kurpitsan lisäksi kummitus ja pääkallo.

Ravenoir kirjoitti...

Aaagh.. * Elise. Sori, typoan.

Mä kyllä Leena pistän sut vielä maalaushommiin täällä meillä. :D

Leena kirjoitti...

Duvessa: Mäkin haluan, taidanpa palata hakemaan niitä, jos niitä on vielä ens kuussa kun saan lisää rahaa <3 Noi rätit on kyllä yllättävän juhlaa tuovia :)

Kartanonrouva Elise: Juu ja vielä olisi vaikka mitä projektia! Mutta ihanaa nauttia hetken tämän hetken saavutuksista, sullakin on varmaan ihan sama tunne :) Liina on ihan super kaunis <3 Saippua on Seppälästä, lisään Ravenoariksen sappuavalikoimaan vielä noitahattuisen pöllönkin, eli niitä löytyy :) Kaikki on eri tuoksuisia :)

Ravenoaris: Juu mä muistan! Toivottavasti et luule että matkin, halusin vaan ton jo viime vuonna kun se on niin nätti <3 Ja sie oot jo autellut mua vastailemaan heh xD

E kirjoitti...

Kiitos molemmille! Pakkohan mun on päästä sitten Seppäläänkin :D Harmi, ettei tällaisia ihanuuksia saa ympäri vuoden!

Leena kirjoitti...

Madam Noire: So awesome that you found my blog <3 I really love your blog so is nice to know you like mine too :)

Kartanonrouva Elise: No ei saakaan, siksi mäkin näitä hamstraan nyt ja sitten Halloweenin jälkeen kun kaikki on alennuksessa xD