torstai 15. marraskuuta 2012

My little luxury things


Jokin aika sitten eräs lukijoistani kysyi hyviä deodoranttivaihtoehtoja. Kävinpä ostamassa jotain uutta mitä en ole kokeillut, nimittäin hajusteetonta Urtekramin Kristallideodoranttia. Tuote on eläinkokeeton ja kuten sisällösluottelosta näkyy, ei tähän ole ylimääräistäkään lykätty. Itsellä on hyvin pitänyt hajut loitolla, vaikka ei mitään hajuja olekaan ja on muutenkin ollut miellyttävä käyttää. Riittoisaa, ei värjää (ainakaan mustia vaatteita) ja koska ulkomuoto on neutraali ja ilman ylimääräisiä hajuja, tämä kelpaa myös miehille. Itse kävin hakemassa tämän ihanuuden Sokokselta ja hintaa taisi olla kahdeksan euroa, tämä oli siis halvimmasta päästä luontaisdödöjä. Vaihtoehtoina siellä oli myös aloe vera ja ruusu, mutta molemmat oli niin vahvan tuoksuisia, että ei kyllä itseä miellyttänyt. Tätä suosittelisin siis kaikkia kokeilemaan, jos luontaispuolelta tahtoo kokeilla uutta dödöä.

Some time ago one of my readers ask me about good deodorant and this is one. No animal testing, it doesn't include anything more what is needed, it doesn't leave any color marks and it makes my bad smells go away. Perfect I say.
Because of neutral outlook and there is no parfume it fits men too.



Sokokselta löytyi myös Laveran ihania hiustenhoitotuotteita, appelsiininen shampoo ja ruusuinen hoitoaine. Appelsiinin tuoksu on erittäin vahva ja samaan aikaan raikas, tuntui hyvältä hiuksissa, kosteutti ja pesi hiukset puhtaiksi. Ruusuhoitoaine selvitti kaikki tupeeraustakkuni ja poisti samalla myös sähköisyyttä ja kosteutti myös hyvin. Hiukset tuntuu sileiltä ja oli helposti harjattavat. Tuoksu pysyy hiuksissa aika kauan ja kaikenkaikkiaan todella seesteinen ja rentoutunut luksus olo. Olen todella tyytyväinen molempiin ja suosittelen näitäkin. Hintaluokaltaan myös halvinta, eli suurinpiirtein 12 euroa kumpainenkin. Jos ajattelee näitä kalliiksi, niin ei itsellä ainakaan tunnu niin pahalta, koska ostan kosmetiikkatuotteita aina vasta, kun kaikki on lopussa, eli vuodessa kosmetiikkaan mulla menee tosi vähän rahaa.

These both smells so lovely, wash my hair entirely and make my hair easily brushed. I really recommend these both if you want your dry hair get some more moisture and if you like strong nature smells.





Anttilasta löysin Biozelin hiuslakkaa ja kuivashampoota. Hintaluokka taisi olla jotain seitsemisen euroa, lakka on pitänyt kampaukset hyvin paikoillaan, tuoksuu suht miellyttävältä ja muutenkin olen ollut todella tyytyväinen. Pitänee myös mainita, että tämä lakka ei tuhoa otsonikerrosta. Kuivashampoota olen käyttänyt shokkivärien kanssa, kun hiuksia ei voi pestä alvariinsa. Yleisenä vinkkinä myös, että kuivashampoo auttaa tupeerattuja hiuksia pysymään paremmin pystyssä ja tuo on muutenkin suhteellisen hyvä keino saada hiukset erilaisiin muotoihin.

I have been using Biozel's hairspray and dry shampoo and I have been really liking them both. If you want to make your big teased hair stay better, I recommend you to try dry shampoo before teasing, it works for me. Also if you use shock colors dry shampoo and conditioning is very good option.



Aussit ovat auttaneet hiuksiani pysymään kunnossa kun olen kärvistellyt tukkani pysymään kiharalla. Taisi olla samaa hintaluokkaa kuin hiuslakkanikin. Anttilasta löytyi myöskin. Miellyttävän tuoksuinen.

Great smell and helps me to keep my hair in good shape while making curls in my hair.


Pyysin Lauraa tuomaan Tampereelta itselleni kirkkaan oranssia shokkiväriä. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta vaikuttaa lupaavalta. Olisiko hintaa ollut 12 euroa, hanskat tulee mukana ja laitan tätä tukkaani raitoina jossain vaiheessa. Kukaan muu kokeillut Stargazersin shokkivärejä?

I asked my friend to brought me new orange hair color from Tampere. I haven't use this yet but I thought I am going to use this some time soon. Have you tried Stargazers?


Ostelen Seppälästä aina välillä uusia kynsilakkoja, ne kun on siellä niin halpoja. Kesällä mukaan tarttui vihreää (joka on oikeasti vähän kirkkaampi vihreä), oranssia ja kirkkaan punaista glitterillä (koska olen nykyään sekaisin glitteristä). Kaikki luonnollisesti sopimaan milloin milloiseen hiusväriin. Koska yleensä pukeudun lähinnä mustaan, haluan silti olla jotenkin värikäs. Värit tulevat esiin kengistä, koruista, meikistä, hiusväristä ja kynsilakoista. Olen värikäs persoona, joten turha jäädä junnaamaan vain yhteen väriin.

So I bought green (it is much more brighter in live), orange and red with glitter to match my hair. I had green and red hair last summer and I was thinking to get some hightlights in my hair with my orange hair color so I need matching nail polish.

/Leena

11 kommenttia:

Ravenoir kirjoitti...

Itsekin tykkään Biozellin tuotteista, erityisesti sen merkin shampoista. :3 Tuntuvat hoitavan hiuksia mukavasti. Itse käytän myös noita StarGazerin värejä (voi olla että siksi otin sullekin noita ;D), paitsi eilen värjätessäni pitkästä aikaa shokkivärillä käytin kaapista jotain Eeron jämä-Directionsia. Kosmetiikkaa ei ostella varastoon tännekään kovin herkästi!

fit4m kirjoitti...

Pari kertaa tullut käytettyä Stargazeria, värit ovat hyviä mutta mielestäni ne haalistuvat nopeammin kuin esim. Directionsin. Riippuu tietysti myös itsestä kuinka nopeasti haalistuvat :D

nonna kirjoitti...

Mulla tuli oranssi pää kun värjäsin Vermillion Redillä. Muttei haittaa! Ihana väri <3

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihanan värisiä noi kynsilakat, varsinkin oranssi ois ihanan näkönen mustien konad- kuvioiden kanssa.<3 Miun blogissa muuten ois taas siulle haaste tunnustuksen kanssa, jos sinnuu kiinnostaa. ^^

Leena kirjoitti...

Ravenoaris: Haha jämät on aina hyvä käyttää :) Se on jännä miten jotkut kerää kosmetiikkaa, mä keräilen kaikkea ihan muuta.. vois kyllä tsempata tässäkin asiassa ku ei oo kiva ku yhtäkkiä kaikki loppuu aina kerralla puah.

Nightroad: Aika yksilökohtastahan se aina on ja just se kuinka usein pesee niin vaikuttaa :) Directionsista tykkään itsekin :)

nonna: Mulla on usein tullu just kans vahingossa ihan mahtavia värejä päähän, pitää vaan olla sillei että aijaa tämmönen siitä tuli, noh siisti tääkin on xD

Vivian: Kiitoksia haasteesta <3 Ja nuo värit on nomskis.

Chris Hewson kirjoitti...

Speaking of animal testing, or lack of, there was a hilarious webcomic (involving anthropomorphic animals) that had this funny short strip!

http://www.daisyowl.com/comic/2008-10-06

Hiidenneito kirjoitti...

Oon alkanut itekin nyt vaihtamaan kaikkiin ekotuotteisiin sitä mukaa kun purkit on loppuneet ^^ Mulla oli kauheat ennakkoluulot siitä et ekotuotteet on jotenkin kalliimpia esim Ruohonjuuressa, mut kävin siellä just ostoksilla eikä niissä hinnoissa edes ollut mitään suurta eroa ja jotkut tuotteet oli jopa halvempia siellä xD Öögh... Ja nyt paranee toivottavasti laatukin. Tuo kuivashampoo on kyllä ihan jumalainen keksintö shokkivärjääjille :D

Nebula kirjoitti...

Oih, ihania <3 miekin haluun!

Maija H. kirjoitti...

Itse taas en muita shokkivärejä suosittelekaan kuin Stargazeria.

Tosin oma kuontaloni on sävyä Magenta. Omassa päässäni pysyy paljon paremmin kuin vaikkapa Directionsit ja vaihteleepi myös muita enemmän eri valoissa sävyään, mistä tykkään ihan törkeästi.

Joskus olen kokeillut sinistä Stargazeria raitoina ja se ei kyllä tarttunut, oranssista ei kokemusta. Kuivaan tukkaan vaan ja tunnin vaikutusaika. Ei shamppoohuuhtelua. Kerrohan kuinka käy!

Mari kirjoitti...

Stargazerit on hyviä värejä. Käytetään niitä koulun kampaamossa ja toimii aina varmasti. Testattu punasta ,turkoosia, pinkkiä, violettia...
Ebayssa tosin yks purkki maksaa 3e joten kannattaa harkita sitä tahtooko maksaa yhestä purkista 12e :D

Leena kirjoitti...

Chris: Ok I will go check it out!

Lady Selena: Juu ei niissä oikeesti ole niin paljoa eroa ja kyllähän noi eläinkokeelliset merkkituotteetkin maksaa monta kymppiä, että..

Nebula: Hihii siitä shoppailemaan!

Maija H.: Itse otan yleensä aina shampoohuuhtelun, koska kun käytän shokkiväriä, laitan sen samantien värinpoiston jälkeen ja musta tuntuu että ne on levinny paremmin kun tukka on ollu märkä. Taitaa kaikilla on vähän erilainen tukka. Ja annan kyllä olla kauan xD Ilmottelen kyllä miten käy :)

Mari:No mä en tykkää tilata yleensä mistään ulkomailta, joten pitänee tyytyä kalliimpaan versioon =/