sunnuntai 23. tammikuuta 2011

I'm so goth I died and didn't notice.


Jaa miten meni viikonloppu? 

    Pää täynnä räkää ja yskien keuhkot pihalle. Mentiin Irenen luo pk-seudulle ja siellä sitten juhlittiin naikkosen pyöreitä lukuja (hähää senkin vanha kääkkä! xDDD) ja tietenkin unohdin ottaa kuvia. Käytiin perjantaina baarissa (laulettiin Irenelle porukalla synttärilaulu, kun baarin omistaja oli ensin tuonut drinkin jossa oli joku tähtisädetikun tapanen systeemi.. neiti herkisty melkein kyyneliin ja saatiin kaikki pusutkin) ja otettiin kotosallakin vähän alkomaholia.. Ihan hauskaa oli ja uusia tuttavuuksiakin tuli, hienoa :) 
   Annoin Irenelle lahjaksi uuden kaulakorun (josta en tietenkään myöskään tajunnut ottaa kuvaa, huohkis). Syötiin hienoa synttärikakkua (en ottanu siitä kuvaa, mutta pöllinpä kakusta kuvan toisaalta, klikatkaa isommaksi, siinä on ihania ruusuja päällä). Oli tosi hyvää ja hienoin kakku mitä oon ikinä syöny! Varmaan vaikea arvata miksi?


   Lauantai meni siinä, kun katsottiin Metalocalypsee (aivan mainio sarja, suosittelen kaikille) ja mietittiin miten kestetään edellisen päivän darra. Illalla nähtiin Janin kanssa Lellua, oli ihana nähdä sitäkin ja taas Jani tuli juttuun mun ystäväni kanssa :) Käytiin kahvilla jossain pizzeriassa.




   Tänään herättiin joskus puolen päivän aikaan (Irenen poikaystävän kissa, Sipuli nimeltänsä, oli kyllä pitänyt mua kivasti hereille, kun se hyppi jatkuvasti jaloille ja siitä pois.. oli kyllä muuten Freyan kaksoisolento), juotiin aamukahvit ja suunnattiin Espooseen porukoiden luo syömään. Ehdittiin olla sisällä viis minuuttia, kun äiti jo keksi mainita että mulle on kuulemma tullut taas lisää kiloja ja naama pyöristynyt. Otin tietysti kookospähkinät nenääni ja huusin sille, piti painella tupakalle rauhottumaan. Isä sit tuli vähän rauhottelee mua ja jo sitten vihdoin päästiin syömään. Ruoka oli ainakin hyvää. Saatiin sit kans myöhästyneet joululahjat ja juotiin jälkkäriks pirtelöt ja kolmen jälkeen lähettiinki jo tulee takasin kotiin päin. 
   Haettiin Poriin tullessa Kallelta ruokaa ja mä otin kyllä ittelleni liikaa, en ees jaksanu syödä ranskiksiani kauheen kokosen hampurilaisen jälkeen xD Hupsista. Nyt yskittää. Haenpa vettä ja meen sohvalle takas töllää telkkaria. Sieltä taitaa tulla Minority report.. huomenna kouluun, nejjjjjj...

/Leena

7 kommenttia:

mAlice kirjoitti...

On kyllä niin inhottavaa kun muut (tajuamattaan) kommentoi painoa ja muutenkin sellaisia asioita, jotka ei niille kuullu... Yksi mun tädeistä aikanaan kommentoi että "ruokaa ei tarvii ottaa niin paljon" ja "margariinin voi jättää leivän päältä pois" etten enempää lihois, ja sit seuraavan kerran ku näki et oon laihtunu niin kommentoi et "syö nyt jotain ettet rumaks mee!" >:(

S kirjoitti...

On kyllä ollu upea kakku!
Katsoittehan myös Metalocalypsen Suomi-jakson? :)

Marianna kirjoitti...

Ihan mahtava kakku!!

Ja on aina kurja lukea, kun joidenkin vanhemmat katsovat asiakseen arvostella jälkikasvuaan :( En voi käsittää moista.

Ja niin, uusi lukija tässä moi (: viime viikolla selailin yhtenä unettomana yönä blogisi läpi ja tykästyin. Toivottavasti saat pääsi sisällä asustelevan mörön järjestykseen ja opit pitämään itsestäsi juuri tuollaisena, koska olet kyllä tosi kaunis!!

Sain myös sen käsityksen, että goottimetalli saattaisi miellyttää sun korvaa (ja miksei silmääkin)? Kaveribändillä olisi lauantaina Porissa (oisko ollu Baarikaappi-niminen mesta) keikka, jos kiinnostaa niin tule tsekkaamaan ;)

http://www.deathrical.com/

Oho tulipas pitkä ensikommentti....

Leena kirjoitti...

Niina: Just tollasta se on mutsin kanssa =/ Eikä ihmiset tietty itte tajua kuinka ilkeää kommentointia tollanen on.

S: Joo kakku oli tosi makea<3 Ja juu katsottiin se xD On siistiä entisenä Espoolaisena, kun Espoossa ilmeisesti on vuoria ja alppitaloja..

Feline: Joo niin on :)

Enkä mäkään käsitä miksi vanhemmat voi tehdä niin, lapsien pitäs olla elämän tärkein asia.

Ja hei vaan uusija lukija xD Olet sitten virallisesti numero 120, onnea! xD Luit koko blogin? Oho, no kiitoksia kovasti vaanm, olis kyllä kiva pitääkin itseään kauniina xD <3

Ja juu kyllähän metallimiellyttää, tsekkaanpa linkin. Mä olen lauantaina kyllä menossa jo katsomaan Monttuun yhtä kaverin bändiä, että en tiedä halkeanko kahteen paikkaan, saa nähdä xD

Kylänmahti kirjoitti...

Ihan älytön kakku. tuollaisen kun sais kaverin pippaloille perjantaina. c:

M kirjoitti...

Vauu, mikä kakku! Eikö sun äiti tiedä sun syömishäiriöstä kun tuollaista sanoo? :o

Leena kirjoitti...

Demonilesboankka: Jepsis, ku jaksais itteki väkertää tollasia xD

M: Hienohan se :) Kyllä se tietää, muttei pidä sitä vakavana. En ole varma muistaako se edes koko asiaa enää.