sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Väsynyt sunnuntai

Hei vaan kaikille, hyvää sunnuntaita :) Tosin.. missä välissä aika ehti menee niin nopeasti, että tuli jo sunnuntai? Huomenna pitääkin jo herätä taas kauheen aikasin ärf.. Mulla on kaheksalta aamulla terapia. Ja sitten pitääkin mennä jo kouluun.

Maikka arvostelee mun puumukailun, kyllä hieman jännittää. Haluisin niin kolmosen (jos et oo amikses, ni arvosanat on 1-3), joten joten.. ehkä saan. Ehkä en. En vaan oo pitkään aikaan saanu mistään tosi hyvää numeroa, nyt ois sen aika jo. Korottais vähän itsetuntoa, että pystynkin johonkin. Eli jo sain vaan kakkosen, huomisen blogi on pelkkää valitusta xD

Tänään on lepopäivä, joten en mee lenkille. Voisin silti venytellä ja tehdä jotain kevyitä liikkeitä. En halua vetää tätä liikuntaa taas liikaa yli, pitää tietää missä on oma rajansa. Sitäpaitsi kehonkin pitää levätä välillä. Eilen kävin tosin vaan kolmen kilsan lenkin, mutta silti. Huomenna vois mennä taas viiden kilsan. Tai sitten voisin kävellä kotiin ja mennä illemmalla kilsan hölkkälenkille. Katsotaan miten jaksan.

Tänään ei ole tapahtunut oikeastaan mitään. Leivoin sämpylöitä, mutta feilasin vaihteeksi taas (mä en vaan aina osaa tehä ruokaa prkl) ja ne ei oikein noussu, joten ei tullu niin hyviä kuin normaalisti, nyt harmittaa. Kyllä mä osaan parempiakin tehdä. Jani ei silti koskaan välitä onko ne pieniä, sellasia möhnäsempiä tai sitkeämpiä, se syö silti aina kaiken mitä teen xD Ihan outo mies. Munkaan ei tee mieli noita, mutta toi vetelee hyvällä mielihalulla kaikki.

Tylsyyden huipentumana otin taas vaihteeksi kuvia. Innostuin muokkaamaan osaa liikaa, joten enpä laitakaan kovin montaa kuvaa =/ Olen kattonu Stargate Atlantista koko viikonlopun. Katoin kolmoskauden loppuun ja nyt jatkan neloskautta. Tossa viereisellä koneella pyörii kakkosjakso. Olen nähnyt tän aikasemminkin, mutta en muista kaikkea, joten ei haittaa katsoa, ymmärtääpähän paremmin, ku viime kerralla. En sentään ollu nähny noita edellisiä kausia.

Innostuin laittaa hiuksiakin vähäsen, laitoin normaalisti nutturan niskaan ja tuntuu ihan kivalta, kun ei ole hiukset tiellä, eikä tartte koko ajan kiristellä ponnaria, vois alkaa käyttää nutturaa taas useamminkin ja opetella erilaisien nutturoiden tekemistä. Vintagekampauksia onkin tullu jo hieman kokeiltua, mutta ne ei oikein onnistuneet.. Ihan kivalta toikin silti näyttää.


Plaah, tänään ei tajunnanvirta oikein virtaa. Pää täynnä tyhjää. Hemmottelin kyllä itseäni ihanan pitkällä suihkulla, laitoin kunnolla kaikenmaailman hiushoitoja ja kuorin koko kehon ihon, ah ihanaa.
Suosittelen kaikille itsensä hemmottelemista. Elikkä, minun hemmottelua on sipsien mussutus Stargatea katsoessa <3 Oh mama ihanuus. Jos joku tietää hyviä sarjoja, leffoja joita kannattaa katsoa, pistäkääs kommenttia. Ois kiva alottaa joku uus sarja.

Huomisiin taas!

/Leena

P.s Olisipa jo ensikuu, tulis rahat ja saisin ne ihanat korut ja korsetit <3 En jaksa oottaa äääähhh..

11 kommenttia:

Sanna J. kirjoitti...

Vetäisin juuri katseluun kaikki Ghost Adventuresit (Aavejahti suomeksi). Ihan mun lemppari kummitussarja :D

Leena kirjoitti...

Sanski: Ok, pistetäänpä harkintaan, luultavasti pistän Janin sen mulle lataamaan xD

Anonyymi kirjoitti...

Mullon ensimmäistä kertaa vuosiin vähän pidemmät hiukset ja oon innolla värkkäämässä pinup-tyylisiä kampauksia :D Kannattaa vaan harjotella, pinnien kanssa nypertäminen vaatii hieman totuttelua mutta kyllä se siitä helpottuu.
Annika xx

Seranelle kirjoitti...

Meillä kanssa mies syö kaiken minkä eteen kantaa :D joskus meni tuulihatut pahasti pilalle ja ne maistu vaan kananmunalta mutta kaikki ne se onnessaan söi.. :D

Opheliac kirjoitti...

Mun on pakko sanoa että sun hiukset on aivan ihanat! Varsinkin toi väri namnam<333

Ihmettelen todella kuinka joku jaksoi lukea koko blogin läpi! Ja varsinkin ihanaa oli se että jaksoit kommentoida, se oikeasti sai ison hymyn huulille(: hihhiiii....

Juuri se selvittämättömyys vaivaa meidänkin suhteessa, varsinkin omalta kannalta: vaikka asioita vatvoisi kuinka paljon ne eivät oikeasti selviä, koska en anna niiden olla ja selvitä. Siis sillei, että en vaan osaa antaa olla. Mä tiedän että mun poikakaveri rakastaa ja välittää musta niin tavattomasti, mutta se on vain niin vaikea uskoa oikeasti kun ei itse rakasta itseään.

Ei laihduttaminen mitään auta, sen tiedän itekki, vaikka hetkittäin siltä tuntuukin:/

Ja se miten asiat kotona meni oli sen tapa: me kaikki olimme jo tavattoman itsenäisiä ihan sika pieninä... ja nyt mä niinkun varmaan huomasitkin asun omillani(:

Kyseinen kaveri, jonka sekoiluista selitin aluksi ilman nimeä sai jossain välissä nimen J ;) joten ihan yhtä "kunnossa" se on kuin kokoaika.

Mä en oo uskaltanut puhua mun pikkusiskon asiasta, ei se ole ainakaan laihtunut, mutta eihän se laihtuminen ole pääasia. Mä tiedän kuinka se kärsii omasta kehostaan. Viikon matkalla perheen kanssa huomasin sen ahdistuskohtaukset, kun jaoin saman huoneen. Se moneen kertaan haukkui itseään lihavaksi. Se on kammottavaa.

Anteeksi hirveänhirveänpitkä kommentti(: mä olen oikeasti todella iloinen kaikista niistä kommenteista, kiitos oikeasti. Et ymmärrä kuinka paljon ne merkitsivät(:

Kiitos<3

Unknown kirjoitti...

Mulle tuli mieleen Titanicin Rose tosta sun viimisestä kuvasta. :)

Leena kirjoitti...

Annika xx: Joo varmasti aion harjotella :) Pistän sit näytille miten sujuu.

Sister September: Kuka miehiä ymmärtää? Ehkä se on joku rakkausgeeni joka pistää ne syömään kauheimmatki pöperöt, koska rakas on sen tehnyt xD Tai sit ne muuten vaan pystyy syömään mitä vaan eikä välitä mausta 0_o

Opheliac: Ensinnäkin, ihanan kamalan pitkä kommentti xD
Toisekseen, kiva, että tykkäät miun hiuksista. Ja kolmannekseen, en ehtinyt lukea vielä ihan koko blogia, joten lisää kommentteja on luultavasti tulossa xD
Sun pitää oppia välittämään itsestäsi, se parantaa suhteen laatua ihan helvetisti, oon huomannu sellasen ainakin viime aikoina Janin ja mun suhteesta. Kun hyväksyn sen, että mistä syystä se rakastaa, alan nähdä itseni sen silmin, jos ymmärrät.
Mä en tuu ikinä ymmärtämään, miksei äiti välitä missä lapset luuhaa, tai ei voi huomata sitä ettei lapsi syö ja toinenkin alkaa olemaan sairas =/ se on niin kamalan surullista. Toivottavasti sä tuet sun pikkusiskoja sitten sun äitiskin puolesta. Perhe on nimittäin tärkein asia maailmassa, jos jonkun menettää, sitä ei saa koskaan takaisin. Perhesiteet kannattaa pitää kunnossa. Sori jos vaikutan kauhean pikkuvanhaneuvovalta, ja tuntuu kliseiseltä sanoa, mutta mä olen kuitenkin sua vanhempi ja kokeneempi xDD Älä vihaa mua kun sanoin ton.
Hyvä, että sun kaveri on kunnossa :)
Ja itsekin piristit minua kovasti kommentillasi<3

B-Mia: Haha mistä te ihmiset keksitte tollasia aivan ihania kohteliaisuuksia? Mä olen joko Tarja tai Rose.. oon iha kikseis ny täällä<3 Vois ehkä kokeillakin jotain Rose tyyliä jossain vaiheessa. Oih, nyt tekis mieli kattoo Titanic. Oon toivoton romantikko ja sen leffan lavastukset ja puvustukset on jotain nii nam<3

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyllä tosi nätit hiukset!

Leena kirjoitti...

Maria: Kiitoksia :)

BLIX kirjoitti...

Very lovely, I like the hairdo. I wish I knew what your blog said!

Leena kirjoitti...

BLIX: I had been thinking, that I can maybe start write in english.. Thanks <3