sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kiireinen viikonloppu

Nytkin pitäis olla jo menossa nukkumaan, mutta päätin jakaa teille vielä kuvia erään mukavan miehekkeen istuessa kuvissa vieressäni. Tunnistaakos kukaan? Irenelle kiitokset kuvista ja mahtavasta viikonlopusta! Kuvia ja kertomuksia Mystiksen synttäreiltä ja Burlesque festareilta myöhemmin.



/Leena

7 kommenttia:

BrokenCinderella kirjoitti...

Odotan innolla tulevia postauksia!:)

Anonyymi kirjoitti...

Kattelen noita kuvia niin mieleen tuli, että kuinka paljon painoa on tullut lisää? Tää on siis positiivinen kommentti, ihanaa nähdä, että sä pyöristyt ja kaunistut! Hienoa Leena! :) Jatka samaan malliin.

Annele kirjoitti...

pakko edellisestä kommentista sanoa- vaikka oliskin positiivisessa mielessä- särähtää tollanen kommentti syömishäiriöisellä helposti korvaan jos ruvetaan kyselee paljonko painoa on tullu lisää... :/ toivottavasti ei Leenalla särähtäny. itelläni saattais...
mut Leena on upea. siitä ei pääse mihinkään... :) <3

Usva kirjoitti...

Olet niin suloinen! Susta tulee vähän mieleen eräs ystäväni. Teissä on vähän samaa näköä. <3 Ainakin silloin, kun sulla on silmälasit. Sit se on muutenki vähän samantyylinen.

Leena kirjoitti...

Apprehensive: Kih niin mäkin xDD Kun sais vaan kerättyä kaikki kuvat..

Ano: Kuinka paljon tullu painoa mistä ajasta? Pahimmasta about vähä päälle 20 kiloa.. Ja kyllähän tällänen kommentti aina särähtää mielessä, ei ole kiva kuulla että painoa on tullut lisää, vaikka sen tietääkin.. en silti loukkaantunut :)

Annele: Jooniinku sanoin äskeiseenki, kyllä se vähän otti.. eihän sitä tahtois myöntää, ettei ole enää laiha.. tai ainakaan niin laiha.. kiitoksia<3

Aurelie: Aww kiitos<3 Ja aijaa XD

Anonyymi kirjoitti...

Odotan innolla niitä kuvia ja kertomuksia viikonlopultasi!

Leena kirjoitti...

Ano: Haha, nii minäkin xD Kaverini on tosi hitaita lähettämään kuvia xD