maanantai 28. helmikuuta 2011

Tässä kuussa minä..

Nyt, kun kuu vaihtui, tälle kuulle on mm. tälläisiä suunnitelmia:

Luultavasti Teräsbetonin keikalle Kinoon torstaina.. 3.3


Sitten ajattelin värjätä tällä viikolla hiukseni takaisin sinisiksi.. viimeksi mulle oli ne vuonna 2007 ja silloin ne näytti tältä:




Ostan uusia Disneyn leffoja kuten..




Ja katson nämä luonnollisesti Anniinan kanssa. Toivottavasti nää on alennuksessa. Aarreplaneetta on muuten ehkä yks parhaimmista ikinä!

Vien Yolan 7.päivä leikkaukseen ja rokotukseen. Ensi viikolla on myös terapia.

Ajattelin myös opetella tekemään itse ihan alusta asti pitsaa. Olen kerran tehnyt, se oli Marian kanssa.. Tässä kuva Mariasta ja tietenkin pitsasta jota himoitsen tällä hetkellä.. en oo syönytkään pitkään aikaan.. kahteen kuukauteen melkein, viimeksi Vantaalla tammikuussa.

Ensimmäinen ryyppykertani oli Marian kanssa, Helsingissä juotiin puistossa.. vuosi oli 2006. Luonnollisesti koska Maria oli mun bestis, meillä oli aina kaikkea mätsäävää, tässä tapauksessa hatut
Marian valmistujaiset. Mulla oli ihanan violetit hiukset



Tämä taasen vuodelta 2008
Namiaaa

Ja tietenkin tänään voin jo käydä ostamassa itselleni..

Väittäkööt muut mitä tahansa, näistä en erossa pysy..



11-13.3 vietän Turussa, hommaan itselleni uutta tatskaa, jalkoihin ja näen samalla Suvia ja toivon mukaan myös Veeraa (josta ei kyllä löydykään yhteiskuvaa, mitä? sellainen pitää ottaa!)

Tässä Suvin kanssa.. ehkä ois aika ottaa uusia yhteiskuvia, tääkin on iha ikälopun vanha. Eli siis vuodelta- 09. Olin just ollu kuvauksissa ja mun hiukset oli superhienosti! Ne oli muuten.. violetti pinkit..

Ja tatska on siis tälläinen..

Molempiin jalkoihin siis mustat lepakot, ne on nii söpöjä! Tulee näyttää kivalta korkkareiden kanssa. Mitäs tykkäätte? Ja mietin jos käyttäis mustan kanssa violettia?

14 päivä luokkaretki. Mennää risteilylle, ollaan siellä yö ja aamuks takasi.

Jossain välissä käydään Anniinan kanssa leffateatterissa katsomassa tämä elokuva:

Torstaina 31.3. katsomaan Jenni Vartiaista Miian kanssa.

 

 Ja sitten luonnollisesti Pian ja Anniinan kanssa bilettämään tai ainakin Anniinalla bileet! Ois kiva pitää pitkästä aikaa bileet meilläkin, joten vois olla luvassa taas teemabileet. Ideana vois olla pukeutua 70-90 luvun mukaisesti, musiikkia siis sen mukaan myös. Mitäs teillä suunnitelmissa?

/Leena

15 kommenttia:

Miss Chaos kirjoitti...

No awwwws tuo tatska, ihan ku koru <3

Itsekin ottamassa kohta puoliin ihka ensimmäistä kuvaa, jänskättää!

Alan tässä muuten justiinsa katselemaan tuota Treasure Islandia ^^

Miss Chaos kirjoitti...

Eeeh, fak, Treasure Planet, aina sekoitan! x)

M kirjoitti...

Saako tämän postausidean pölliä? :D

Ja tuo sun tatuointisuunnitelma näyttää erittäin kivalle. Tuleeko sulle ihan samanlaiset lepakot kuin tuossa on? Toiseen kokomustat ja toiseen ääriviivat? Kamala tatuointikuume päällä ja ilmeisesti monella muullakin, tuntuu että "kaikki" haaveilevat nyt tatuoinneista. :D Alkaa vissiin kevätpörriäinen iskeä ihmisiin. :)

Leena kirjoitti...

Miss Chaos: Joo vähän niinku koru onkin :) Ja kyllä se hyvin menee! Mitä otat? Aijaa alat, nonni xD

M: Senkus xD Ja molempiin tulee kokomustat ja suurinpiirtein samanlaiset lepakot vissiin, noi on nii kivat. Ja no, mä haaveilen aina uusista tatuoinneista, siitä asti ku sain ekani (helmikuu 2008). Ja nuo on ajateltuna nimenomaan kesälle, saa vähän esitellä jalkoja ku on söpöi tatskoja<3

Jonsu kirjoitti...

tuut turkuuuun! hei peipeh, nähään jooko .__.

Miss Chaos kirjoitti...

Me ollaan parhaan kaverin kanssa suunniteltu samanlaisia tatskoja jo pitemmän aikaa, jotain joka merkitsis meille molemmille jotain. Joten keksittiin sitten tatuoida Xaoc, venäjäksi Kaaos. Pitkä tarina :D

BrokenCinderella kirjoitti...

Sullahan on tulossa kaikkee kivaa!:) Ja toi tatska/tatskat näyttää toosi makeelta:) Violetti sopis hyvin siihe joukkoon.

Bea kirjoitti...

Mihin oot tulossa hakattavaks? Täältä meiltähän löytyy monta osaavaa tatskaajaa ;) Olis kyllä siistiä tavata sut livenä :)

Tiina kirjoitti...

oii vähän kivoja suunnitelmia! :))
noi kaikki leffat on niin ihania :D♥ etenki liisa ihmemaassa,hih.
voii kiva tuut tänne turkuun :D haluisin nähä sunt mut höh >:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Vau, hieno tuo tatuointi^^ Meinasitko monta lepakkoo ottaa per kinttu? :) Mahtaa kyllä olla upean näköiset joittenkin avokkaitten kanssa <3

Leena kirjoitti...

Jii: No joo vaikka :) Pistä mulle varmuudeks sun numero ja keskustellaan tästä tarkemmin vaikkapa sähköpostin kautta? leenaflinck@gmail.com

Miss Chaos: Aaa se on kyllä hyvä, että miettii tarkkaan :)

Apprehensive: Nojoo niin onkin! Ja tatskoist tulee superit<3

Beatamarie: Suville menen :) Ja pitää katsoa jos ehtii, sama ku Jiilleki, pistä sähköpostia tarkemmista tiedoista keskustellaan siellä :)

Tiina: Haha xD Ja juu tosiaan pitää nyt katsoa ehtiikö sitä sitten näkemään, niin kovi näköjään tahtoo mut nähdä, pistä säkin sähköpostia.

Vivian: Varmaan suurinpiirtein samanverran ku tossa, eli 6 kappaletta per jalka.. aiii, no onneks ne pienenee ylöspäin xD Joo toivon mukaan!

Bea kirjoitti...

Pistän :)

Järkkäät hei tänne Turkkuseen blogimiitin niin ehdit näkee kaikki :DD

Leena kirjoitti...

Keh hyvä idea! XD

Valonia kirjoitti...

Joo Turkuun blogimiitti! Mäkin tahdon mukaan! :D

Leena kirjoitti...

Frida: Haha no pitää tässä viikonlopun aikana suunnitella sellanen sitten, ilmottelen tääl blogissa siitä sitten.