maanantai 29. marraskuuta 2010

Pikkujouluasu-haaste /Christmas party outfit

Sainpas oikein kivan haasteen DeadlyDamelta . Eli tehtävä: 

Valitse jokin nettikauppa ja kokoa sen valikoimasta mieleisesi pikkujouluasu. Haasta tämän jälkeen neljä henkilöä tekemään sama.

Mä en tienny yhtään mistä ettiä, sitten päädyin käymään kaikki maholliset puljut läpi.. ja päädyin sitten sellaseen paikkaan mitä nykyään poikotoin ihan periaatteesta (ystäväni otti kyseiselle puljulle kuvia ja niitä oltiin käyttämässä sivuilla sitten ilman maksua.. useimmat vaatteet eivät ole muutenkaan kamalan hyvälaatuisia ja ovat myös reippaasti ylihinnoiteltuja).. siltipä päädyin sinne katsomaan josko löytyisi jotain tähän tarkoitukseen.. löysin kaikkea ihanaa, voi rähmä että on tää boikotti (ja että olen rahaton!). Kyseessä on siis Morticia. Valitettavasti en löytänyt kokonaisuuteeni mitään kivaa päähinettä tai vastaavaa tuolta.. Pikkujoulukuvat tässä ensin ja jälkeen sitten kaikkea kivaa muuta <3

Mä haastan öö..Nanin .. Litan . .  Xenin .. ja Even .

/Got really nice challenge from DeadlyDame. This kind of task:
Select one of the web shop and select your preferred choice of Christmas party outfit. Challenge this after four people to do the same.
I ended up Morticia's website and I found a lot of lovely things .. In this Christmas outfit and a few other picture of the shoes and clothes that I want for Christmas .. Dear Santa, I hope that this year ..
I dare uh .. Nani .. Lita. . Xeni .. and Eve.Eli hame korsetti ja paita tulikin jo helposti yhdessä kuvassa :) Aivan ihana toi hame<3

Paikan päälle menisin tälläsessä ihanuudessa

Jalassani söpöt polvisukat<3

Käsissäni aina muodikkaat hansikkaat

Ja kädellä keikkuisi söpökarvakasa jota kutsutaan myös laukuksi

Ja kipittäisin juhliini näissä ihanuuksissa <3
Ja sitten ne muut kivat <3 Rakas joulupukki, tahtoisin joululahjaksi tänä vuonna myös nämä..Jani tossa jo huokaili, että mulla on kyllä jo tarpeeksi kenkiä, mutta samantien sano perään, että menee tällä viikolla jo katsomaan mulle joululahjaa/lahjoja.. khihi<3 Kaipa minun päässäni asuu aiiiiivan pieni materialisti.. kenties?
/Jani  sighed already that I already have enough shoes, but he said right after that he goes this week to find me a Christmas present .. <3 I guess I am a little materialist .. perhaps?
/Haikeana huokaileva Leena
Melancholy sighing Leena

P.s Muokkasinpas tässä samalla vähän ulkoasua, mitäs tykkäätte mun raidoista? 
Ps I edited a bit about the look of my blog, what do you think the stripes?

9 kommenttia:

Kylänmahti kirjoitti...

Ihana asukokonaisuus, rakastuin etenkin noihin kenkiin. <3 Ja raidat on kivat, hyvältä näyttää. :3

Leena kirjoitti...

Demonilesboankka: En ois kyl lainkaan saanu kattoa, et tiedä kui paljon mä kuolaan nyt varsinkin noit kaikkia kenkiä ääähhh... <3_<3 Ja kiitos<3

Nani Vengeance kirjoitti...

APUA! miten mä selviän tästä :D

Unknown kirjoitti...

tää raitaulkoasu on aivan ihana! Yleensä en tykkää tämmösistä ulkoasuista joissa on suurta kontrastinvaihtelua ja jotka hyppää silmille mut tää on just ihana ja sopii sulle!

Niin ja kiitti viel haasteesta, koitan suorittaa sen mahsollisimman pian!

Valonia kirjoitti...

Mä en kestä noita ihania rataskenkiä ja -saapikkaita, I MUST HAVE 'EM!<3 Onnistuin muuten lukemaan otsikosta että Pikkuhousu-haaste. :D

Leena kirjoitti...

Nani: Etköhän ihan hyvin xD

Eveliina: Kiitos, kauheen kiva ku sä tykkäät <3 Ja tosiaan ois tosi kiva nähdä mitä sä pistät yleensä juhliin :)

Frida the fairy: Noeläää tosi kiva, että tollasia on olemassa perkele, kun mulla ei ole rahaa.. nyyhhh... Ja vähä nauroin tolle otsikkojutulle xD

S kirjoitti...

Mistä tuo violetti mekko on? Ihanan näkösiä kenkiäkin... Varsinkin nuo perhospopot^^
Mie pidän kans mustavalkosesta ja oisinkin halunnut sisustaa kotini niillä väreillä, jos nämä siniset tapetit ei ois "estäny". Mutta sini-violettikin toimii :) Uudistus miellyttää siis miun silmiä.

Valonia kirjoitti...

Heissan! Oli pakko tulla vinkkaamaan kun tää tuli huuto.nettiä selaillessani vastaan, että on ihan sun näkönen: http://www.huuto.net/kohteet/mustavalkoinen-raidallinen-rinnan-yli-korsetti-59cm/157587790 :)

Leena kirjoitti...

S: Violetti mekko on Mortician nettisaitilta kopsattu :) Juuh meillä tulee olemaan paljon mustavalkoraidallista xD Ostin just itselleni uudet sormikkaat jotka on ylläripylläri raidalliset..

Frida the fairy: Höh, valitettavasti en sillon aikasemmin muistanut katsoa tota kyseistä sivua ja nyt se on jo mennyt pois myynnistä =/ Olisin kovasti halunnut nähdä mitä tarkotit..