perjantai 3. kesäkuuta 2011

Rastahippi


Päivää vaan hei! Lomaa on ollut nyt melkein tasan viikon ja hyvin on luistanut! En oo pahemmin mitään tehnyt, mutta enköhän mä tota kirjaakin tossa ala enemmän rustailemaan ensi viikolla. Ainiin tällä viikolla piti vastailla kysymyspostaukseen.. Olen lähinnä vain nauttinut ruuasta ja liikkunut, kun on tehnyt mieli. 

Ulkona on ollut niin nätti sää, että kyllä siellä mieluusti käveleekin. Toissapäivänä näin Laurvaa ja mulla oli tosi ihanaa olla sen kanssa. Sillä on musta valokuvakin ihan kehyksissä! Kyllä tollanen piristää, kun näkee erinäisistä jutuista, kuinka toinen välittää. Otettiin yhteiskuvia, mutta en oo saanut niitä vielä (luonnollisesti unohdin oman kamerani kotiin) Juotiin limua partsilla ja juteltiin enemmän kuin koskaan! Yhessä vaiheessa tuli kauhea kaatosade, joka onneksi meni ohitse ja pääsin kuivin.. päin kotiin asti. 

Kävelin Postista kotiin tässä yksi päivä ja matkalla huomasin siilien suojatien, oli pakko näppästä kuva. Ihanaa, että joku viitsii tehdä tälläsiä! Siiliä en kyllä pongannut, harmi. 


Kunnes sitten Jusu päätti lähibaarissa alkaa tarjoamaan vähän alkomaholia ja tadaa, olin kolmesta juomasta ihan tillintallin ja juotuani vähän Jägermaisteria (miten kummassa sekin kirjotetaan) kävelin kotiin hieman huojuvasti ja sisälle päästyäni kaaduin lattialle ottaen suhteellisen hankalasti kenkiä pois jalasta.. ihan hyvä juoda harvemmin, tulee helpommin halvat kännit (lol olenpa teini). 

Bahamut tulee aina mun seuraksi, kun lueskelen lehtiä. Tällä kertaa oltiin (eilen) sohvalla viltin kera ja lueskelin uusinta Cosmoa. On Baha vaan söötti!!

Tänään ois vielä suunnitelmissa, että katotaan Janin kanssa Blade Runner (en ole vielä nähnyt, mutta kuulemma kauhean hyvä!) ja syödään samalla sipsejä chilidipin kanssa. Oon saanut aika hyvin vähennettyä tota sipsin mussuttamista ja massu (no koko keho) on kiittänyt ihan mukavasti. Olo on pirteämpi eikä enää satu mahaan kaiken aikaa. Mutta nyt tekee taas mieli, joten sipsia nassuun!
Todays outfit:

Hair: Lellu
Hairband: Left over
Necklace: Ankkarock-05
Shirt: Flea market
Skirt: Morticia
Bracelet: Flea market
Tights: Tiimari
Shoes: Fleamarket

I'm on a holiday. I have just mostly rested and done what I like to do at the moment. Like reading Cosmopolitan with my rat Bahamut. And take pictures of my cats in funny positions (poor quality). Walk outside in the sunshine (but I will be carefull that I don't get a tan..). Todays plan is: watch Blade runner with Jani and eat lots of  potato chips (with chili dip!)

Are you on a holiday also?

Leena

P.s Nauttikaas kesästä! Syökää jätskiä!

Niin ja saan Neteltä pian Curt Cobainin päiväkirjan<3

14 kommenttia:

Annele kirjoitti...

oot HOTTIS!!! <3 :)

Ravenoir kirjoitti...

Kaunis olet <3 Kuolailen vähän väliä noita sun villalisäkkeitä. 8) Tulee muuten itsekin mutusteltua viikottain helvetillinen määrä sipsejä. Viime aikoina lempparina ollut tacosipsit salsalla ja juustolla.. :D

Pahalapsi kirjoitti...

mahtava lookki! tuo vaatekokonaisuus rastoineen päivineen istuu siulle kuin nakutettu :)

Mawi's way kirjoitti...

siis elizan tekemät rastat? :D

Turmiotar kirjoitti...

Voi kuinka kaunis oletkaan! <3

El kirjoitti...

You look fierce!! I love your makeup <3

Saara kirjoitti...

Upea nainen <3

AC kirjoitti...

_upee_ meikki ja _vielä upeampi_ nainen!!<3

papercuts kirjoitti...

ihana kaunis leena <3

Aurinko kaakao kirjoitti...

SIILIENM SUOJATIE!
Siellä pitäs kuulemma olla joku siilien ruokala jja pesäpaikka jos oli Koivulassa? Mun on pitänyt mennä sinne käymäänki! Baha on kyllä sulkku <3 Mullekkin muutti rotta tänään..ja yks kissa lisää :D

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Kaunis oot, siulle sopii tuo asu todella hyvin! :) Tykkäilen meikistäkin^^

Leena kirjoitti...

Annele: Kiitoksia! <3

Ravenoaris: Kiitoksia<3 Ja oo tacosipsit.. vois harkita niitä itsellekin seuraavaksi!

Insanity: Khii kiitoksia! Kumma juttu, et niin moni tykkää tosta stailista.. kai sitä vois alkaa useemminki käyttämään :)

Mawi: Jepulis jeps :)

Turmiotar: Voi kiitoksia hurjasti<3

Ellone: Haha thanks so much! I feel fierce xD

Saara: Kiitoksia <3

Anna: Mähän alan punehtumaan täällä! XDD <3

papercuts: Ihana olet itse<3

Aurinko kaakao: Juujuu on se kyseinen paikka<3 Ja en harmi kyllä tajunnu mitään ruokalaa ja pesäpaikkaa.. ehkä meen enskerralla enemmän kurkkimaan! Ja Baha on ihana<3 Ja rotat ja kisut on parhaita!

Vivian: Voi ihanaa, kiitoksia ihan kamalasti!

sinnasonia kirjoitti...

Wou! Lila pukee sua kyllä tosi hyvin :) <3

Leena kirjoitti...

Simba: Niinpä taitaa, kiitti! Ja onneksi, koska muuten mä oisin aina ihan mustissa, hyvä välillä olla ees jtn väriä..