perjantai 16. toukokuuta 2014

Underground model 2014


My contest pictures by Heidi Järvi 
Jewelry: VorssaInk 
Clothes: Underground

Underground  järjesti tänä vuonna ensimmäistä kertaa mallikilpailun, johon päätin osallistua jostain hetkellisestä mieliyhtymästä. Meidän malliporukka, mentorimme Pixie, järjestäjät ja kuvauksiin osallistuneet hiustenlaittajat ja meikkaaja on olleet kaikki supermukavia. En mä edes tiennyt, että kilpailusta voi olla perjaatteessa kilpailuhenki aika kaukana, koska me tykätään toisistamme niin paljon, että on perjaatteessa ihan sama kuka voittaa! Tietty voitto olis kaikista varmasti hieno juttu (se nyt on ilmiselvää), mutta ei oltais parempia tyyppejä voitu tähän saada. Mä toivotan kaikille kovasti onnea ja mennään kaikki myös finaaliin, vaikka puolet meistä putoaakin siinä vaiheessa. Kilpailijat on kaikki niin erilaisia, että jännityksellä oottaen mitä tapahtuu.

Siitä puheen ollen, ois silti siistiä, jos jaksaisitte käydä äänestämässä mua tykkäämällä kilpailukuvastani Undergroundin kilpailusivulla. Muistakaa käydä myös lukemassa mun haastattelu täältä.

Translation:
I am up becoming Underground model and I am hoping for you to vote me by liking my picture on Facebook. We all are so different, it will be very exiting to see who will win! Our group to owner, other models, our mentor Pixie, to hair and make up people, oh I am so happy to know them all and we had such fun on our semifinal photoshoot.Ja tässä vielä pari behind the scenes kuvaa joissa olin toisessa Saijan ja toisessa Saijan ja Nitan kanssa.

And here is couple behind the scenes pictures where I am with Saija and Nita.Group picture after the photoshoot

4 kommenttia:

ShaDow kirjoitti...

Meidän ihana jengi <3

Saija Sasetar kirjoitti...

Hihii..ny on jänskätykset ja vainotukset ja kaikkea öhlymöhlyä äänestykset vainottelua! xD

Tsemppiä ihanainen ❤

~ Frillycakes ~

Tee kirjoitti...

Woah <3__<3 Todella kauniita naisia kuvissa, tämä inspiroi ja kannustaa ainakin minua pukeutumaan juuri niinkuin haluan, ei niinkuin yhteiskunta odottaa :)

Leena kirjoitti...

ShaDow: Jep <3

Saija Sasetar: Hahaa, oot nii ihana <3

Tee: Oikein! Pukeudu niinku mieli halajaa <3