torstai 24. heinäkuuta 2014

Birds


Kuinkas teidän kesä on mennyt? Itsellä kesän suunnitelmat on pitkälti menneet päälaelleen, mutta ainut mikä tuntuu aina säilyvän on se, että rahat on aina loppu (naurahdus). Onneksi harrastukset on ilmaisia, aika on mennyt kuvatessa, lukiessa ja katsoessa mysteeriaiheisia kirjoja ja sarjoja, osa päivistä menee maatessa kuumuuden ollessa liiankin hiostava, kissa viekussa ja päikkäreitä vietellen. Välillä tuntuu että elämä on yhtä siestaa. Niinä päivinä, kun satoi ja ukkosti, olin mitä inspiroitunein, tuli muokattua kuvia ja askarreltua, oon kans saanut hiusprojektia eteenpäin, vanha kuvissa näkyvä musta tukka on nyt historiaa, kun pääkopan toinen puoli on oranssipunainen. Blondia ootellessa. 

Jostain syystä tän kesän teemana mulla on linnut. Piirtelen niitä, maalaan niitä, muotoilen kalloja massasta, keräilen ulkoa sulkia askarteluprojekteja varten.. sulista olisi tarkotus tehdä jossain vaiheessa jonkin sortin päähine. Ja kyllä mä ne muistan pestä, oon keräilly noita sulkia jo lapsuudesta saakka. Myös Halloween innostus on iskenyt joka vuotiseen tapaan turhankin aikaisin. Tässä ei ole kesä vielä lähelläkään loppua ja mulla on pää täynnä kurpitsoita, tutorialeja, mustaoranssiraitaa ja hämähäkin seittiä.. ei silti enää kuin 99 päivää.

Translation:
How has your summer passed by resently? My plans has gone really wrong but one thing that always remains is that my money keep fading away. I am glad that hobbies are free, I can watch mysery series, read books, do craft work, take a nap with my kitties. Everytime there is rainy day I am fully inspired by everything gothic, now I have so many craft projects unfinished, I can´t wait to show them to you when they are finished.

Some reason birds are my thing this summer. Everything about them is so vivid in my mind. And Halloween.. I already have the Halloween bite, summer isn´t even ending and my mind is already full of orange stuff, stripes, pumpkins and all of that...

Love and kisses,
Leena

7 kommenttia:

TITTA K kirjoitti...

Vau toi ensimmäinen kuva on ihana! Oot niiiiiiiiin kaunis :)

Ophelia of Harts kirjoitti...

you look beautiful in the photos! I've recently fell back in love with crafting and books and that as well, since I finally have free time and well the money aspect.

linnea-maria kirjoitti...

Your hair has become really long! :)

Mearra kirjoitti...

Hihih munkin halloween-innostus on jo lähtenyt hyrräämään, hienosti vielä kesän ollessa kukkeimmillaan. :D Syksy ja halloween on vaan niin inspiroivaa aikaa!

Saija Sasetar kirjoitti...

Kiva et silti suunnitelmien möhnöilystä huolimatta oot intoillu ja touhunnu kaikenlaista. ❤ ^___^
Susta on tullu niin ihana valokuvaaja..uih! Yks tärkeä osa on se jälkikäsittely ja sitä osaat, opit parhaalta. Ehkä vielä joskus itsekin..tai sitten ei. x)

~ Frillycakes ~

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Vautsi, näytät upealta tuossa ekassa kuvassa! ♥ Tämä kesä on kyllä ollut siitä ihana, että pitkän sateisen ja pilvisen alun jälkeen tuli tämä hellejakso. Edellisellä kesäloma- pätkällä nimittäin aurinko pysyi piilossa viimeistä viikonloppua lukuunottamatta, joten nyt on pakko nauttia helteistä. Päivät meneekin lähinnä rannalla ja ulkona ollessa, rentoutuupahan kunnolla! :)

Leena kirjoitti...

kukkane_: Kiitos murunen <3

Ophelia of Harts: Yeah some craft stuff can be quite expensive.. I hope you have fun ^^

linnea-maria: I have fake hair on those pictures, 60 cm long ^_^ My own hair comes on my shoulders.

Mearra: Joo niin on, ens kuu tulee pian ja alkaa koristelu <3

Saija Sasetar: Joo kyllä se vaan piristää kun tekee juttuja ja jaksaa intoilla ^^ Ja kiitos muru<3

Vivian: Kiitos! Onneks helteet tuntuu olevan tässä vaiheessa jo takapäin ja syksyä ootellessa <3