keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Why it is always me?


Viime päivät on sitten luontoäiti halunnut tehdä pelkkää sadetta. Tänään vihdoin aurinko päätti paistaa ja totesin, että kuten Sallakin yksi päivä totesi, oon meteopaatti.. sadepäivät on ihania ja inspiroivia, mutta oon huomannut, että kyseisinä päivinä en saa paljoakaan aikaseksi. Sen sijaan tänään päätin bloggailla ja ottaa asukuvia, kokeilla jotai kivaa meikkiä ja sen sellasta.. alunperin piti tehä jotenki luonnollisempi, mutta ei se luonnollinen meikki vaan istu tähän naamaan, ei sitten millään.

Tänään piti auringon kunniaksi päästä kokeilemaan uutta linssiä, luonnollisesti biljoona asiaa meni taas päin mäntyä enkä päässyt kuvailemaan ulos mallin kanssa, mutta ainakin tuli todettua, että kyllä tällä sentään jotenkin kivoja kuvia saa. Kovasti on ikävä vanhaa putkea.. Indiedaysin tapaaminen meni lähinnä pelkäksi juopotteluksi (koska drinkit ah!) ja päädyin sitten vielä jatkoille kaverien kanssa ja niin.. pitihän se arvata, että kamera unohtu käsilaukkuun ilman mitään suojia ja sai hittiä kun kaaduin päin seiniä ja mukulakivikatuja Helsingin keskustassa. En suosittele, tulee kalliiksi ja sydän särkyy. Onneksi käytettynä löytää hyviä linssejä tosi edullisesti ja elämä jatkuu. Silti.. onneksi on luvassa synttäri ja joulululahjoja. Himmeet listat nyt vaan kaikkia kuvauskamoja. Nikonin objektiivit tänne tse tse...

Translation: 
So.. it is raining. Every day. Today, finally the rain stopped for a while and I got few new pictures with lovely sunshine. But I still want to try my new lens (I kinda destroyed the last one..) with a model but some reason everything I do seems to go wrong so, photoshoots are coming later on.. Mister H was good kitty and liked to be my first victim. Gosh, I am so tired but I still can´t wait for trips I am going to make this month. So many photoshoots, I am a model this time, I have so missed being front of the camera and getting dressed.
2 kommenttia:

Emi ♡ 恵美 kirjoitti...

Amazing outfit and make up...Looks so cool!!!!!!

恵美より ♥
www.emi-doll.blogspot.jp

Leena kirjoitti...

Emi: Thank you so much! <3