perjantai 11. toukokuuta 2012

Going to Espoo

Ajattelin vaan ilmottaa, että ollaan tässä just lähössä Janin kanssa pk-seudulle, että viikonloppuna ei tuu postauksia. Btw kuinkas moni on tulossa goottibloggaajat miittiin? Eli jos ootte tulossa niin siellä huomenna nähdään, toivottavasti on hieno sää! Ja muutenki pk-seutulaiset voi tulla vetelee hihasta jos spottaa mut siellä! Hyvää viikonloppua kaikille!

P.s Eka hääpuvun sovitus sunnuntaina, uu mama ;)

/Leena

5 kommenttia:

Hellektrostar kirjoitti...

Minä minä minä! Olen siis tulossa sinne miitinkiin. *u* Nägyillään ~ ♥

Andromeda kirjoitti...

Miulla ois siulle haastetta miun blogissani. ^^

Niina kirjoitti...

Mulla ois haaste mun blogissa sulle :)♥ http://distressedfairy.blogspot.com/2012/05/haaste.html

L kirjoitti...

Mulla on vähän outo ajatus, mutta luuletko että kukaan innostuis tästä? Oon mukana järjestämässä Juhannuslaituri-nimistä tapahtumaa (mood board: http://juhannusjuna.tumblr.com/) Tampereelle juhannusaatoksi, ja sinne on tulossa mm. Ofelia Market ja ehkä Jyrki Witch haastatteluun + Sorin sirkuksesta sirkustaiteilijoita ja Fintagelta ihmisiä... Tapahtuma järjestetään juna-aseman lieppeillä, siinä puistossa ja parkkipaikalla aseman edessä (parkkikselle tulee kaikkea vintage- ja sirkushenkistä ohjelmaa + fiftaritanssit ja puistoon vaan kärrätään sohvia). MIETINKIN, että olisikohan kukaan kiinnostunut tulemaan juhannusaattona juhannusyön teeman mukaisesti WHITE GOTHNICILLE? Eli teemana ois pukeutua valkoiseen ainakin osittain? Esim. 18:00 alkaen juhannusaattona (: Crimson-lehtikin EHKÄ tulis taas kuvaamaan, Elizan kanssa alustavasti vähän juteltiin.

Leena kirjoitti...

Miss Zyanid: Nähtiinkin, olipa kivaa! <3

Andromeda: Thanks!

DistressedFairy: Kiitoksii taidanpa tehdä sen seuraavassa erässä xD :)

L: Vaikuttaahan tuo mielenkiintoiselta, itse en kyllä valitettavasti pääse paikalle. Voin vähän mainostaa sitä tässä jossain vaiheessa, kun tulee puhetta blogissa juhannuksesta yms.. :)