maanantai 21. toukokuuta 2012

I'm so goth I practice my blank stare in the mirror.


 Tänään mä uhkun itsevarmuutta ja tuntuu, että hyvä mieli taistelisi kilpaa auringon kanssa. Tuntuu niin pirteältä, kun aurinko vihdoin oikein porottaa taivaan täydeltä, nurmikko tuoksuu, puissa ja pensaissa on jo lehdet. Rakastan tätä vaihetta kevättä, kun kevät on lopuillaan ja kesä alkaa. Energisyys ilmenee uutena puhtina, olen saanut tehtyä vaikka mitä! Siivoaminen ei ole lainkaan niin puuduttavaa, kun on pirteä fiilis, perse on vieläkin maitohapoilla toissapäiväisestä jalkatreenistä ja tänään vetelin painoilla kädetkin veteliksi. Mahtia.
 Oon superkeskittynyt vartalon ja hyvinvoinnin parantamiseen ja nyt ei mikään tunnu olevan sille esteenä, olen niin motivoitunut. Sain jopa vähän muutakin tänään aikaiseksi, nimittäin Marialta saatu koru joka sisälsi monta korua samassa, saikin tänään aamulla uuden muodon pelkästään lintusen muodossa. Se saattaa jopa yltää tämän hetken lempikorukseni, joten kiitoksia Maria!


 Pakko vain vielä hehkuttaa, että kuinka tyytyväinen sitä voikaan olla omiin muotoihinsa. Ja sain vielä yksi päivä kuulla kuinka vahvat ja kulmikkaat kasvot mulla onkaan, en pidä lärviänikään enää turhan pyöreänä. Korkeat poskipäät saivat tänään kaveriksi poskipunaa (vaikka eihän tässä kuumuudessa mitään punaa enää tarvitsisi) ja punaiset huulet on ilmeisesti alkamassa olemaan vakiokamaa. Fiftari tyyli on ehkä tän kesän hitti meikäleidillä. Mutta nyt alkaapi Batman, lepakkomiestä siis katsomaan!


Today's smoothieToday's outfit
Scarf: Glitter
Top: H & M
Jeans: H & M
Necklace: From Maria

Today's make up

Translation:
 Today I am full of self-confidence and inner strenght. I look awsome and I like my style. My ass is still sore from the workout day before yesterday. Today I made my arms feel like spaghetti and still I feel absolutely awesome! Sun has finally decided to show itself and and made everything green at the same time.
 I am so energetic, I even managed to complete my necklace tuning. I got the bird necklace from Maria my last trip on Helsinki, which was a combination of many jewelry. I was so exited to doing it that I even thought I could make more jewelry by myself. 
Fifties is this summer the look!

/Leena

10 kommenttia:

linnea-maria kirjoitti...

Oh! I love your haircolour. You look great, perhaps it's your energy that shines through in the pictures. Have a lovely week.

Saara kirjoitti...

kui upeet hiukset!! ihanat noi kiharat<3 + et sun huulet näyttää über-ihanilta! <3 oot kaunis!

Jenny kirjoitti...

Hemmetti oot niin kaunis!

Nimetön kirjoitti...

Olet kyllä upea! Ihanan väriset hiukset ja sensuelli fiftarityyli sopii sulle täydellisesti. Itsekin tykkään tälläytyä 40 tai 50 luvun henkeen, jos olo on siihen tarpeeksi varma ja naisellinen. Se olo kun vaihtelee!

Ja ihana kuulla, että voit hyvin. :)

Violette B. kirjoitti...

Hi there!

I am a new reader. I think your blog looks very interesting, I´ll be glad to begin follow you from now :)

By the way, I think you are gorgeous in the pictures. I agree 50´s is the best for summer :)

Jenni kirjoitti...

Wau kun sulle sopii niin nätisti tuo uusi hiusväri! <3 Itsekin huomaan että energisyys on lisääntynyt kesäisten fiiliksien kanssa hurjasti, siivoin mm. tässä eräs päivä viisi tuntia putkeen ja nyt voidaan sanoa että meillä on todella siistiä ;D

Madame Macabre kirjoitti...

I LOVE your hair colour, you look TERRIFIC!

By the way, you have an award on my blog because your blog inspires me so much :D.

Andromeda kirjoitti...

Kyl sulle tuo 50-luvun tyyli on niin sopiva, oot niin nättinä :) Noi vihreät hiuksetkin sopii sulle äärettömän hyvin! Ja tuo banaani-mansikka-sekoitushommeli näyttää niin syötävän hyvältä..!!!

Vulcan_Butterfly kirjoitti...

Your hair looks realy nice in that colour!

Leena kirjoitti...

linnea-maria: I love my haircolor too <3 And perhaps it is that energy <3

Saara: Kiitti, kesätyylini siis rulaa xD

Jenny: Kiitti <33

Natassja: Juu niinhän se olo vaihtelee, mutta sitten ku on hyvä fiilis ni mikäs sen parempaa!

Violette B.: Thank you so much! Welcome to read my blog!

Jenni: Onnea sinne päin! Siivoaminen on kyllä semmonen juttu että sitä ei ilmeisesti oikeen voi tehdä liikaa, koska koti sotkeutuu joka päivä aina uudestaan..

Madame Macabre: Thank you darling! <3 This is so awesome that you get inspire by my blog!

Andromeda: Khihi pitää tehdä sitä sulle joskus! Kiitti<3

Vulvan_ Butterfly: Thank you! <3