torstai 18. syyskuuta 2014

Strange and unusual


Vuosi senkuin vieree eteenpäin ja ennenkuin tajuaakaan... on jo taas syksy. Joka syksy saan sellasen liehuvaiheen ja on pakko olla todella boheemi. Kenkähylly täyttyy nilkkureista ja kiilakoroista, hattuhyllylle kertyy aina vaan uusia pipoja ja hattuja ja mulla on ties kuinka paljon jo mesh ja sifonki vaatteita. On mekkoa, paitaa ja hametta. Eilen kävin Sannan kanssa kaupungilla, juteltiin pari tuntia ja kotiutin ittelleni uutta kynsilakkaa (Seppälä ei myy enää Wet & Wildia, mun elämä on pilalla!) alelaarista ja Henkkamaukka tarjosi mulle vihdoin ja viimein jo varmaan lapsuudesta asti himoitun Lydia hatun (joksi sitä päässäni kutsun). Mikään ei nimittäin vedä vertoja megaisolle lierihatulle. Olo on niin kodikas ja kuvaa taas vaihteeksi tän hetken mielialaa. 

Mania on vaihtunut takaisin normaalille tasolle, nyt sitä tajuaa miten kovaa sitä onkaan mennyt aiemmin ja miten nopeasti kesä meni ohi. Ihan kuin sitä ei ois ehtinyt mitään ees tekemänkään. Onneksi on vielä koko syksy edessä, monet kuvaukset, uusia vaatteita, miittejä, keikkoja, kaverien näkemistä ja kaikinpuolin voin vaan kävellä tuntikausia ja nuuskia tätä syksyn ihanaa ilmaa. Se miksi tunnun vaan kävelevän nykyään joka paikkaan, onse, kun jatkuvasti pitäisi tosiaan olla koskettelemassa, keräämässä, kuvaamassa pitkin pituuttaan jossain puskassa. Pian mulla on varmaan joku kylähullun maine, ihan kun ei muuten pistäisi silmään, mutta kun aina kyykkimässä ties minkä ötökän ja lehden takia tienvieressä kameran kanssa ku mikäkin turisti. Mutta on kiva olla outo ja epätavallinen.







Today´s outfit

Shoes: Flea market
Stockings: H&M
Skirt: Second hand
Shirts: Second hand
Necklace: Second hand
Hat: H&M







Translation:
So.. summer ended. And I am full of fall inspiration. Altough my maniac phase is finally over and I can do things normally without hyperventilating and spending all my money. I hope I have enough strenght to do all of my planning but.. I think I can handle it, because there is so much stuff to wait for. Wedges, mesh and hats has overflown my closets. My skirt came on post today (it was only 7 euros) and I got my awesome Lydia hat (which I called it because I have wanted such hat since I was a kid and watched Beetlejuice) while I was seeing Sanna yesterday. H&M has such goodies for goths every fall and oh, I hope I was rich. Beginning of my fall has gone while walking and walking, taking pictures and being like a tourist in my own town. I think people are thinking I am crazy or something, always on some bushes with my camera.. But it is nice to be strange and unusual.

/Leena

11 kommenttia:

Pietu kirjoitti...

"Mutta on kiva olla outo ja epätavallinen." Nimenomaan c; <3 Ihania kuvia Leena ja nyt on kyl iiiihan pakko kattoo beetlejuice pitkästä aikaa.. :D

Mearra kirjoitti...

"Älä koskaan aikuistu", eiks niin. Mäkin oon meidän kulmien kylähullu, kykin ja ryömin ties missä kolosissa. :D On ihanaa olla välittämättä! Ja sun lookki on kieltämättä ihan Lydia! <3

Naelle Devannah kirjoitti...

Love this!
The outfit, the pictures, beetle juice ♥

So pretty!

Hukutettu Nukke kirjoitti...

Hoii tosi kivan asun sais aikaiseksi hattuinesi! :) Lieneekö sienet ja kellariovi-ikkunahässäkkä kotimatkan varrelta? :D

Photogothic kirjoitti...

Ihania kuvia susta, tuo tyyli pukee sua tosi hyvin. :)

Varjosudenhetki kirjoitti...

Diggaisit varmaan tästä blogista:
http://stregaforest.tumblr.com/
Täynnä just tommosia ihania Dark Mori-juttuja.

Mullakin on kesällä hankittu lierihattu mut ujottaa käyttää sitä, hah. Muuten kun näytänkin aina niin tavalliselta... :p

ShaDow kirjoitti...

Wet`n wild on tosiaan poistunut mutta tilalle on tullu seppälän oma meikkisarja joka on samaa tavaraa kuin wet`n wild. ( veikkaan että tulee samalta tehtäältä) Kyselin myös pääkonttorilta eläinkokeettomuudesta ja sanoivat sieltä, että mitään Seppälän kosmetiikkaa ei testata eläimillä. :)

linnea-maria kirjoitti...

You look so beautiful in this outfit! Oh they have the Lydia hat at H&M. I actually had one in black straw like she wears in the movie, back then. I wore it in every weather so a heavy rain destroyed the shape of it. but I still have it.

henni kirjoitti...

Miten ihana asu <3
En yleensä tykkää lierihatuista missään muodossa, mutta sulle se kyllä sopii tosi hyvin :)

Ali Horn kirjoitti...

Man, I wish hats like that looked as good on me as they do on you! x

Leena kirjoitti...

Pietu: No katoitsä sen? Mun tekis taas mieli kattoa uudestaan ku luin tän mun postauksen apua xD

Saija: No eläpä, ihan parasta <3

Mearra: Näinhän se menee! Hyvä että löytyy muitakin kylähulluja ;) Kiitos! <3

Uvita Viruella: Thank you so much! <3 Beetlejuice <3

Hukutettu Nukke: Juu kotimatkaltahan ne xD

Photogothic: Kiitos! ^_^

Varjosudenhetki: Kiitos vinkistä! Ja hei, elämä on liian lyhyt siihen että ei pukeudu sillein ku huvittaa, hattu päähän vaikka mikä olis!

ShaDow: Ootpas sä ahkera kommentoija haahaa.. Ja hyvä tietää, voin siis ostaa vastasuudessakin sieltä! Ei silti ollu enää mustaa kynsilakkaa joten uus mallisto on iha persiistä!

linnea-maria: Thank you so much! The hat is full of perfectionism <3

henni: Purr hatut <3

Ali Horn: Than you so much! I am sure it does! <3