keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Kitchen makeover!


Last years July I got huge inspiration for decorating the kitchen, I bought new lamp and painted the cabinet doors black. But because I got so depressed for a year, the house has been super chaotic and now I have a phase for cleaning the whole freaking apartment and throw away anything I don´t need.. it´s a very big job and the kitchen cleaning took me 7 whole days, whew! Now nothing doesn´ t stink and everything shines.. it actually looks disturbing. How do you people do this all the time? Keep things this clean? But yeah, this is my little kitchen now, totally loving it, way better than before!
And here is some extra pictures without photoshopping because I just wanted these out and show how the kitchen looks and I feel super lazy lol. Cleaning continues tomorrow though.. ugh. Send me some positive energy! 


5 kommenttia:

Maru kirjoitti...

Kauniit nuo kynttilänjalat ruokapöydällä! Mistä ne on? :)

Neiti Kumma kirjoitti...

Aivan mielettömän upea muutos teidän kodissa. Jotenkin näyttää, tuntuu ja vaikuttaa niin sun omalta tuo keittiö nyt kaikkine muutoksineen. Ja yhtenäisemmältä jotenkin.

Tummista väreistä huolimatta mun mielestä kodikas ja kutsuva keittiö :)

Hannabella kirjoitti...

Keittiösi näyttää nyt paljon paremmalta mustine ovineen, vaikka siellä oliki entuudestaan hieno ruokailuryhmä. Kuin raikastava kasvojenkohotus päivittää maalilla pintoja. :)

Leena kirjoitti...

Maru: Sori ku vastaus on kestäny näin kauan! Ne on lahja kaverilta ja ostettu H&M Homesta, sinne tulee joulun alla kaikkia oksa ja sarvityyppisiä juttuja myyntiin, suosittelen tsekkailemaan ;)

Leena kirjoitti...

Neiti Kumma: Ite kans tykkään kuinka yksinkertasesti sai muokattua ilmeen ihan täysin, tuntuu tosiaan paljon lämimmältä ja kutsuvalta vaikka mustasta ei niin heti uskoiskaan, mutta on se vaan nyt niin mun keittiö <3

Hannabella: Kiitoksia! Niin onkin! Ruokailuryhmä onkin mulle tosi rakas kun siltä löytyy jo ennestään historiaa ja sain sen lahjaksi ystävältä <3