perjantai 8. lokakuuta 2010

Hello

Hei päivää vaan. Ensinnäkin sanon, että vaihtelevasti menee. Syömiset menee aika hyvin, olen jopa saanut nukuttua. Vaikka menin kylläkin eilen illalla jo kaheksalta nukkumaan.. toisaalta Jani tuli mua viihdyttämään, ei siitä sen enempää xD Öhöm höm höm.. 

On ollut outoa olla töissä ilman Anniinaa. No ihan ku en pärjäis ilman sitä, mutta oon tottunu, että tosiaan nähdään ihan koko ajan. Jotenkin omituista. Ja se, että pärjäänkin siellä ihan yksinkin ja mä olen saanut töistä kavereitakin, se on jotain upeaa. Mulle tuli ohjaava henkilö sanomaan tänään, että teen kyllä tosi siistiä jälkeä, saisin tehdä silti ronskimminkin, että ei ne pienet virheet ees haittaa jos niitä tulee xD Olipas hauska kuulla, että teepäs nyt virheitä ja lakkaa murehtimasta. Oli tosi hauska päivä, vaikkei mitään tekemistä oikeen ollutkaan..

Olo on ollut suhteellisen ruma, välillä taas ihmettelen kadulla kävellessä, kun heijastuksista ei enää tulekaan vastaan kamalaa läskikasaa. Näytän hyvältä. Mitä, minäkö? Tän on pakko olla näköharha. En silti halua ottaa kuvia, kattoo jos huomenna nostattais itsetunnon siihen mallille, että sais jotenki kokeiltua tota uutta korsettia päällekin. Yritin eilen ku se vihdoin tuli (se pinkki), mutta se on iha erilainen ku mun aiemmat, enkä saanu sitä millään istumaan ja Jani ny ei tietenkään sitten osaa kiristää korsettia, huoh. Yritin selittää, mutta turha toivo. Se on tosi ihana, mutta eääh, kun en vaan saa kiristettyä sitä, miten on mahollista?! Oispa rikas ni ois oma hoviapuri, joka auttais pukemaan vittu vaatteetki päälle xD


Iskältä tuli tänään rahaa, laskuja varten. No menipä tietenkin tilille, josta oon kadottanut pankkitunnukseni.. Kävin sitten Nordeassa kinumassa uusia, saanpa vasta ensiviikolla. Lupas, et saisin alkuviikolla, mutta voi perse jos ne tuleeki vasta myöhemmin, huoh. Just niin mua. Olin silti ahkera ja kävin lataamassa bussikorttini. Ja kävinpä bussia odotellessa ihastelemassa Tiimarin Samhain krääsää, oi mamma. Löysin pääkallokynttilöitä, makso kyl 7 e, mutta mietin, että kuinka usein sitä löytää pääkallokynttilöitä? 0_o Kaipa mä käyn ne hakemassa xD Siel oli paljon kaikkea ihanaa oooo.. miksei mulla voi olla ylimäärästä tuhlausrahaa?!

Mitäs muuta.. Oon ollut superlaiska enkä oo varmaan viikkoon käynyt lenkillä. Eiih nyt se perse taas leviää, kun mussutan sohvalla vaan sipsei ja kattelen Sinkkuelämää (jo varmaan miljoonannen kerran). Erehdyin vielä ostamaan siideriä, joka lihottaa mua varmaan enemmän ku noi sipsit ikinä. Argh. Noh, ansaitsen mä silti palkkion, oon urheesti käyny töissä, vaikka tässä olikin edellisen merkinnän paikkeilla hieman takapakkia.. hmm.. kaiken kanssa. Pohjalta on tie vain ylöspäin! 

Tajusin Janin kanssa jutellessani (Jani saa mun päähän aina sellasia "lamppuajatuksia".. että yhtäkkiä kaikki vaan kirkastuu mulle).. erittäin yksinkertasen asian itseasiassa, mikä oli ollu koko ajan siinä. Me kaikki ihmiset ollaan erilaisia. Eikö ollakin? Ja koska me ollaan kaikki aivan erilaisia, miksi pitäisi olla jotain, mitä toisetkin ovat, jotain muuta, jotain "normaalia"? Eihän normaalia ole! Mistä se koko sana on tullut?! Ihan pöhköä, että mä olen koko elämäni halunnut olla normaali, niinkuin muutkin, olla se.. jokin. Olen hakenut sitä aivan turhaan. Mä saan olla just sellanen kuin mä olen, koska en voi olla muutakaan, koska olen erilainen, niinkuin kaikki muutkin, hah! Me ollaan kaikki erilaisen samanlaisia, siinä se ihanuus onkin. Elämä on loppuen lopuksi niin pahuksen yksinkertaista. Ihanaa ja kamalaa. Kamalan ihanaa.

Kuvat on otettu elokuussa Eurassa, Hemmun kanssa pian uudet kuvaukset, hautausmaalla käydään hiippailemassa.. Eli luvassa varmaan aika makeita kuvia, mun uusien vaatteiden kera hihii.

/Leena


P.s Kiitti kaikille kommenteista! <3 Ja hei, mitä mieltä olisitte videopostauksesta? Tein niitä aika lailla galleriaan, mutta tännekin kyllä voisi tehdä..

   ____________________________________________________________
/Now I feel a lot better. I had a tought, that we are all different, so why do I need to be something, that someone else is? It has no point. So now I've tried to learn just to be myself, enjoy life, my work. Life is fun! From bottom there is only way -up.

I got my new corset.. It wont fit, damn it. I need to try again tomorrow, maybe I take some new pictures? These ones is from Eura, my friend take them. Soon we wiil go cemetery take some dark feeling pictures( with my new clothes), I think pics will look awsome!

8 kommenttia:

SmilingGirl kirjoitti...

Phyh. Ei aina tarvitse käydä lenkillä. Käy silloin kun oikeasti haluaa ja tekee mieli. Itseään ei kannata pakottaa mihinkään. :) <3

P.S. Oot niin kaunis!

Nimetön kirjoitti...

Nätti oot! <3 Totta on että kaikki ollaan erilaisia hyväksytäänpä siis toisemme sellaisina kuin ollaan.

Kauris kirjoitti...

ihastuminen tekee ihan höntin olon :--D. Mut ihan hemmetin ihana tunne, kun sai puhua uusille luokkalaisille, että oon varattu. Ja käyttää sanaa poikkis ja kaikkee :------D. Ihanaa.

ihania nuo kuvat :)

Kiiu kirjoitti...

Heiii, videopostaus! Joo!

Noi sun hiukset on niin kauniit, voisit antaa muutaman sentin niiden pituudesta mulle(:

Leena kirjoitti...

Smiling girl: Joo niinpä, oon tehny nyt iha sillei millei on huvittanu, heti vähän helpompi olla. Ja kiitos <3

Maria: Kiitoksia <3

Kauris: Oot nii söötti! <3 Alkuhuuma on niin siistiä. Viel siistimpää on jos se jatkuu vuodenkin jälkeen, niinku mulla ja Janilla <3 Onnea sinne suunnalle! Ja kiitos<3

Kiiu: Kiitos ja hehe en haluu leikata ny yhtää näitä että et kyllä saa! Ja ens viikolla varmaan sitä videopostausta, nyt ei oikeen vielä oo ideaa mitä ees siihe sanoisin xD

Nimetön kirjoitti...

Pakkoa sanoa mut aika perustavanlaatusia kielioppivirheitä vilahtelee välillä englannissasi. Tässä postauksessa mm. nämä: That-sanan edellä _ei_ käytetä pilkkua, "These ones is from Eura" --> these ones ARE from Eura, "my friend take them" --> my friend TOOK them. Onko sulla niin paljon ulkomaalaisia lukijoita muka et tarvii kääntää niille? :-)

Leena kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos korjauksesta, korjaan kun jaksan. Ja kyllä on muutama ulkomaalanen lukija jotka on pyytäneet, että kääntäisin. Tiedän etten osaa yhtään englantia, yleensä ees mieti mitä siihen kirjotan, en oo osannu ikinä englannin kielioppia xD Kärsikööt, kunhan saa jonkun kuvan.

Unknown kirjoitti...

hei oisin halunnu nähä gallerian videopostaukset!