torstai 14. lokakuuta 2010

Resident Evil - Afterlife

Oli kyllä ihan pirun kova. Nyt harmittaa, etten mennytkään kattomaan sitä leffaan, höh. Annoin muiden ihmisten mielipiteiden vaikuttaa liikaa. Ainut miinus oli se, että leffa oli kertakaikkisesti liian lyhyt xD


/It was so good! Only bad thing about it was.. it was too short xD

Katso traileri- watch trailer : Afterlife trailer

Milla Jovovich <3
Zombeja perässä
Tänään heti töihin mennessä tunsin, että nyt tulee paha olo, kertakaikkisesti. Istuessakin pyörrytti, päätä särki, ihan kuin ois ollu kamalasti painetta päässä ja se räjähtäisi. Oksettava tunne vei mut siihen, että päädyin kotiin Anniinan kyydillä, kun se meni hammaslääkärille. Nyt on sitten sairaslomaa tää ja huominen. Luultavasti se johtuu kaikista liuotteista ja maaleista joita joudun pienes tilas hengittelee, taidan alkaa pitää hengityssuojainta melkein kaiken aikaa. Onneks huomenna Espooseen, tartten vähän omaa aikaa, ei töitä tai mitään muutakaan stressaavaa.

/I'm sick. I don't go to work tomorrow. Thank for  gods I'm going to Espoo tomorrow, I really need a little my own time. I'm so stressed right now..

/Leena

3 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Tuo oli muuten älyttömän hyvä leffassa!:) Ihan mieletön, harmi vaan, että siellä kattomassa oli myös jotain kiljuvia tyttöjä :S

Chastel kirjoitti...

Täytyy tämä katsella joskus, edellisistä ainakin tykkäilin.

Leena kirjoitti...

Vivian: No voihan harmi =/ Mua harmittaa, että kerrankin uskoin huhupuheisiin, ois vaan pitäny luottaa omiin vaistoihin ja men kattoo leffaan. Nyt ois iha mälsä men kattoo ku tietää jo mitä tapahtuu.

Chastel: Kannattaa, jäi kyllä taas niin kutkuttavasti kesken että nam <3