tiistai 19. lokakuuta 2010

Lellun tuparit

Ne oli tosiaan lauantaina. Lähin jo perjantaina kohti Espoota. Oli tosi ihanaa nähdä lunta pitkin Suomea.. Ja Helsingissä huomasi selkeästi, että on Helsingissä. Omituisia ihmisiä jutteli yksinänsä ja huuteli totuuksiansa koko Helsingille, pikkuteinit angstaamassa ystävilleen kovaan ääneen isossa ryhmässä, kaikilla kauhea kiire, ei tietenkään keretä ees väitämään vastaantulijoita. Äänekästä ja paljon ihmisiä. Sipsuttelin silti koroissani bussipysäkille ja vartin ajelun jälkeen löysin jopa itseni Lellun luota, jes, en menny ohitse. Olin silti kävelemässä ihan ohi, onneksi Lellu huikkasi, "Tuus vähän takasin päin". Ilta meni jutellessa. Syötiin suklaavanukasta ja juotiin tajuttoman hyvää espanjalaista viiniä, hienoista laseista. Harmi vain, että koko opiskelijakämppä oli aivan jäätävän kylmä. Patterit ei toiminu (juuri rakennettu, itseasiassa keskeneränen talo) ja ikkunat veti. Lellun huoneen ikkuna oli jopa auki! Ei tietenkään ollu sellasta ikkunansulkijaa, joten se suljettiin fiksusti saksilla (maalaisjärki on jeespoks). 

Lauantaina herättiin myöhään, käytiin ostoksilla Isossa Omenassa ja valmisteltiin juhlia varten kaikkea kivaa. Ruissipseihin pistettiin juustolevitteitä, osa meni suuhunkin, joten olin aika hidas hommassani.. hupsis. Juhlien teemana oli siis Red carpet, eli siis sai esiintyä elokuvahahmona, tai muuten vain tyylikkäästi Hollywoodin mukaisesti pukeutuneena. Kun ihmisiä sitten alko valumaan 7 jälkeen sisälle, olin iha jännittyneenä, tulenko toimeen kenenkään kanssa, onko ketään ketä tunnen, vihaako kaikki mua. Mutta 9 aikoihin oli jo kämppä pullollaan nauravia ihmisiä, jo hieman hiprakassa. Mitä pidemmälle aika meni, sitä hauskempaa tuli. Jengi hieman kännissä, mutta silti mukavaa. Mun vitseille naurettiin ja mun avoimuudesta tykättiin. Paljon uusia ihania ihmisiä ja pari tuttuakin <3 Porukkaa jäi sitten yökyläänkin, bileet loppu viiden aikoihin aamulla, esim Veikon vielä yrjötessä ja sammuessa vähän väliä. 

Neljän tunnin yöunien jälkeen herättiin, jengi alko valumaan jo kotiinsa päin. Jumitettiin Lellun kanssa johkin 12 ennen kuin alettiin siivoamaan juhlajälkiä ja valmistautumaan lähtöön. Ehittiin onneksi siinä viel sitten juttelemaan ihan kahdestaankin vielä asioista. Kolmen maissa Lellu heitti mut Lepuskin juna-asemalle. Ei tullu ees konnaria, joten säästypä 4 e. Menin ostamaan lippua. Seisoin vuoronumerokoneen edessä miettien mitä numeroa painan, kun joku jätkä tulee ja antaa oman lappunsa. Onpas ystävällistä, eipä tainnu jaksaa odottaa enää. Silti vuoroni tuli nopeasti, vaikka oletin jonon olevan tosi pitkä, koko asema on täynnä ihmisiä. Helsinki-Tampere matka meni nopeasti kirjaa lukiessa (Kadotettujen kuningatar) ja Tampere- Pori nukkuessa. Jani herätti Kokemäen kohdalla ja kerto, että tulee hakemaan mut asemalta, ihanaa <3 Kun vihdoin taas pääs suutelemaan Jania, tuntu niin ihanalta olla jälleen kotona. Menin melkein samantien himas nukkumaan, aamulla kuitenkin herätys töihin.

Eilen ei tapahtunu mitään erikoista. Koomasin töissä, jossa ei tapahtunut mitään ja mentiin Janin kanssa nukkumaan jo 7 aikoihin. Olen silti vieläkin väsynyt, koska heräsin vähän väliä joko silmäkipuun, kissojen raapimiseen tai Janin kuorsaukseen, huoh. xD 

Tänäänkään ei töissä tapahtunut mitään, kävin kaupassa Anskun kanssa töiden jälkeen (ostinpa uuden violetin hammasharjan, jätin vanhan vihreän harjani Lellun luokse vahingossa) ja ostin viimeisillä rahoillani ketsuppia. Jes, olen virallisesti köyhä. Vois ehkä virallisesti myös miettiä, että säästäs enskuussa rahaa ja sitä seuraavassa.. en osaa säästää enää nykyään. Liian paljon kaikkea ihanaa aina, mikä on pakko vaan saada. Olen materialisti, hitto. Tän päivän kohokohta oli kyllä se, kun Jani kerto mulle, että se eros kirkosta! En tiedä miks, mutta tykkäsin kovasti ja hyökkäsin vaan halimaan ja pussailemaan sitä xD No, se on nyt on muutenkin ateisti (jos se pitäs johonki kategorioida), että miksi se kirkossa olikaan? Ja me mennään muutenkin maistraatissa naimisiin. Äh, naimisiin. En malta odottaa, suunnittelen jo juhlia. En silti tiedä vielä tarkkaa aikaa.

Red carpet
Ruissipsejä, boolia
Nolot kännikuvat vol 1
Kamera lisää mm 10 kiloa?
Ihanat <3
Otso oli P.I.M.P.
?
Men in black toinen osapuoli supersoakerin kans (miten se kirjotetaan?xD)
Hollywood in 30's
Noloi kuvii kännis vol 2
noloi kuvii kännis vol 3
ei kannat men yhteiskuviin kännissä..
Jade on <3
Ömh..? 0_o Go Aleksi.
Öhöm en mä oo tuol takana kauheen näkösenä xD


Leena

Hauskaa oli vaikka kuvat ei imartelekaan xD

3 kommenttia:

Sik kirjoitti...

Kai meille tulee kutsu häihin? =)

Leena kirjoitti...

Sik : Tietenkin <3

Unknown kirjoitti...

http://hamppukaupunki.blogspot.com/2010/10/haastettu.html haastoin sut!