lauantai 3. maaliskuuta 2012

One lovely blog award


Blogini on voittanut jälleen uuden blogipalkinnon ja tällä kertaa sain tämän Smiling girliltä ja Kartanonrouva Eliseltä, kiitoksia hurjasti!

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle.

/1. With a link tell who gave you this blog award
2. Write 7 random facts about yourself
3. Give this award to 15 other blogs

Ja sen verran vain sanon, että apua, taasko sitä pitäisi kertoa faktoja?! No mutta, jos tällä kertaa pidettäis faktat vaikka liikunta-aiheisena.

1. Vihaan kaikenlaista ryhmäliikuntaa, en ole ikinä pitänyt siitä, yksilölajit on mun juttu. Oon paska kaikissa mahollisissa joukkuelajeissa ja saan ihan tajuttomia paineita siitä, että mun pitäisi tehdä yhteistyötä jonkun kanssa. Koripallosta ja lentopallosta tullut itseasiassa pientä kammoa lentäviin esineisiin jotka tulee suoraan päin, varsinkin palloja. Joten ei kiitos ryhmälajit!
/ I hate team sports.

2. Alottelin treenaamaan enemmän yksinäni, kotona siinä 11- vuoden iässä. Mulla oli oma stepperikin, mutta se on aikaa sitten jo tehnyt kuoleman vaikka sitä kuinka yritti korjailla..
/ I started to train by myself when I was 11. I even had my own stepper but now it is dead..

3. Olen totaalisen koukussa kotijumppiin.
/ I am totally hooked on exercising at home alone.

4. Oon käynyt salilla vaan pari kertaa.
/ I have been at gym only couple of times.

5. Mutta aerobic tunneilla muutaman kerran enemmän. Aikoinaan kävin siskoni kanssa meidän lähisalilla, kun asuttiin molemmat vielä Espoossa. Pelattiin yläasteella kanssa squashia ja se oli ihan hauskaa, rankempaa, kun luulisi.
/ But I use to go to aerobic class with my sister.

6. Olen tässä vuosien varrella liikkunut niin paljon, että mulle on itseasiassa tullut rasitevammaa oikeeseen lonkkaan ja oikeeseen polveen. Välillä pelkkä kävelykin sattuu, kipeenä polvi on niin kipeä, että makuuasentokaan ei tuo helpostusta ja tiedän, etten enää pahemmin voi juosta.
/ I have been working out so much that now my hips and my right knee hurts. I think I can't run very much these days.


7. Oon harrastanut aiemmin myös rullaluistelua ja skeittausta. Molemmat välineet odottelevat kaapissa, että ne muistettaisiin.. mä vaan en oikeen tykkää lajeista missä mennään välillä turhankin lujaa ja voin satuttaa itteni pahasti.
/ I have been rollerskating and skateboarding when I was little bit younger but now I don't do that kind of sport anymore.

Ketäs mä nyt haastaisin hmm..


Ja viel yks / and one more

7 kommenttia:

Hele kirjoitti...

(Vastasin tän jo aiemmin, et nähtävästi saanut viestiä sillon :)

Oi vau <3 Kiitos ajatuksesta, en vaan yhtään vielä tiedä mun kesän aikatauluista (tuuraan pomoa noin kuukauden ajan enkä tiedä milloin ja katson pääsisinkö opettajaksi jollekin leirille) joten en pysty oikein lupaamaan mitään... Enkä tietenkään oikein tunne sieltä sun lisäksi ketään :) Jos haluat lähettää kutsun niin lähetä ihmeessä ellei tämmönen epämääräisyys haittaa, katson sitten kesämmällä pääsenkö!
Lähetänkö tiedot sun puhelimeen? Onnea muuten häiden johdosta!

Laura kirjoitti...

Innostuin tänään/eilen kahlaamaan sun entryjä läpi, tykkään kovasti stailistasi ja parempien, terveempien ja fitimpien elämäntapojen etsimisestä.

Mulla ei ole mitään goottityyliä vastaan, mutta pakko vähän valittaa että leipätekstisi on.. kauhee..an vaikea lukea. Kun ite kirjoittaa bloggerilla niin teksti on webbikäyttöön soveltuvampaa, ja ei tuu ite huomattua miten epäselvää sitten leiskaan ahdettu "nätti kaunokirjoitus" on. Harvemmin kuitenkaan tulee uudelleen luettua kaikkea postaamisen jälkeen.

Eliii mielellään jos vähän muuttaisit leipiksen kirjaintyyppiä niin jaksaisin lukea lisää. :>

Nimetön kirjoitti...

Hurjasti kiitoksia! Teen tämän jahka keksin nuo faktat, olen sen verran musiikkifaktoja heitellyt vastaavissa että uusien keksiminen on yhä vaikeampaa.

Leena kirjoitti...

Mulla on vaan tosi huono muisti, jos en oo saanu osotetta ni en millään muista ketä oon kutsunu.. pistä mulle puhelimeen osotetta tosiaan jos haluut tulla!

Kafi: Kiva kun kiinnostaa ja tykkäät :) Ja en kyllä itse oo huomannu mitään vaikeuksia tän mun fonttini kanssa, mä luen kaikki postaukseni jälkeenpäin moneen kertaan kirjotusvirheiden takia ihan siinä muodossa mitä lukijatkin lukee.. en pidä lainkaan muista fonteista koska ne on tylsiä, joten toistaseksi täytyy tyytyä tähän, ennenku tulee uusia tai pakotan poikaystävän tekemään mulle vähän muutoksia tähän xD Toivon mukaan silti jaksaisit lukea :)

Heaven Queen: Nonni hieno homma!

Dial V for Vintage kirjoitti...

Aww thanks for the blog award!! I think you are doing a great job with your excercising and sports! :)

Nimetön kirjoitti...

Aw, thanks for the blog award!!! :D And let me tell you: YOU LOOK AWESOME my fellow Bat Fitter!!! WAHOO! (((HUGS))) from NYC!

Leena kirjoitti...

Dial V: Glad you like it and thank you! <3 But I have been little bit lazy few weeks..

Le Professour: Thank you so much!