maanantai 12. maaliskuuta 2012

Poisonblack & Nightwish at Tampere 11.3

Laura and me <3 
Poisonblack is pure love <3
Eilen oli siis matka Tampereen Jäähallille kattelemaan kahta ehdotonta suosikkibändiäni. Päädyin sinne sitten loppuen lopuksi yksin, kaverini tehdessä mulle oharit (kuinka yllättävää). Päivän pelasti silti Tiina joka piti mulle alkuodottelussa seuraa ja myös Laura ja Julia, jotka pongasivat mut, kun olin menossa vessaan (lol). Ihanaa saada uusia kavereita ja onneksi musta tykättiin. Lauran kanssa otettiin sitten Julian avustuksella yhteiskuvakin, harmi ettei kuvaaja tahtonut mukaan kuvaan.. Ja vaikka koko päivän olinkin panikoinut ja mököttänyt, että joudun olemaan keikalla yksin (Julia ja Laura istumapaikalla, Tiina edessä kuvaamassa) niin mä pärjäsin tosi hyvin yksinkin ja nyt ku miettii, niin kyllä voisin myöhemminkin mennä yksinkin keikalle. Odottelu yksinään on vaan aika persiistä, mutta kyllä sitä aina jonkun juttuseuran löytää. Porukka oli niin ystävällistäkin ja oli auttamassa millon tupakkapaikalle (puhuin puhelimessa, että missä olen ja yhtäkkiä mua ohjattiinki tupakkapaikalle) ja narikkaan vaikka kuinka monen ihmisen avittavamana.

Ennen keikkaa etsin itselleni hyvän paikan Tuomaksen urkupaikan edestä ja mussuttelin leipää ennenkuin Poisonblack alkoi soittamaan. Oli aivan mahtava keikka ja olin suhteellisen poikki jo 45 minuutin poikien vetämän keikan jälkeen. Puolivälissä huutelin Villelle "Ville mä rakastan sua!" ja vastaukseksi tuli "jollakin täällä on jotain mielenterveysongelmia" voi että ihanuutta.. Loppuvaiheessa tuli kaikki lempparibiisinikin (kuten Rush ja Mercery Falling), joten en olisi voinut olla tyytyväisempi. Tosin vieressä olijat jakso valittaa Nightwishin lämppäreistä ja jopa monen vuoden takasta lämppäriä Indicaa jaksettiin vieläkin haukkua. Mun mielestä, jos ei tykkää lämppäreistä tai jostain tietystä bändistä, niin sitten sitä ei tartte kattoa, olis tullut myöhemmin paikalle tai jotain. Mäkin sain kuitenkin hyvän paikan, juuri siihen mihin tahdoinkin, vaikka en ollut jonottanut yhtään, ovetkin oli ehtinyt olemaan jo vartin verran auki, ennenkuin saavuin keikkapaikalle.

Ville <3
Live- Mercury Falling


Nightwish veti ehkä maailman parhaimman keikan ja siinä vaiheessa kun kajahti Scaretale soimaan mä haihatin paskat kaikille niille jotka ei halunnu tulla mun kanssa keikalle ja nautin puhtaasta eargasm nautinnosta. Mä en ees muista millon viimeks oon ollut niin onnellinen, varmaan just Nightwishin viime keikalla, tai kun Jani kosi mua. Kun kukaan ei ollut vieressä häpeemässä niin mie siellä tukka leihuten sitten tanssin ja mosh moshasin (ilmeisesti niin kovaa, että ihmiset anto mulle vähän tilaakin siinä..) niskani niin jumiin, että se on vieläkin kipeä. Kaikki paikat on oikeestaan kipeenä, mutta piruvie, oli vapauttavaa ja täydellisen upeaa!Olin ihan hikinen, kun keikka oli ohi ja eväätkin oli syöty jo Nightwishin keikkaa odotelessa ja mehunikin olin vedellyt keikan aikana hikoillessani.

Uusimpaa tuotantoa siellä lähinnä soitettiin, mutta löyty vähän vanhempaakin, kuten Over the hills and far away, Dead to the world ja Oncelta kuultiin ainakin Siren, Nemo (akustisena) ja Wish I had an angel. Parhaat esitykset oli ehdottomasti Dead to the world, Planet hell (myöskin Oncelta) ja Scaretale, niissä kirjoittaja ainakin totaalisesti taisi kadottaa järkensä. Kaiken kaikkiaan, jos pääsis käymään Nightwishin keikalla pari kertaa kuukaudessa, mä en ees tarttis enää mitään terapiaa. Tosiaan, Scaretalen ja viimesenä soitettavan kappaleen, eli Last ride of the day (olipa osuva nimi kappaleella) sai olon tuntemaan, kuin tosiaan olisi jossain sirkuksessa tai vastaavassa. Aivan mahtavaa! Säikähdin ihan kamalasti niitä tulia välillä ja varsinkin lopussa tulevat ilotulitukset tais saada mut kiljahtamaan ihan muustakin kuin ilosta.

Keikan päätteeksi heitettiin tyttöset kotiin ja otettiin myös Anniina mukaan takaisin Porin puolelle. Matka oli oikeen kiva, siinä katseltiin tähtiä ja suunniteltiin teemabileitä. Mutta kyllä mieli vaan halajaisi takaisin sinne keikalle ja Nightwishin maailmaan. LOISTAVA KEIKKA, PIRUVIE!

Nightwish<3

My spot


Marco <3

Tuomas (getting an orgasm?)


Jukka <3
Total time: 1h 45 min
Sold out!

Löysinpäs livevideota keikalta, ilmeisesti muilla oli paremmat videokamerat ku meikällä..
/And I found these on youtube (my own videos sucks)

This is how it starts! Live- Taikatalvi + Storytime (totally loving Taikatalvi!)
Live- The Islander


Live- Ghost River


Live- Nemo


Live- Song of myself


Live- Finlandia (this was very touching to hear and loving Marco's and Emppu's hats and their hug<3)


Live- Last Ride of the day (And this is how it end)


Translation: 
I think that this was one of the best nights in my whole life.. Love both bands so much! Nightwish has totally saved my life.. I had so much fun even though I was alone on the consert. I want back there!

/Leena


11 kommenttia:

Hirttoyrtti kirjoitti...

Mä olin joskus muutamia vuosia sitten Nightwishin keikalla ja voi luoja että sitä Indicaa jaksettiinkin dissata. Joillakin vaikutti menevän koko keikka pilalle lämppärin takia :D

Andromeda kirjoitti...

Voi ei <3 näyttää olleen ihana keikka.. :') Oon niin iloinen sun puolesta, kun pääsit sinne! Ja miten tuo keikka voikin tehdä ihmisestä niin onnellisen, se on ihanaa.

Ravenoir kirjoitti...

Hihii, minähän se siinä! \o/ Kummallista, että edellistä lämppäriä ja vieläpä neljän vuoden takaista jaksettiin dissata. Mun mielestä Indica veti tuolloin hyvän keikan. :D Harmi tosiaan ettei meillä ollut kenttäpaikkoja mutta onneksi sulla oli kova meno ilman meitäkin! Ne penkit olivat kyllä kuolemaksi, pitäis kieltää lailla. Tykkäsin kyllä paljon konsertista ja Anette oli hyvin petrannut verrattuna edelliseen keikkaan. Scaretale oli ihan mun lemppari. :D

linnea-maria kirjoitti...

This was a great review. I have something fun to look forward to in april in Gothenburg. We will have a little roadtrip and see Emilie Autumn in Stockholm the day before and then drive to Gothenburg to the Nightwish concert.

Kylänmahti kirjoitti...

Oi, molemmat ihan mahtavia bändejä. Itekkin olen menossa kesällä Provinssiin kattoon Nightwishiä:))

henni kirjoitti...

Mä olin kanssa sillon kattomassa Nightwishiä kun Indica oli lämppäämässä. Mun mielestä se ei jotenkin sopinut siihen lämppäribändiksi ollenkaan, ja musta se oli huono, mutta get over it already :D Miten sitä jaksetaankin vatvoa...

Harmi ettei itellä ollut nyt varaa lähteä tälle kiertueelle. Ehkä joskus vielä.

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Nightwishin keikka oli kyllä mitä hienoin! Itse olin lauantaina Helsingin jäähallissa katsomassa heitä :) Tunnelma oli ihan sanoin kuvailematon <3 Ja biisi valinnat olivat loistavia!

Saara kirjoitti...

mäkin olin siellä hesan keikalla, ihan mahtavaa oli! keikan lopussa toivoin vaan että se jatkuis ja jatkuis..

HajaMiel kirjoitti...

Nightwishin keikalla myös ja Scaretale ja Planet Hell sai kyllä hyppimään onnesta kirjaimellisesti. Ja Over the Hills, joka on yksi pisimpään suosikki biiseinä roikkuneita ralleja.
On se vaan.. rakkautta koko homma~

Harmi, etten spotannut siua jonossa, olisin tullut moikkaamaan :). (Oli muuten perkeleen kylmä, varpaista meni tunto ja sormista ei edes puhuta 8D.)

PB kirjoitti...

Onpas hieno blogi! Ihmettelen, etten ole ennen tätä löytänyt lainkaan, kun kuitenkin paljon yhteistäkin on ja asustelen myös Porissa.

Itsekin olin todistamassa tuota eeppistä keikkaa Hellsingissä ja vieläkin jaksan olla ihan täpinöissä tapahtumasta. :) Mullekin koko konsertti oli win-win-tilanne, koska diggailen Poisonblackia myös toodella paljon, vaikka en ole heitä ennen päässyt livenä todistamaan. Ja meinasin jo vannoa lämppärin jälkeen, että keikan paras osuus oli muuten sitten tässä! ;) Niin perkeleen hienosti Oulun pojjaat vetivät, syräntä lämmittää. Olin tosin tolla toisella reunalla lavaa, Remeksen (ja Empun) puolella lavaa, joten ihan samoille kohdille ei osuttu. Hoidin sitten sen riehumisen ja jäätävän moshauksen siellä toisella puolella!
Nightwish oli kuitenki kaikkine valoshowneen ja pyroineen sitenkin hitusen parempi. Planet Hell ja I Want My Tears Back kolahtivat muhun ihan täysillä, vaikka koko settilista olikin puhdasta kultaa IMO. Ja Empun kanssa nyt oli kiva pelleillä... Mahtavuutta, kokonaisuudessaan!
Täytyypä alkaa pitää silimät auki keikoilla, jos siellä sattus näkemään sua, nyt kun osaisin nyt tunnistaa. :)

Mutta siis, todella kiva blogi sinulla! :)

Leena kirjoitti...

Hirttoyrtti: Tosiaan ihmiset jakso kyllä dissata sitä, en tiiä minkä ihmeen takia ne sitten oli siel niin aikasin.

Andromeda: Kiitos ja niin olen miekin!

Ravenoaris: Sinäpä sinä xD Huonot penkit on kyllä tosi ärsyttävä juttu.. Anette on kyllä tosiaan parantanut entisestään :)

linnea-maria: Oh I love Emilie! She will have a gig here in Finland too but I forgot to buy a ticket.. =/ And cool you like Nightwish!

Demonilesboankka: Loistohomma!

henni: Kyllä sitä varmaan vielä ehtii :)

Maarit: Ehdottoman loistavia biisivalintoja kyllä <3

Saara: Mäkin toivoin että ois vaan jatkunu ikuisesti..

Hajamiel: Mä en kauheen kauaa ollu jonossa, kun olin vartin myöhässä oven avaamisistakin, kesti minuutti ni pääsin jo sisälle. Ois ollu kyllä kiva nähdä!

PB: Kiitoksia! Ja ehdottomasti kannattaa minnuu pongailla xD