maanantai 4. kesäkuuta 2012

Red and black week Day 2: Today's outfit and little bit of my make up


 

Teemaviikon toinen päivä!
Red and Black theme week: Day 2!Tykkään kovasti tän päiväisestä meikistä, harvemmin sitä tuleekaan käytettyä punaista silmämeikissäkin. Ja mahdun jälleen punaiseen Burleskan korsettiin ja taisinpa rakastua siihen uudestaan, en tiedä miksi olen edes myymässä sitä pois.

I love my today's make up. I use red in my eyes so rearly so this was really nice change to my normal black and white make up. I even fell back in love with my red Burleska corset.. I wonder why I am even thinking about selling this. Maybe I don't, it looks damn awsome on me! And I fit in to it again!Today's outfitHaaste viikko on saanut mut todella inspiroitumaan, joka saralla. Tässä on siis puuterirasiani. Se oli vielä eilen ruskeakantinen (tietenkin deletoin kyseisen originaalikuvan), maalasin sen sprayllä mustaksi (ja kissankarvaiseksi) ja maalin kuivutta maalailin nukkuvan lepakon kahden lentävän kaverin kanssa piristämään meikkihetkiäni. Tiitun kuvassa olevat kehykset muuttuivat myös samalla kertaa sinisistä mustiksi, nyt näyttää huimasti paremmalta.

 This challenge has made me so inspired in many ways.. So this is my powder box. The cover was brown but of course I delete the original picture.. So I paint it black with spray paint (don't mind about the cat hair..) and when the paint dried up I painted little sleeping bat with two flying friends with him <3 Now the make up time is much more nicer. Tiitu's photoframes got new black paint too. Frames was blue and I didn't like the color that much..
Huulipunani. Noh, oranssi ei ihan kuulu tän teeman mukaiseen joukkoon, mutta menkööt. Mä käytän yleensä mustiin ja muun värisiin huuliin huulikiiltoa, johon lisää kajaalia tai luomiväriä, näin saa ihan uniikin sävyisiä ja värisiä huulipunia. Tän päiväsessä meikissä käytin tuota kirkkaan punaista, vasemmalta toinen.

My lipsticks. Orange doesn't fit this theme but let it be this time. Today I used the bright red, second on the left. I use my pencil eyeliner and eyeshadows to make different colors of lipsticks with lip gloss. With that kind of techinique I can get evertime different color on my lips, for free.

Today's and last nights hit songs:

/Leena

13 kommenttia:

E kirjoitti...

Tää haaste olis varmaan ollut mullekin sopiva, kun oon aina rakastanut punaisen ja mustan yhdistelmää. Toi sun korsetti on mielettömän ihana, älä vaan myy pois. Koko asu on tosi kiva! Mäkin haluaisin oikean korsetin, mut en oo koskaan nähnyt vaivaa ottaa selvää niistä... Ehkä sitten joskus vanhana ;D

linnea-maria kirjoitti...

No you should definitely not sell the corset! It fit's you so well. Awesome makeup!

atropabelladonna kirjoitti...

Vau! Tosi kauniita kuvia :) olen suht uusi lukija tälle blogille, joten en muista, onko aikasemmissa postauksissa ollut meikkitutoriaaleja tms, mutta ne olisi kyl kivoja, jos joskus jaksat tehdä? :) Tuo korsetti on upea, älä myy pois! :O toi huulipuna-vinkki oli mielenkiintoinen, että lisää huulikiiltoa, kajalia tai luomiväriä, niin saa hienon sävysiä punia - täytyykin kokeilla joskus!

VictorianKitty (Sophistique Noir) kirjoitti...

Definitely keep that corset! This outfit is fabulous in every way. I'm so glad this week's challenge is inspiring you. And you, in turn, are inspiring others!

siouxsiel kirjoitti...

I love that you painted your powder box.
The outfit is perfect. I love how it contrasts with your hair.

Nimetön kirjoitti...

That corset is amazing! Don't sell it. I love your makeup too. I never have patience to go all out but your eyes are beautiful. The red compliments your hair really well.

Lightness kirjoitti...

Tuo punainen silmämeikki kyllä sopii siulle tavattoman hyvin :)

Nimetön kirjoitti...

You look amazing! Absolutely stunning!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Tää musta- punainen blogihaaste on ihana, mikäs sen kivempi väriyhdistelmä? ;)

Louhakka kirjoitti...

Ihana tuo silmämeikkisi!
Ensimmäinen oikeasti mielenkiintoinen blogihaaste, mikä tullut vastaan. Tykkään! :)

Anna Gramm kirjoitti...

Olet niin supersuloinen kun hymyilet leveästi! :) Lisää tuollaisia kuvia, saavat hymyn naamalle myös ruudun tällä puolella.

Chaos kirjoitti...

Blogisi on mahtavaja sinä niin kaunis <3 Oon taistellut anoreksian kanssa niin kauan, etten edes kehtaa sanoa, että kuinka kauan....no yli 15 vuotta...20 vuotta virallisesti (sairastin jo ennen kouluun menoa), joka lukee papereissakin. Kiitos blogistasi, se on niin hieno ja sä niin kaunis! Älä myy korsettias pois, se sopii sulle todella hyvin! Kiitos mielipiteitä, ajatuksista, näkökulmista, kaikesta, mahtavaa! KIITOS. Vielä mäkin selviän täysin. Ihan sama kauan on siarastanut.

Leena kirjoitti...

Kartanonrouva Elise: Olisi varmasti, ois ollu mahtia nähdä mitä olisit saanut aikaiseksi, mutta tule toki mukaan vaikka ensi vuoden punamustaviikolle? <3 Ja pidän korsetin xD

linnea-maria: Thank you! I don't sell it xD

atropabelladonna: Kyllä mulla muutamia tutoriaalijea on ollut, mutta voin mä tehdä jossain vaiheessa niitä lisääkin, mulla kummpin on pari meikkityyliä. Jossain vaiheessa pitäisi kai tehdä videotakin mutta arf kyllä nyt taas kestää..

VictorianKitty: I am so keeping it xD Thank you <3 And it really inspire me!

siouxsie: Thank you so much! <3

jeanofalltrades: I am not selling it anymore :) Thank you <3

Lightness: Jep, vaikka riiteleekin tehokkaasti vihreän tukan kanssa xD

Le Professour Gothique: Oh thank you! <3

Vivian: Niin on kyllä ihana ja inspiroiva haaste, yksi mun suosikeistani, tai ehkä jopa lemppari <3

Myrika: No todellakin mielenkiintoinen haaste!

Anna Gramm: Sellasiai siis tulossa xD

Chaos: Hei vaan.. ikävää sanoa että syömishäiriö on ollut sullakin niin kauan.. silti aina voi muuttaa elämänsä kurssia, ikinä ei ole liian myöhäistä nauttia elämästä <3 Ja ole hyvä, hienoa jos musta on ollut apua edes vähäsen!