perjantai 8. kesäkuuta 2012

Today's vlogger: BatcaveDilemma

Mä oon kattonut nyt päivätolkulla eri videobloggaajien videoita, hiusten laitosta/meikkaamisesta ihan asiamielipiteisiin ja olen ihan totaalisen koukussa. Ajattelin, että voisin jakaa välillä tässä muutaman suosikkivideontekijän videoita ja kertokaas mitä mieltä ootte niistä! Tällä kertaa englanniksi.

So I have been watching these videologgers like days now and I really would like to share my favorite videos with you. Today I found a new vlogger and here is my favorite videos from her :) Share your thoughts!

Don't judge other people as the same manner as they judge you.


How to deal with goth posers


Kah tänään on sitten viimeinen päivä punainen ja musta viikkoa ja missasin ihan totaalisesti kaksi päivää, pöh! Olen ollut vaihteeksi masentunut, mutta toivon mukaan saan tänään tehtyä vielä päivän asupostauksen ja vuosittainen punamusta viikko on onneksi jälleen ensi vuonna! Jos ette osallistuneet vielä tänä vuonna, musitakaa silloin sitten! Mitäs tykkäsitte tästä viikosta?

Today is the last of the Red and Black week argh I totally missed 2 days because my depression but hey I hope I can do the last one (today's outfit) and well, it is here again on next year! So remember join with us next year! Did you like this week?

/Leena

2 kommenttia:

fit4m kirjoitti...

Natalie on jotain parhautta! Usein huomaa että kuuntelee sen videoita ihan vaan senkin takia että kyseisellä henkilöllä on niin ihana ääni.. :>

Leena kirjoitti...

suhina: Hän on tosi söpö<3 Harmi ettei ole parempilaatuisia videoita..

Lucija: Thank you! I am following you :)