tiistai 31. heinäkuuta 2012

Black wedding: Gifts part 1


Mieleni on halajanut hääpostauksien tekemistä jo heti alusta asti (ja näitä on pyydetty vaikka kuinka paljon!) päätin aloittaa jo nyt. Aloitus tapahtuu lahjojen esittelyllä (joita tulee vielä postissa meille lisää tässä myöhemmin), koska en ole saanut vielä kaikkia hääkuvia. Ajattelin, että kaikille on paljon mukavampaa, että kerron häistämme kuvien avulla ja se on helpompaa, kun mulla on kaikki kuvat käytettävissä.

Ensimmäiseksi haluan esitellä Ireneltä ja Tomilta saadun kuolleen pariskuntapatsaan. Olen halunnut kyseisen patsaan jo niin kauan kuin muistan, ilmeisesti olen aikoinaan asiasta Irenelle tavatessamme maininnut, koska neiti oli tämän minulle löytänyt! Voi sitä ihastuksen määrää, kun avasin paketin ja näin edessäni tämän avioparin. Irene on vielä lisännyt tähän hiemaan omaa kosketustaankin maalaamalla esiin pieniä yksityiskohtia. Vaikka en oikeastaan osaakaan valita suosikkia näistä kaikista ihanista lahjoista mitä saatiin, voin silti varmaan hyvillä mielin sanoa, että tämä on kyllä yksi niistä siellä listan yläpäässä. Viimeiseksi pitää vielä mainita, että kirjettä lukiessa tuli kyllä kyyneleet esiin ja olen aivan ihmeissäni miten olen saanut näin hyvän ystävän, mokoma muistaa kuuden vuoden takaiset lahjatoiveetkin!
 Tämä suloinen pieni korurasian vartija tuli meille Lauralta ja Eerolta. Voi että, kyllä tämäkin sai minulta ihastuneita henkäyksiä, se on vain niin suloinen ja rasia on kaikenkaikkiaan erittäin kaunis! Korttikin on vallan ihana, lepakkoteema jatkuu ja itsetehdyt kortit ovat minun suosikkejani, teinhän kutsukortitkin itse. Apua, enpä ole niitä vielä esittellytkään! Pitääpä tehdä niistäkin tässä joku postaus, myöhässä mutta minkäs mahtaa, kun on tälläinen kultakala!

Koska Jani ei paljoa virka korurasiasta (mies kun on) ajattelin sijoittaa tämän ylläolevan hääparin vierelle oman tietokonepöytäni viereen, jotta voin molempia ihastella kaiket päivät. Olen siis itsekäs ja omin sen itselleni kokonaan. Lepakkosöpöliini pääseekin vahtimaan isoimpia aarteitani, eli Janilta saatuja koruja. Kyllä tuima ilme saattaa jotkut karkottaakin pois varastelemasta.. 0_o


Translation: 
Since I have not yet received  all the wedding photos i thought I could start my wedding posts with gift presentation. First of all I want to share with you this beautiful dead wedding couple which I have wanted for years! It is from Irene and Tomi. This lovely couple came with a letter which said that she remembered our conversation (from way back, maybe 6 years back?) when I said that I want THIS one to be my wedding gift! How can she remember! How can I have such a good friends? <3 She even painted little details to show up more so it has even own her touch.

Little jewelrybox watchman found its way to us from Laura and Eero. Because Jani don't mind very much to me keeping it (why?) I decided to make it to keep good eye on my jewelry that my lovely new husband has given me. Even the card has bats and it says Good luck for lovely newlyweds <3

/Leena

5 kommenttia:

Ravenoir kirjoitti...

Hihii, siinähän se meidän lahja näemmä! :D Harmi, ettei Jani tykkää tuosta niinkään, mutta eipä sitä voi aina osua napakymppiin. Mukava kuitenkin kuulla, että sinä pidät tuosta. Ja kortista, tein sen ajatuksella ^^

Leena kirjoitti...

Ravenoaris: Siis kyllähän se tykkäsi! Mutta siis naisena (ja miljoonan korun omistajana) mulla on sille enemmän käyttöä. Joten omin sen parempiin käyttöihin omiin kätösiini XD <3 Se on ihana siis molempien mielstä, kiitoksia <3 Niinkun korttikin!

Ravenoir kirjoitti...

Oho katos vaan, luin nimittäin tekstin liian hätäisesti niin lukihärö iski :DDD Hienoa, että miellyttää! ^^

Tinde kirjoitti...

Onneva vielä meidänkin puolesta! Olit niin söpönen morsian :) ja mekko näytti mielettömän kauniilta!

Leena kirjoitti...

Ravenoaris: Jep jep<3

Tinde: Kiitoksia hurjana!