keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

My favorite blogs part 9Kuten olen sanonut, mulla on muutama ekstrasupersuosikkiblogi ja MothMouthin blogi kuuluu niihin. Aikoinaan, kun aloin itsekin bloggailemaan löysin tämän kauniin neitokaisen upean blogin ja en ole saanut silmiäni irti siitä. Olen lukenut joka ainoan merkinnän ainakin pariin otteeseen, enkä usko saavani siitä ikinä tarpeekseni. Se, että tämä nainen on kaunis, hän myös osaa kirjoittaa, omaa postauksia jotka lämmittävät omaa mustunutta sydäntäni ja on mitä suurin inspiraation lähde (onko makeampaa tyyliä olemassakaan). Eikä toki haittaa laadukkaat ja silmää miellyttävät kuvatkaan. Eikä myöskään se, että neiti sattuu olemaan yksi suosikki maalareistani. Kyllä näkee, että tähän nähdään vaivaa. Se, että neiti Mothmouth antaa itsestään mitä esteettisimmän kuvan itsestään blogissa, ei ole mitään verrattuna charmiin joka hänestä hehkuu kasvotusten.

Translation:
So, like I have been saying, I have few ultimate favorite blogs and this is one of them. When I started blogging myself, I found this beautiful blog and I could not get my eyes of it. I have read all the posts twice (maybe more). What can you hope more? She is beautiful, she can write the most interesting way and her posts just make me feel good inside. She is one of my biggest inspiration source and you can't hardly guess why. She got the style, the look and the awesome pictures with good quality, she even paint! When you think she is amazing you don't know anything, because in real life, she is even more.

My Photo
"Nuoren graafikon kertomuksia elämän ja vaatekaapin sisällöstä. Aorttaani lähellä ovat mm.taide, vintage, kauhuromantiikka, korkokengät, elokuvat, punatut huulet ja sarjakuvat. Kaikki kaunis ja makaaberi saa sydämeni sykkimään, eikä seikkailuja voi koskaan olla liikaa!

Olet lämpimästi tervetullut kurkistamaan, kuinka syvälle kaninkolo vie."

"This blog is all about the life, style and wardrobe of a young graphic arts student with a macabre taste.
I adore art in it's all forms, vintage and film noir, roller derby, killer heels, red lips, dreams, comics, horror and dark romanticism to name a few things. All things gloomy and beautiful lie close to my heart, and life can never carry too many adventures!

You're warmly welcomed to peek how deep the rabbit hole goes."
 Argh mulla on niin monta suosikkikuvaa, että sen takia taas tällänen superpitkä kuvaläjäys xD Sori Mothmouth, onneks mä pyysin jo luvan tähän xD
Edelleen sori kuvavyörystä mut heeiii ne on ihania! En osannu valita yhtään vähemmäksi..
Sorry about the fulling this page with pictures but hey comon they are beautiful pictures!!

/Leena

10 kommenttia:

Saara kirjoitti...

noita kuvia ei toki ollut montaa.. :D

Violette B. kirjoitti...

This girl is ah big source of inpiration, I am very fond of her blog too. I hope she will still making such a wonderful posts.

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Aa, Mothmouthin blogi on ehdottomasti yksi parhaista!^^ Kuvat ovat aina ihania, ja tyyli neitokaisella upea. :)

Laura kirjoitti...

Alkoi kyllä jo vähän iskeä epätoivo kun oli niin monta kuvaa vaikka (tai ehkä juuri siksi) luen itsekin MothMouthin merkintöjä... Kuulisin seuraavassa postauksessa mielelläni mitä sulle kuuluu :)

nonna kirjoitti...

Voi herra siunaa sentää, että oli ihan pakko laittaa noinkin monta kuvaa, esim viis tai kuus kuvaa ei voinu mitenkää riittää.

Ilta kirjoitti...

Kyseinen blogi kuuluu omiinkin suosikkeihini. Kuten täällä on jo moneen kertaa todettu, kuvat ovat upeita. No eipä tuo ole ihme, kun itse neitokainen on jo kovin kaunis ja tyyli ihana. Tykkään myös siitä, miten hän kuvailee pieniä asioita, kuten esimerkiksi viimeisimmässä postauskessaan Lewis Carrollin kuvituksia. Tuollaista näkisi mielellään muissakin blogeissa enemmän. (Monien arkisista asioista ottamat kuvat kun ovat enemmänkin turhia kuin tunnelmaa luovia.)

Itse tykkään myös siitä, miten hänen kiinnostuksen kohteensa näkyvät blogissa. Roller derby, burleski ynnä muut. Muistan vieläkin myös yhden hänen postauksensa Black Phoenixin hajuvesistä. Se oli todella kiva ja omaperäinen. Tuollaiset merkinnät ovat myös yksi syy sille, miksi hänen tekstejään luen.

Ainut mitä blogiin kaipaisin enemmän on hänen maalauksensa. Blogissa vilahtaneet taulut kun ovat olleet niin upeita, että mielellään katselisi/lukisi niistä enemmänkin.

henni kirjoitti...

MothMouth on kyllä ihana <3 :)
Mäkin tykkäisin katsella lisää hänen maalauksiaan kaiken muun hyvän lisäksi.

Saara kirjoitti...

Tämä on myöskin yks mun lemppareista :)

Andromeda kirjoitti...

Tällä neitokaisella ei ole yli tuhatta lukijaa turhan takia - juurikin noiden mainitsimiesi syiden perusteella :) Hän on myös oma suosikkibloggaaja, jolla on ihana tyyli kaikenkukkuraksi <3 Lisää neitokaisen maalauksia olisi hienoa nähdä.

Leena kirjoitti...

Saara: No en osannut valita xD

Violette B.: I think she will <3

Vivian: Täysin samaa mieltä!

Dark Shadow: Ei sitä olisi tarvinnut kokonaan sitten plärätä jos tuntu olevan liikaa: ) Multa tulee tässä varmaan kuulumispostausta seuraavaksi :)

Infected: Kyllä oli. Ja ei, ei olisi viis ja kuus kuvaa riittänyt.

Belsissa: Yksityiskohtaisuus on kyllä neidin blogissa yksi mahtavimmista asioista :) Itsekin kaipailen lisää kuvia maalauksista.. saisinpa itsellenikin oman.

henni: Sama täällä :) <3

Saara: Hihii hienoa!

Andromeda: No ei kyllä turhan takia <3