torstai 5. heinäkuuta 2012

High above

Today's outfit

Multa ehittiinkin tässä jo kysellä kuulumisia. Meidän matalaan lepakkomajaan kuuluu itseasiassa ihan hyvää. Ja sekavaa, ei ole uusi asiaa. Tai siis sekavaa vain mun pääni kannalta, stressi meinaan pukkaa nousta aina mittarin rajan yli tämän tästä ja Janin pitää jatkuvasti olla rauhoittamassa mua.  Mutta tottahan se on, useimmiten asiat kyllä järjestyy, eikä asiat yleensä ole NIIN pahalla tolalla, kuin itse luulisi. 

Esimerkiksi nämä hääasiat.. Kuvaajani ei välttämättä pääsekään häihimme (olisi kiva saada silti edes vieraaksi) rikki menneen auton vuoksi, ihmisiä on peruuttanut, kahden bändin (ja samalla ystäväni) tulo on vaakalaudalla, kaksi viulustiystävääni eivät pääsekään (eeppinen ja kaunis viulumusiikki ois ollu poikaa rituaalin aikana ja molemmat sattuvat olemaan ihania ystäviä, toinen vielä pisin ystävyyssuhde mitä mulla on ollut) tulemaan jne jne jne.. Näitä on aika pitkä lista.

Silti, mikä on hyvää näissä hääasioissa: puku on miltein valmis ja sovitukset on tehty, mahtavalta näyttää, tuun olemaan kunnon gothic queen. Koruni tulivat, suosittelen erittäin lämpimästi saittia nimeltä Savanni. Maksu sujui helposti, sähköpostilla tuli ilmoitus lähetyksestä ja koska tein tilaukseni jo päivällä, pakettini saapui suoraan kotiin heti seuraavana päivänä, en ole ikinä kohdannut näin hyvää palvelua netistä tilaamisen parissa! Kaikenlisäksi, ei postimaksuja. Kortit on tehty, seremonia suunnitteilla hyvää vauhtia, suurin osa koristeista hommattu, yksi bändi ainakin varmasti tulossa (vielä yksi suosikeistani) ja moni vieraista jotka pääsevät, tuntuvat olevan melkein enemmän innoissaan meidän häistä kuin minä! Osalla on jo puvut ja lahjatkin valmiina.


Halvalla on myös löytynyt ihania löytöjä facen goottikirpparilta, esimerkiksi tämä kynähame (johon kuuluu myös ne sellaiset olkaimet, mutta ajattelin tuunata niitä vähäsen, tältä hame siis näyttää ilman niitä) johon olen nyt ihan rakastunut. Pirun kuuma se vain on. Liituraita ja kynähameet, ei voi mennä vikaan.

Mitäs muuta? Ollaan oltu reissussa niin paljon, että vaihteeksi on todella ihana kerrankin hengähtää, ollaan reissattu omalla mökillä ja juhannusta viettiin myös Annan mökille (ihan mahti reissu, pian uudestaan!). Käytiinpä viikonloppuna porukoiden luona Espoossa ja saatiin häälahjatkin siinä samalla, niistä sitten kuvaa vähän myöhemmin. Samalla oli hääpuvun sovitukset (edelleen, om om) ja päädyinpä Varjotuskaankin. Oli niin hauskaa etten olisi millään halunnut lähteä sieltä! Hirmuisesti kavereita, vaikka vaan Mystiksen kanssa sinne kahdestaan ensin suunnattiin. Tästä luultavasti enemmän, kunhan saan ihmisiltä kuvamateriaalia.. ehkä.. joskus.

Tosiaan, siis suht hyvin kuitenkin elämä kuljettaa. Pari henkilökohtaista asiaa kuitenkin painaa mieltä niin, että välillä toivoisi, että voisi jäädä punkkaan makaamaan ainiaaksi tai vaan tuijotella seiniä, plah. Tämä tietenkin on vaikuttanut syömisiini (voisin syödä kuin hevonen, koko ajan) ja innostus liikuntaan on suunnilleen miinus yksi. Tsemppi vinkkejä?


Translation:
Hello my darklings! Someone ask me how I have been doing and I think today is right time to answer that question. Firstly, we have been going all over aroung, our summerhouse, Anna's summerhouse and last weeken we went to visit my parents at Espoo. We even got our wedding gifts, pictures of them later. And at same trip I have my wedding dress fitting, I will look awesome gothic queen on that dress! I even make myself got to Varjotuska (Shadowpain, it is a dark people gathering in Helsinki, festival thing) and I saw a lot of my good friends and made new ones! I had so much fun that I didn't even want to go home. More pictures about that later too.. when I got the pictures from my friends..
I have a lot wedding plans to do and stress is so high right now arh I don't know how I can survive. But I am trying to think about good things and maybe things that doesn't work now, will work later. Or then it doesn't matter.
I could eat all day long and my work out motivition is like -1. Any suggestion to get my motivation up again?
Oh, and what do you think about my new pencil skirt, it is so awesome <3

/Leena

10 kommenttia:

Jonsu kirjoitti...

Mulla on kameravarusteet niin mä voisin toki räpsiä muutamat kuvat! Ja omnomnom tota kaulakoruu <3

Saara kirjoitti...

Ihana asu, olet niin kaunis! Ja ripset on upeat <3

Andromeda kirjoitti...

Mullakin on kamera, että miekin voin napsia teistä kuvia :) Harmi, ettei viulistineidot pääse tulemaan, kuulostaisi aivan ihanalta se musiikki teidän häissä. Itse löysin tänään kirpparilta korkkarit, ja ostimpas teille parit IHANAT mukit kaiken muun ohelle yms yms yms ^^

Laura kirjoitti...

Hienoa että kuuluu (pääasiassa) hyvää! :)

Nekrokosmos kirjoitti...

Olipas asiaa! : --)

Toivottavasti kaikki järjestyy ajallaan, ja mikä tärkeintä; pää pysyisi jotenkin kasassa. Olis tosi kiva päästä todistamaan näitä mielenkiintoisia häitä. Jakselemisia!

Hele kirjoitti...

Voivoi, nyt on melkein paha omatunto siitä etten pääse :/ Vaikken olekaan viuluneito, vaan ALTTOviuluneito ;) Mutta älä tunne pahaa oloa, nähtävästi kaikki morsiamet pettyvät paljon häissä, sehän pitää tyyliin odottaa jo etukäteen että puolet suunitelmista toteutuu :) Kunhan itse päivänä on hyvä olo ja keskittyy siihen olennaiseen eli läsnäolevien ihanuuteen ♥

henni kirjoitti...

Tuohon liikkumisjuttuun... mulla ei ole tsemppivinkkejä :D Mun mielestä suvantovaiheet on ihan ookoo, en mä ainakaan tunne oloani sen paremmaksi vaikka kuinka pakottaisin itseni liikkumaan (ja btw inhoan hyötyliikuntaa). Sitten siitä tulee pakkopullaa, eikä vastaisuudessakaan jaksa/halua kuntoilla. Tauot voi tehdä välillä ihan hyvääkin. Se inspis kuntoiluun tulee kyllä taas jostain :) Plus että sulla on paljon muutakin ajateltavaa nyt, ei tarvitse repiä lisästressiä kuntoilemattomuudesta.

Esim. mä olen nyt pari kuukautta kuntoillut ihan supervähän, kun ei ole yksinkertaisesti tehnyt mieli tehdä yhtään mitään (ja kaikenlisäksi oon syönyt miten sattuu), mutta nyt kun jäin 2kk kesälomalle, niin päätin alkaa käymään aamujumpissa, jotta mun päivärytmi ei mee ihan reisille. Eilen kävin just ostamassa uuden salikortin, ja alotan varmaan maanantaina.

Kyllä se siitä taas :)

Ioana-Carmen kirjoitti...

like it ;)
Fashionspot.ro

NCONIXO kirjoitti...

Hi there sweetie,
there's a SUPER GIVEAWAY going on at my blog and I just thought that you might be interested :)

Know more at:
http://blackbowtiie.blogspot.co.uk/2012/06/oasap-super-giveaway-of-152-items.html

Leena kirjoitti...

Jonna: Harmi ettet päässyt, missasit aikamoiset pirskeet =/

Saara: Kiitoksia<33

Andromeda: Kiitoksia kuvista<3 Ja tosiaan harmi ettei viulistit päässeet, ois ollu mahtavaa <3 Ja mukit oli tosi ihanat kyllä!

Dark Shadow: Näinhän se on :)

Krusthund: Onneksi pysyi pää suht kasassa vaikka välillä se tuntuiki mahdottomalta..

IndianaRex: Olihan se kyllä harmi ettet päässyt, ihan vaan näkemään rituaalia ja juhlia =(

henni: Onneksi se inspis tulikin takaisin ja taidat olla ihan oikeessa, että kyllä se tauko välillä tekee terää..

Iona-Carmen: Thank you <3

Giovanna Vieira: Thanks for sharing :)