maanantai 30. syyskuuta 2013

What the future holds


Syksy, tänä vuonna se on täynnä mahdollisuuksia. Uusia mallintöitä, kirjoittamisvimmaa, tyylimuutoksia, uskallusta, itsevarmuutta ja toivoa. Kaunis mieli projektini (voimauttavaa valokuvausta), on jälleen edistymässä ja alan olla pikkuhiljaa jo tietoinen millaista linjaa lähden loppuen lopuksi hakemaan. Omien kiireiden takia ryhmän jäsenten kanssa jutteleminen on jäänyt vähemmälle, mutta eiköhän siihen pian muutosta tule. Mulla on hurja kunnianhimo projektin suhteen, tästähän tulee kuitenkin ihan julkista. 

Saan myös apua työelämään palaamisessa, kuntoutus alkaa mitä luultavimmin tänä vuonna ja yritän suhtautua koko juttuun ylipäätään, noh, mahdollisimman rennosti. Harrastukset ja ajoittaiset mallihommat on ihan eri juttu, kuin säännöllinen työssäkäynti päivittäin mulle. Kaikinpuolin mulla on odotuksia itseni varalle ja urahaaveita jotka olen päättänyt toteuttaa. Edistyminen käy silti pikkuhiljaa ja ajoittain sitä aina huomaakin, kuinka paljon olen viimeisen vuodenkin aikana edistynyt. Lääkkeet on tasoittaneet mielialaani sen verran, että ihan joka asia ei enää ahdista (kesän käyttänyt Sertralinia joka tuntuu mulle sopivan parhaiten vähän kaikkien ongelmieni kanssa) ja en ole ollut yhtä kärttyinen kuin aiemmin. Annostusta nostettiin kesän aikana tosin kaksinkertaiseksi, joten kenties se johtuu siitä. Ehkä tämä on nyt hyvä määrä mulle. Lääkkeet on hyvä apu siihen, että tahtoo tasoittaa tunteita ja oloa yleensäkin, jotta elämä helpottuu ja pystyy käsittelemään asioita mitkä ahdistavat. Mun tapauksessa aivot silti ei tuota seratoniinia niinkuin kuuluisi ja en tiedä joudunko ikuisesti käyttämään lääkkeitä pysyäkseni jotenkin järjissäni. Olen myös jättänyt alkoholin ja tupakan lähes kokonaan. Vielä, kun ne sipsitkin jäisivät hamaiseen menneisyyteen..


Tämän päivän rentoutumisiin kuului vaihteeksi vähän rankempi treeni, neljäs Potter kirja, meikkikokeiluja ja uudet kynnet. Kumpi mulle sopii paremmin, violetti vai pinkki? Kaikenlisäksi olin unohtanut kuinka kivalta uudet kynnet tuntuvat. Ah. Viimeisin viikko on mennyt myös kuvailemisen ja photaroinnin opettelussa. Ilmeisesti kummassakin asiassa tunnen itseni jotenkin luovaksi ja saan samaa fiilistä, kuin malleillessa, kirjoittaessa tai piirtäessä. Kun joku tuntuu hyvältä, niin sitä pitää vain tehdä.

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia teillä on? Mitkä asiat saavat teidät iloisiksi ja rentoutumaan?

Ps. Vastaan mahdollisimman pian kommentteihin! En ole ignoorannut niitä tai mitään.

Translation:
Begin of this years autumn has been very inspiring. I have been learning how to use photoshop better, how to photograph, making new make ups, today I even done my nails after a long time. I hope I can go back to work this year, I will have big support group for it. My work dreams, I surely hope they will come true. I have so high hopes for myself and my life. Still, mostly, I want to live at this moment. Working out, reading a (Harry Potter 4) book, everything so normal and nice, make me so happy and keeping myself in the moment make me more focused on my feelings at the moment. And that helps me with my sickness. My medication has had been huge help, now the dose is bigger than early this year, maybe that is the reason. And maybe this is the portion I need to be me.

Do you have dreams? What things makes you happy and relaxed?

P.s I will answer your comments soon!

/Leena

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

ihanat kynnet! :)

Leena kirjoitti...

hepexxx: Kiitos! :)