keskiviikko 1. tammikuuta 2014

BAT FIT 2014 KICK OFF
Eli mitä Bat Fit oikeen on? Se on terveitä elämäntapoja (eli ei mitään pelkkää laihduttelua!), itsensä rakastamista ja se että voi olla vain oma upea itsensä, tietenkin sen upean vartalon kanssa!
Joten hurraa, nyt ollaan jo vuodessa 2014, itsehän olen ollut tässä mukana jo kaksi vuotta. Bat Fitin kautta olen oppinut nauttimaan liikunnasta itsessään, eikä homma tunnu enää pelkältä pakkopullalta. Pitää kuunnella kehoa ja katsoa mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Päivinä joina ei ihan oikeasti kiinnosta, niin voi pitää ihan hyvin vapaata ja se on ihan okei, kunhan ei unohduta sinne sohvalle. Itse uskon, että tämä vuosi on todellakin minun vuoteni, 2014 tulee olemaan täynnä uusia seikkailuita, pelkojen kohtaamista ja tietenkin aion olla liikkeessä enemmän, oh yeah! Kick offin aloitin Jillian Killer workoutilla joka totta tosiaan tekee alakropasta puhdasta rautaa, ainakin uskon, että tämän kuukauden jälkeen ei tunnu kyykyt ja kiihkeä tahti enää niin vaikealta. Tämän tueksi lopetan taas kuukaudeksi kokonaan sipsien ja perunan mussuttamisen, koska turvotus saa nyt lähteä. Sen tilalle tulee monipuolista ruokaa ja aion opetella tekemään itsekin enemmän ruokia, eiköhän pitäisi tulla lisäenergiaa ja hyvää oloa niinkin. Talven kohdalla meinaa aina nuupahtaa, mutta enpäs annakaan nyt käydä niin! Perustahan tässä on jo ihan jees, oon jaksanut treenailla joka viikko ja jooga on jo vähintään saanut liikunnan pysymään rutiinina elämässäni. Toisin sanoen hyvä pohja lähteä jatkamaan taas uutta vuotta ja viilaamaan kehoa.

Lisää päätöksiä
-Treenejä viisi kertaa viikossa, Jilliania, lenkkeilyä ja joogaa keskenään. Näin saan tasapainoharjoitukset, aerobisen liikunnan, sekä lihastreeniin samaan pakettiin ja hyvä ruoka maistuu varmasti joka päivä! (päivittäiset smoothiet tekee taas paluun, nyt on jääneet vähän vähemmälle)
-Kun sairastun, en lopeta koko hommaa kesken sen jälkeen kun olen jo parantunut, iso nounou!


What is Bat Fitting? It is all about healthy living habits (not actually loosing weight, remember that!), loving yourself and being the awesome you with fit body!

So yeah, it is 2014! Wuhuu! I am saying this is MY YEAR, this year will be full of great things and I will reach more my goals, more fears and see my friends more. This year want to be closer to our forest and summer house, I want to feel more that inner calm feeling I learn to feel in 2013. And this year is more physical, are you with me? Let´s kick ourself on the butt and be GORGEOUS! You don´t have to go to the gym or buy expensive stuff, just enjoy your body and use it more. Try to figure what your body likes to do and do that! I have my Yoga and Jillian Michaels. Today I started by personal Bat Fit with Jillians Killer Buns & Tighs work out. This work out is totally new to me and it killed me before I hit the middle, lol! But I will master this (it has 3 levels as mostly her DVDs has) I will have killer buns and thighs! Jillian had worked me before so, let´s do this! I gathered few inspiration pictures from all around the internet and I want to share those with you. Fit body and fierce attitude, here I come! And oh yeah, more tattoos please!

What I will do at the start? 
-Firstly, my January will be without my chips (oh dear..), this always good start for me, I am not that swollen anymore when my this months workouts end and maybe I will loose some bounds that are mostly water (because the salt salt salt).
-I do workouts 5 days a week. Jillian and Yoga together. And I want to do more walking/jogging again. At least once a week, I need to get this in my weekly rutine.
-When I get sick, I wont stop the routine after I get better. This is getting a bad habit.
-I learn to cook more food myself. French fries is not food that you are supposed to eat almost everyday. So something else than potatoes!More tattooed girls with killer bodies in here.

BAT FIT 2014

Leena

3 kommenttia:

Hiidenneito kirjoitti...

Hyvä Leena! Tää innosti kyllä! Haluan itsekin takasin siihen hyvään kuntoon, jossa olin pari vuotta sitten perrrkele! Pitää tulostaa joku noista mimmeistä siihen kuuluisaan jääkaapin oveen, niin ei tule mässättyä jatkuvasti niinkun nyt :p

Mari kirjoitti...

Ite oon todennut, että herkkulakon parempi versio on kohtuus. Karkki ei maistu enää itelle kuten ennen eikä sipsikään :)

Leena kirjoitti...

Lady Selena: Hyvä että innosti, mua innostaa se että innostan muita hihi! xD Mulla on aina tietokoneen taustakuvana joku sen hetken inspis, nyt siinä vaihtuu fittejä goottimalleja <3

Mari: Se on totta. Ittellä ton kohtuuden alottaminen uusiksi kaipaa yleensä sitä että jätän jonkun tietyn jutun hetkeks kokonaan pois, ni sit sitä ei tosiaan tee enää niin paljoa mieli myöhemmin ja tadah siinä on mun kohtuus ku tekee mieli vaan toisinaan ^^