torstai 9. tammikuuta 2014

Today´s look


Heipsan rakkaat lepakkopurriaiseni! Tämän päivän meikit on jonkin sortin harjotukset seuraavia kuvauksia varten. Ostin myös uusia irtoripsiä ja liimaa. Ihan mieletöntä että kunnon liimalla nuo tarttuukin kerralla kiinni ja sitten ei tarttekaan silmät verestäen saada niitä pysymään itkupotkuraivarin avulla kiinni. Uusimmista ostoksista löytyis myös blondi peruukki, koska ensinnäkin, olen taas hullaantunut rokokoo aikaan ja mulla vois olla vaikka seinän mittanen kaappi täynnä tekopäitä ja peruukkeja, tietenkin tyylin voisi sitten vaihtaa vaikka joka päivä! Parasta tässä on tietty se, että tukka ei kärsi ja hiustenlaittoon menee vähemmän aikaa. Nyt vaan lisää näitä, multa löytyykin jo mustaa ja sinistä ja kaikenmaailman lisäkkeitä. On se vaan kiva välissä olla vähän pinnallinen ulkonäkönsä suhteen. Jos joku ihmettelee mistä mä näitä hommailen, niin kaiken maailman naamaisliikkeistä tietenkin! Yllättävän kivoja juttuja löytyy halvalla sopien meikäläisen kukkarolle. 

Kaulakoru taas, ah ja voih, UG tarjonta säväytti Ouija kaulakorulla, jonka perinteisten kirjainten sijaan lukeekin jotain ihan muuta ja hienoin niksi tuossa on se, että vasta kun on hetken aikaa sitä katsellut niin tajuaakin vasta koko homman. Siististi siis suunniteltu. Mun sisäinen kapinoitsija jotenkin kaipaa tälläisiä pieniä lisukkeita näköjään tyylinkin puolelle.

Translation:
Hey my little battie bat bats! I have been practising my elegant make up and now I even finally have real type of glue for my eye lashes and now they even stays on, wow! So yes, I am quite happy, little things can change the mood. I am also loving my new wig. I wanted to be blonde again, but my hair just ain´t coping with me so, wigsies it is! I would like to have big closet full of fake heads and wigs and change my style every day! And because my rococo loving again, wigs are totally in right now. Another thing in my love list, it is the new Drop Dead Ouija necklace which I got from UG. I like the words which make me feel more like some sort bad ass and still you don´t notice that there is something "wrong" about the necklace at first..

This post has been made cooperation with Underground.

/Leena
 

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kuin nukke! Tosi kaunis!

Bea kirjoitti...

Ihania kuvia muru! <3
Semmoset pienet vinkit et kannattaa kiinnittää peruukki pinneillä korvien yläpuolelta ni ei paista omat hiukset alta, ja osta talkkia ja sudi sitä pituuksiin niin peruukki kiiltää vähemmän ja näyttää aidommalta :)

Leena kirjoitti...

Frankie Savage: Kiitos! <3

Bea: Kiitos toinen murunen<3 Ja juu tiiän et pitäs kiinnittää pinneillä, mut mul oli toi pääs niinku vartin ni en jaksanu vaivautua xD laitan sit niit ku on kauemmin käytössä. Ja talkkia on kyllä, mutta nyt alko olee jo vähän lopussa, tais tulla purkista lähinnä hajua enää ku suihkutin xD Mut kiitos muistutuksesta<3

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Hyvin sopii tuo vaaleakin siulle! :) Ja siisti koru, näyttävä oikeestaan. ^^

Lydian kirjoitti...

You are a beautiful ice witch!

Nebula kirjoitti...

Wau sulle kyllä sopii vaaleatkin hiukset ^^ millaista ripsiliimaa ostit? Mulla menee aina hermot, kun yrittää laittaa irtoripsiä - tuntuu ettei ne pysy ikinä millään! :<

Leena kirjoitti...

Vivian: Kiitos! Ja koruki on tosi hieno ja se oikeastaan aika iso <3

Undergroundfortea Gothic: Thank you! <3


Nebula: Mää vannon Grimasin nimeen! Hapettumisaikaki ihan mitätön ja pysyy koko päivän silmissä ja lähtee kumminki aika hyvin irti sitten illalla, oon iha myyty. Halpaa ja hyvää ja eläinkokeetonta!