torstai 5. kesäkuuta 2014

New tattoo


Niina drawing my tattoo

Meninpä hommaamaan uutta tatuointia Pretty in Inkin Niinalta, ehdottomasti suosittelen häntä jos sattuu Helsingissä pyörimään. Oli siinä alussa vähän aikaa leikkiä kamerallakin, kaikki kuvat on muokkaamattomia niin näette vähän, että laatu on vihdoinkin hyvä myös sisätiloissa, jes! Korpista tuli tosi siisti, sitä pitää tosin jatkaa loppukesästä, nyt jäi vähän kesken, kun kipukynnys tuli taas vastaan.

Translation:
I went to get new tattoo from Pretty in Ink, Niina is great artist. I had a chance to play with my new camera a little, all the pictures are not photoshopped (the last tattoo picture was taken with Niina´s phone), so you can see I have a better camera now haha. My little crow tattoo came out really great, we still need to continue end of the summer, I had my limit again too soon.

Studio

2 kommenttia:

Secret Status kirjoitti...

Ihan uteliaisuudesta, mikä ton korppi -tatuoinnin merkitys sulle on? :)

Leena kirjoitti...

Secret Status: No sillä on oikeestaan montakin merkitystä. Ensinnäkin pidän niistä niiden tumman värityksen takia ja kun korpit on tosi fiksuja ni seki miellyttää. Sit Poella on se korppi runo ni se on osittain kans sellanen Poe fani tatska xD Sit korpit merkitsee mulle yleensä kuolemaa enne asioissa. Ja monissa mytologioissa niinku esim Odinilla oli korppeja. Joten se on sellanen monimerkityksellinen tatuointi kaiken kaikkiaan <3