torstai 12. kesäkuuta 2014

What is upBlogin puolella on ollut hiljaista. Koska se ei oo tälle blogille hirveän normaalia ni aattelin vähän kertoa kuulumisia. Eli alotin kuntoutuksen viime kuussa, se alko tosi hyvin ja viihdyn siellä, mutta mulle vaihtu maanisten vaiheiden sijasta masiskausi ja oon tässä jo pidemmän aikaa vaan koittanu kestää sen yli ja nauttia elämästä silti. Viime viikolla kuoli yksi läheisistä kavereistani ja se muutti tilan jotenkin tyhjäkäynnille. Olen niin väsynyt ja tuskissani, etten oikeen jaksa kiinnostua mistään ja kaipaan vaan kaikkia jotka olen menettänyt. Läheisten tuki on ollut viime aikoina siis erittäin tärkeää, enkä tiedä kyllä miten tässä muuten oikeen pää kestäiskään, ilman että joku muistuttaa elämässä olevan positiivisiakin juttuja.

Jos mun normityyppiset blogihöpötykset silti kiinnostaa niin on pari postausta tullut tehtyä Underground model blogin puolelle.. Vielä olis pari viikkoa aikaa äänestää mua facen puolella tossa kilpailussa, tykätkää musta siis tästä.

Uusimpia postauksia on luvassa tässä piakkoin, tulossa mm. uusi haastattelu, päivänasukuvia ja lisää kuulumisia.

Translation:
It has been quiet lately. I have been really depressed and my friend died last week so it put me even weirder state, I keep going but nothing interest me that much. I am really grateful for my friends and family from all their support and I hope this will get better soon.

New post coming up soon: new interview, today´s outfits and update about my life. 

Remember to like my contest picture in facebook. I would like to go in the finals, only couple of weeks left!

Leena

5 kommenttia:

Ophelia of Harts kirjoitti...

Im sorry to hear your going through some hard times, wishing you well

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Harmi kuulla, että kaikki ei mene hyvin siulla. :( Tsemppiä ja jaksamisia hurjan paljon, toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin ajan kanssa! ♥

Hibi kirjoitti...

I'm really sorry to hear that. I hope that everything will turn out better for you :/

linnea-maria kirjoitti...

Take care of yourself dear <3

Leena kirjoitti...

Ophelia of Harts: Thank you so much <3 I am feeling a lot better now ^^

Vivian: Kiitos, tuki auttaa tosi paljon <3

Hibi: Yeah I feel much better now <3

linnea-maria: Thank you hun, that means a lot to me <3