lauantai 29. syyskuuta 2012

Home inspiration: Bedroom


4 kommenttia:

Lightness kirjoitti...

Miulla on jo erittäin paha sisustusvimma menossa ja tämä postaus pahensi asiaa sata kertaa :D Aivan ihania ideoita makuuhuoneen toteuttamiseen: tällä hetkellä meidän makuuhuone muistuttaa värimaailmaltaan aikalailla tuota viimeistä kuvaa. Tuollaista mustaa mekkipöytää olen yrittänyt jo kauan etsiä, mutta onneksi nykyisellä "meikkipöydällä" pärjää ihan jees :)

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Oih, upeita makuuhuoneita! Itselläni on myös nyt sisustamisen kanssa vimma päällä ja tänään kävinkin hakemassa tumman liiloja koristetyynyjä, valokuva kehyksiä, tumman lilan orkidean, mustia ja liiloja kynttilöitä ym. :) Tästä voikin jo päätellä, että musta/liila on olohuoneesta tulossa <3 Viellä kun raha riittäisi tuohon makuuhuonee sisustamiseen ja saisi siitä tuon näköistä kun noissa kuvissa!

Elizabeth_Bethezda kirjoitti...

wow there is so much awesomness going on here. I'm gonna pinterest so many of these rooms!

Leena kirjoitti...

Lightness: Haha pahoittelen mutta niin on mullakin, pakko jakaa ahdistus muiden kanssa xD Piakkoin tulossa muutos juttuja meidän makkaristakin, kunhan taas jaksan vaivautua.

Lady Satin: Noi on niiiin ihania.Voi miten ihanalta kuulostaa noi sun ostokset, toivon mukaan pääsen itsekin pian ostelemaan taas kaikkea kivaa :) Ja pikkuhiljaa aina hyvää tulee!

Lady Bethezda: Haha me too! XD