perjantai 7. syyskuuta 2012

Our batcave: Living room

Before

Ajattelin jakaa vähän ennen ja jälkeen kuvia, kun on tapahtunut pieniä muutoksia! Eli kone on vaihtunut, tuolini on vaihtunut, matto on vaihtunut ja seinälle on ilmestynyt uusi seinälippu ja onpas tuolla uusia kynttilätelineitäkin.

I wanted to show you before and after pictures from our living room! I have new computer, new chair, new carpet, there is a flag on the wall and few new candle holders.

After

Before

Janinkin nurkkaus on kokenut pienen muodonmuutoksen. Maalasin Janin tietokonepöydän ja nurkkahyllyn mustiksi ja lakkasinkin ne. Vanha matto on vaihtanut paikkaa ja sininen ällötys sai kadota kaatopaikalle. Uutta näyttöä, kynttilätelinettä ja pientä siivousta tapahtunut. Huomioikaa kolme tietokonetta..

Jani's corner has changed a lot more, I painted his computer table and the shelf on the corner. Little bit cleaning, new computer stuff (or old, what ever) and my feminine touch. I still need to paint that white.. thing.. in black. We got rid of the blue carpet and the other one get a new place at Jani's corner. Look there is 3 computers..

After Ja tässä vielä vähän lisää tän päivän kuvia olkkarista! Mitäs tykkäätte?

And here is few extra pictures I took today! Do you like?
Cool shadows


 /Leena

Kattokaas vanhojakin kuvia kodista.

Watch old home pictures.

16 kommenttia:

Yuki kirjoitti...

Toi lohikäärmelamppu on aivan uskomattoman hieno! Ja tykkään teidän kodista, tunnelmallinen & tyylikäs. Kelpais mullekin ^^

henni kirjoitti...

Mä kiinnitin kanssa heti huomiota tohon loharilamppuun, sekä tohon isoon yksilöön mikä on tuolla vitriinin päällä :) Mä en oo koskaan raaskinut ostaa noita isoja...

Teidän koti muistuttaa tyyliltään jonkin verran meidän kotia, ja se on siis kodikas ja tunnelmallinen, mistä tykkään :) Itse en pysty mieltämään kovin vaaleaa tai avaraa asuntoa kodiksi, mun täytyy haalia niitä huonekaluja ympärilleni että viihdyn.

Hiidenneito kirjoitti...

Nättiä ja siistiä! Vähänkö oot ahkera kun maalaat uudestaan kaikkia huonekaluja :) Munkin tekis mieli maalata keittiön "talonpoikais"pöytä ja tuolit tummemmiks kun ne on semmosta junttipuuta, mut mies ei anna ku ne on sen xD Kyl mä vielä käännän sen pään...

Laura kirjoitti...

Aivan ihana tuo mustavalkoinen matto! Muutenkin on tosi nättiä.

Ravenoir kirjoitti...

Oo onpas teillä hiukan paikat muuttuneet visiteeraamiseni jälkeen ^^ Pakko kysyä, että mistä oot löytänyt noi korkeat kynttilänjalat? Tosi kaunis muotoilu jaloissa!

nonna kirjoitti...

Noniin! Nyt se alkaa näyttämään siltä miltä pitäis, tosi tyylikäs! JA MIKÄ IHANA MATTO, rakastuin <3 Rakastuin myös noihin pieniin pääkalloihin sun pöydällä!

linnea-maria kirjoitti...

Thats a big change! The furnitures looks more conformed now. Cosy!

Violette B. kirjoitti...

I think you made such a wonderful job! Specially with the coach area. It is awsome how you can totally turn an ambient into a different one simply by adding little details. The carpet is a total goal :)

I´ll take this opportunity to warn you that I´ll be organizing a Give Away in my blog this week. I hope you´ll be interested about it. Stay stunned!

Dank kirjoitti...

I love it!

Andromeda kirjoitti...

Oiii siellä oli myös mun antama musta kynttelikkökin <3 sopii hyvin tonne kaapin päälle. Vähänkäs oot ollu ahkerana! Ihanan tunnelmallista! Ja toi matto on kyllä ihana oih!

SkeletonOrchid kirjoitti...

You did an amazing job, i love the new carpet it's gorgeus.
I like how it is simples even though there is a lot of things going on, they go with each other, you made that room feel like a home.
Nice details on the last photo, that antique look boxes are beautifull and just give the room another feeling.

Rose kirjoitti...

Uskomaton kämppä!
Vain liian pelottava minun makuuni :D

Hellektrostar kirjoitti...

Hihii, bongasin jotakin tuttua tuolta käytävän (?) seinältä! 8'3 Vitsi teillä on viihtyisä olkkari. *o*

Leena kirjoitti...

Yuki: Se on kyllä upea, se on yksi häälahjoista, pitääkin vielä tehdä muutamia postauksia noista mitä saatiin :) Kiitoksia <3

henni: Lohikäärme on häälahja ja iso lohhariviinipulloteline on häälahja edellisestä avioliitosta, eli en mäkään näitä pahemmin osta, saan ystäviltä lahjaksi :) Ne on muuten kyllä kamalan kalliita. Munkin mielestä meillä on kodikas koti, miellän samaan tapaan kuin sinäkin että kodikas koti on täynnä tavaraa joka kuuluu sen omistajille.

Lady Selena: Haha kyllä sä sen pään saat vielä käännettyä, olenhan mä saanut omankin mieheni pään käännettyä näiden suhteen xD Yritä vaan kovemmin ;) Ole ovela.

Dark Shadow: Se on upea, se on Jyskistä ja sain sen Janilta <3

Ravenoaris: Muuttuu pikkuhiljaa aina kun on rahaa :) Kynttilän jalat ostin kaverilta joka osti ne Talousmarkasta, eli eikun etsimään!

Infected: Juu pikkuhiljaa tästä tulee semmoinen kun kuuluiskin tulla! Matto on Jyskistä ja Janilta saatu <3 Pikku kallot on kynttilöitä ja Tiimarista :)

linnea-maria: Thank you, I think so too!

Violette B.:Details matters! They can change everythin, I agree :) Give aways are always interesting!

Dani: Me too!

Andromeda: Kyllä se tästä pikkuhiljaa muuttuu vielä vähäsen :) <3

SkeletonOrchid: Thank you! The carpet is a gift from my man <3 I think home is a place where you can see owners stuff all around.

Rose: Kiitoksia! Mikäs siinä pelottaa? XD

miss zyanid: Siellähän se on, näkyvillä, näkee monesta huoneesta :)

janinarosaj kirjoitti...

Möhköfantti ♡ upean näköistä, vaikkei mun tyylistä olekkaan :)

Leena kirjoitti...

pieni tulitikkutyttö: Rakastan pientä möhköfanttiani <3 Lelu taisi aikoinaan olla Janin poikien mutta jäi muutossa tänne ja minä omin sen xD Kiva että tykkäät kämpästäkin :)