torstai 6. syyskuuta 2012

Horror week: Ghost books


Kirjojen puolesta mä olen keskittynyt selkeesti johonkin ihan muuhun kuin haamukirjoihin, koska mulla ei nyt pahemmin tule mieleen kovinkaan monta. Enkä tietenkään halua suositella varsinaisesti mitään mitä en ole lukenut.. No itsestään selvää varmaan, että suosikkeihin liittyy ainakin Lotrin Kuninkaan paluu ja Harry Potterit jotka sisältävät haamuja. Multa löytyy muutenkin vähän kauhua ja pitäisi keskittyä taas tähän kirjojen haalimiseen, oon lähinnä kirppareiltakin ostanut vaan Nora Robertsia, jolta myöskin löytyy muutama haamu kirjanen.

My horror movies

American ghosts includes many ghost short stories. I think I need to read these today


Tästä kirjasta en pahemmin mitään muista, mutta se sisältää monta pikkutarinaa, ilmeisesti voisin kauhuviikon kunniaksi näitäkin lukaista uudemman kerran, onko nää kenellekään muille tuttuja? Nyt voisin alkaakin katsomaan Stephen Kingin Rose Redia ja ennen nukkumaan menoa painua aavetarinoiden pariin. Neil Gaimanin Hautausmaan poika on kyllä erittäin hyvä, lukekaapas syysiltojen ratoksi!

Today's outfit

My horror books. 


Our view one morning

Nora Roberts: Midnight Bayou and trilogy which includes Blue Dahlia, Black Rose and Red Lily

My hair is pink again, how the fuck did that happen?Horror week haaste! Lue yksi uusi kauhu/aave/vampyyri yms. kirja jota et ole ennen lukenut. Samaten katso yksi uusi kauhu/aave/vampyyri yms. elokuva, ei ole pakko olla hurjan pelottava jos et pysty, mutta ilmotelkaas mitä olette lukeneet ja katsoneet! Samaten, jos teillä on hyviä vinkkejä edelleen noiden elokuvien tai kirjojen puolesta niin olisi kiva kuulla!

Translation:
I don't have much horror books or ghost books but here is what I got. And it needles to say that Harry Potter books and Lord of the rings Return of the king includes ghosties. Maybe I need to focus buy more horror books and movies, as you may see I don't have much of my own.. And you definately need to read Graveyeard book by Neil Gaiman. Now I start to watch Stephen Kings Rose red.

Horror week challange: Read one new horror/ghost/vampire etc. book that you have not read before. Or if you don't read books watch new horror/ghost/vampire etc. movie that you haven't seen before! Tell me what did you read and watch. It doesn't need to be really scary if you don't want to. And if you have good movie/book tips, let me hear about it!

4 kommenttia:

Anki kirjoitti...

Oma kauhutietämykseni rajoittuu Hohdon lukemiseen ja katsomiseen. :D Niin ja luin juuri kesällä Kingiltä Carrienkin. Tykkäilin, mutta kauhu ei kummemmin kyllä ole ikinä kiinnostanut.
Pakko mainita vielä, että upeana olet taas ollut liikenteessä! :)

Louhakka kirjoitti...

Jestas sinä olet kaunis! Tuon mallinen hame sopii sulle loistavasti! :)

pst: http://myrikanluutakomero.blogspot.fi/2012/09/horror-week-kummitustarinoita.html uusi horror week juttu :)

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Voij, ihana asu! ^^ Kaunis oot :)

Leena kirjoitti...

Anki: Juu ei kaikkea tartte aina välttämättä rakastaa mutta aina kannattaa kokeilla jotain uutta :) Ja kiitoksia hirveästi <3

Myrika: Kiitoksia! Minäkin tykkään :)

Vivian: Kiitoksia ihana <3