sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Doing nothing


Tänään on ollut teeneimitäänpäivä. Joskus ne on tosi kivoja, mutta tänäänkin aika menee turhan nopeaan ja heräsin vasta kolmelta päivällä. Luonnollisesti niska jumissa ja silmäkipuisena, ah ihanaa elämää. Huomenna olisi asioiden hoitamispäivä ja ne on ihan hirveitä ja aiheuttaa mulle yleensä stressiä. Sen lisäksi, että on aina joku fyysinen ongelma, pitää sitten saada stressivatsa joka vetää kaksin kerroin. Sentään joku lohtu, onpahan nekin ikävät asiat sitten hoidettu ja voi vain innolla pakkailla ja ootella perjantaita. Stressin takia ei ole edes ruoka maistunut, jospa huomenna sais sitten ruokahalunkin takaisin.


 Oon kyhäillyt jonkilaista uutta mielipidepostausta, mutta joku tässä mun kirjoittamisessa tuntuu vieläkin tökkivän. Kai se johtuu kans siitä stressistä. Tahdon sen takaisin, rakastan kirjoittamista.. Myös vaatekaapin tyhjennys on ollut vaihteessa, pitänee ottaa kuvia kuteista ja pistää ne myyntiin superhalvalla, olisin iloinen jos vain edes pääsisin noista eroon. Ketään kiinnostunut tulemaan hakemaan neljä pussillista vaatteita pois? Kunhan turhat on viety teen vaatekaappiini pientä muutosta, kuten ostan uuden hienot henkarit ja pistän kaiken siististi järjestykseen.


Translation:
So I have been doing.. well, nothing really. I love days that you have nothing important to do. But of course tomorrow is the day that I need to go to the city and do some little more important stuff than nothing. Oh I hate it. But then it is done and I hope that my stress stomach isn´t aching anymore after that. I want back my writing inspiration and I want my closet more empty. I feel so tired and empty today.

/Leena

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

So lovely!

kakuidori kirjoitti...

hope you feel better now :-)
and why do anything else when you can look good like this doing nothing?
<3

Lightness kirjoitti...

Ihania kuvia :> Tuli mieleen vaatekaappin tyhjennyksestä, että tuo mukanas se lukkotoppi, että voin sovitella sitä :)

netteraven kirjoitti...

rakastan näitä kuvia, olet niin upea! <3

El kirjoitti...

I love your hair this way! You look amazing <3

Leena kirjoitti...

Boots: Thanks ^^

kakuidori: Yeah I do ^^ Haha that´s true.

Lightness: Joo hyvinpä muistin xD

Nette: Kiitos itepä olet <3

Ellone: Thank you! Me too, I am totally going to keep it like this for a while :)