lauantai 27. huhtikuuta 2013

Photoshop, make me beautiful

Jaajaa.. Olipa jälleen puhetta kaverin kanssa, että mun pitäisi lakata katsomasta jälleen laihojen ihmisten kuvia netistä. Muistutanpa jälleen itseäni, että se mitä näen netistä ei välttämättä ole aivan todellista. Ja kaikenlisäksi mun mielestä, nämä kaikki esimerkkinaiset on kauniimpia ennen tota muokkausta. Eihän ne edes tarvitsisi photoshoppausta.. Huoh.. joka ikinen ihopoimu ja kauniit muodot sutattu photarilla. Me ollaan sentään karvattomia apinoita, eikös ihmisellä kuulu ollakin vähän ihopoimuja? Ja henkilön omien piirteiden muuttaminen..? Eihän siinä ole mitään järkeä.

They don´t even need photoshopping and still.. Why make make fake on something already beautiful? I don´t get it. Media these days is all fucked up.14 kommenttia:

Sarah Anniina kirjoitti...

Aivan ihana postaus.. tää oikeesti piristi mun päivää kun oon nyt viimiset 2 päivää kriiseillyt mun peilikuvan kanssa ja vertaillut itseäni näihin täydellisyyksiin.

Unknown kirjoitti...

Samaa mieltä siitä että usein kuvat ja kuvattavat ovat kauniimpia ennen photoshoppausta, varsinkin jos ihoa silotellaan liikaa... Sääli, että niin moni siihen epärealistiseen kroppaan tähtää, ja vaikka itse olen enimmäkseen ihan sinut itseni kanssa niin totta helvetissä välillä ahdistaa kun katsoo lehtiä ja kuvia. Äsken törmäsin cheerleader-kuviin, joissa naiset ovat hoikkia MUTTA lihaksikkaita ja terveen näköisiä, ja jumalauta ne daamit oli kymmenen kertaa hotimipia kuin photarilla sotketut pulkannarut!

E kirjoitti...

Tää oli tosi hyvä postaus. Piti ihan miehellekin näyttää. Ei oikein tiedetty, että pitäisikö itkeä vai nauraa kun kuvat muuttuivat koko ajan absurdimmiksi. Herää vain kysymys: miksi?

Mrs.Blackify kirjoitti...

Samaa mieltä kanssasi! Minustakin nuo kuvat ovat paljon kauniimpia ennen muokkausta.

Black bird kirjoitti...

Kiitos postauksesta! Itse välillä myös katson, että kuinka kauniita jotkut julkkikset ovatkaan ja vaikka tiedänkin, että niitä kuvia on muokattu niin siltikään en ole pystynyt mielessä muokkaamaan kuvaa alkuperäiseksi ja siksi huono olo pysynyt. Mutta tästä oli kyllä apua! :)

Maija H. kirjoitti...

Oikeessa oot. Omaa aamuani piristi tänään kummasti Iltalehden kuvat Kelly Osbournen bikinikuvista. Kurvikkaasta vaan puhuttiin onneksi, eikä lihavasta kuten tuon kokoluokan naisia yleensä saatetaan lehissä väittää.
Ja damn, se nainen näyttää potenssiin 100 paremmalta kuin tuollakin hömppälehdessä yleensä esiteltävät tähtöset bikineissä.

http://www.iltalehti.fi/viihde/201304280060455_vi.shtml

Miss Chaos kirjoitti...

Minua kyrsii erityisesti tuo "white washing" eli tumma iho vaalennetaan niin pirusti, kummasti tuleekin tummasta neitokaisesta kaukasialainen.

Nebula kirjoitti...

Hyvä postaus :)
Ovat kyllä kauniimpia ennen muokkausta.. Kamalan näköisiä muokkauksia! Ihmisten persoonallisuus suorastaan "lytistyy" tuohon kauneusihanneperseilyyn, joka ei ole totuutta lähelläkään..

Carmilla kirjoitti...

Nää on kyllä aika järkkyjä O_O Sen oon aina tienny että mallikuvia yms promojuttuja muokataan aina, mutta tuo, että muokataan jotain punaisen maton kuvia, on jo niin naurettavaa!!!

Eva kirjoitti...

Kyllä on luonnottoman näkösiä kroppia noi photoshopatut :D onhan joo nätin näköstä jos on oikeen tiimalasikroppa ja ampiaisvyötärö mut tuo on kyl jo liikaa..huh huh. Ymmärrän kyl jos ihoo silotellaan, silmäpussit muokataan pois ja värejä ja kontrasteja säädetään mut ei silti sais ihan tunnistamattomaks muokata koskaa henkilöitä kuvissa..noissaki nuo muokatut kropat on ihan eri ihmisen mitä alkuperäset..huhhu :o

Nee kirjoitti...

hahahahahah onko ihmisillä noin huono itsetunto että pitää laihentaa ja muokata niin paljon???? ei kukaan ole tollanen! jos olis niin kaikki olis muovia ja anoreksiapotilaita. huorat.

Leena kirjoitti...

Zombie: Hyvä että postasin siis! Pointtini meni juuri oikeaan osoitteeseen ^^ Ei pidä verrata itseään sellaiseen mitä ei edes ole. Vertaaminen ylipäätään on ihan turhaa koska kaikilla on erilainen vartalo.

Punainen Skarabee: Mun mielestä myös terve keho on se kaikkein parhain. Useimmiten liikuntaa enemmän harrastavilla on sitä lihasta, joka on merkki terveellisistä elämäntavoista ^^

Kartanonrouva Elise: Niinpä.. miksi? Eipä tähän oikeen muuta voi sanoa. Huokaus.

Banshee Blackify: Oikein!

Black bird: Laittelen tänne blogin puolelle siis useamminkin näitä, muistuttamaan todellisuudesta ^^

Maija H.: Ah Kelly on nykyään niin ihana! Voi että, en kestä <3

Miss Chaos: Jep, ei photoshoppaamiseen tunnu olevan rajoja kun jo maalaisuuskin viedään.

Nebula: Munkin mielestä se jotenki katoaa ja muuttuu mediapersoonallisuudeksi =/

Carmilla: No niinpä! Ei vaan voi ymmärtää noita tyyppejä oikeesti.

Eva: Sama juttu, ei vain voi ymmärtää.. =/

Rotten Illusion: No siis noita julkkiksien kuvia muokkaa yleensä en tyypit jotka tunkee niitä niihin lehtiin ja nettipalstoille. Ei kyllä mitään käryä miks täydellistä pitää muokata. Pöh!

Cherry jam kirjoitti...

Tää oli kyllä kiva postaus, piristi päivää oikein urakalla. On viime aikoina ollut niin ahdistava paskafiilis taas omasta peilikuvasta, tää jotenkin toi niin paljon paremman fiiliksen :)
Super hieno uusi banneri, btw!

Leena kirjoitti...

Cherry jam: Tällästen postausten oli alunperin tarkotus aiheuttaa just tollasta reaktiota, ihanaa että auttoi! Ja kiitoksia <3