keskiviikko 21. elokuuta 2013

Incense addiction


Meillä oli ysäribileet tässä vähä aika takaperin ja meille tuli pk-seudulta saakka vierailemaan Suvi ja Jenni. Sain leideiltä lahjaksi pienen suitsukesetin, joka lämmitti kyllä omaakin sydäntäni, violetti kun on lempivärini ja satun keräilemään suitsuketelineitä ja kynttilöitäkin tulee poltettua harvasenpäivä. Kiitoksia ihanaiset! Vielä en ole ehtinyt näitä haistelemaan, mutta perinteistä laventelia näissä on ja sillä on rauhoittava ja parantava vaikutus. Käytän laventelia myös talon puhdistukseen (pahoilta hengiltä ja negatiiviselta energialta).

 

Viikonloppuna tuli sitten lauantaina käytyä kauan odotetulla Hämeenlinna reissulla, meinaan vuotuinen Keskiaikamarkkina otti silloin paikkansa siellä ja sateesta huolimatta koko markkinapaikka oli tupaten täynnä väkeä. Ilahdutin lapsia (ja tuttuja) lasten sammakkosateenvarjollani, söin mielettömän hyviä lettuja Janin kanssa sateen ropistessa suojakatokseen, ihasteltiin ihmisten kätten töitä ja upeita pukuja ja löysin Haltiatulen kojun kerrankin! Adoptoin itselleni pienen kerälle kääriyteen lohikäärmeksen, joka on lehden alle lepäilemässä. Lohikäärme sattuu olemaan suloisin suitsuketeline mitä vastaan on ikinä tullut, ei sitä sinne sateeseen voinut jättää, eihän? Vielä olisi vaikka millä mitalla juttuja mitä sieltä haluaisin, mutta valitettavasti käteistä oli reissussa mukana rajattu määrä.. onneksi netistä voi aina tilata lisää, jopa ihan oman toiveen mukaan!


Luonnollisesti tulee myös itsekin uusia tuoksuja eri paikoista ja tällä kertaa löytyi Savannilta viiden eri tuoksun paketti, joista tällä hetkellä suurin suosikkini on pehmeä Lord Shiva. Harmittaa ettei pakkauksissa löydy tarkemmin, mitä tuoksuja näiden kaikkien pitäisi olla, mutta kaikilla on tähän mennessä ollut muhun rauhoittava vaikutus (joka tietysti ihan mahtava juttu miettien tätä stressiä). Oon tässä poltellut meditaatio ja intiimituoksujakin ja muistaakseni jompikumpi tuoksui aivan saippualta, eikä tykätty ollenkaan Janin kanssa. Kaikin puolin muuten, olen todella tyytyväinen, palaa aika pitkään ja tuoksu levittyy koko kämppään. Löytyykös täältä muita suitsukeholisteja ja mistäs käytte ostamassa? Yleensä ostan itse aina reissujen ohessa Helsingin Intian pasaarista, jossa on oikein iso hyllykkö mistä valita.  Myös Kampin Aurinko liikkeestä tais löytyä suitsukkeita ja tosi laadukkaita vielä. Ja molemmista kaupoista löytyy kyllä mielin määrin kaikkea muutakin ihanaa.. taidanpa saada pian itselleni aikaiseksi ostohuuman, kun teille näitä suosittelen, hah!


Postausvinkki: Luonnontaika-Suitsukkeita

Translation:
Many of you might already know, but I say it again, I am an incense addict! I buy them where I can find (mostly on Helsinki in different shops) and I wanted to share my newest incense things. I got a little box full of little goodies, from my friends Suvi and Jenni, with heartshaped little candles and scents and also lavender incese sticks and a pretty holder. Lavender has healing and soothing effect and you can use it to purify your home from evil spirits or negative energy.
Little dragon find a way new home from Medievel market last week and don´t you agree with me when I say, it is the most cutes incense holder ever! You can find your own little dragon on Haltiatuli (elf fire)´s own page.
5 different kind of scents I found from Savanni and I wanted try something new scents. My favorite at the moment is Lord Shiva, nice and soft smell. Everyone of them has a shoothing effect, which I like.
Do you like to use incenses?

/Leena

4 kommenttia:

E kirjoitti...

Mullakin on paljon suitsukkeita, ne kun tuoksuvat ilman polttamistakin, jos ne jättää jonnekin :) Täällä ehkä voisin taas polttaakin niitä, mutta edellinen koti oli niin pieni, että kissaparka olisi kärsinyt. Harmi, kun en enää muista omaa lempituoksuani! Täytyykin syksyn kunniaksi kaivaa ne esille, kiitos muistutuksesta :) Ja Basaaristahan minäkin niitä ostin, sekä Indiskasta.

Anyxia kirjoitti...

Voi olen myös pienestä asti rakastanut suitsukkeita! Tapasin vanhemmilla vielä asuessani aina suitsutella rauhoittavaa laventelia huoneeseeni ja piristävämpiä tuoksuja muualle. Tällä hetkellä ei löydy kaapista kun Louhittarelta ostamani horoskooppisuitsukepaketti, mutta lisää pitäisi ehdottomasti hommmata :)

Ravenoir kirjoitti...

Ite poltan suitsukkeita satunnaisesti, mutta nyt on jäänyt aika minimiin koska oon herkistynyt hajuille. Intian Basaari on jees paikka kuten myös Aurinko. Ne muuten molemmat löytyy myös Tampereen asematunnelista, että jos jonkun Tampere reissun aikana tulee tarve käydä! ;)

Leena kirjoitti...

Kartanonrouva Elise: Jotkut on kyllä niin vahvoja että ne tosiaan tuoksuu siinä lähettyvilläkin ^^

Anyxia: Mä oon kans kauhea addikti <3

Ravenoaris: Joo oon muistaakseni nähnytkin sen siellä ^^