perjantai 23. elokuuta 2013

American horror story


Saavuin juuri kotiin kuvauksista (kerrankin Porissa!) ja nyt on pidetty ruokatauko, on aika alkaa vihdoin katsomaan American horror storya, jota niin monet ovat hehkuttaneet. On aika nähdä mistä kaikki oikein supattaa! Nappasin teille kuvan kuvaus/päivänasustani jotta teillä olisi siellä jotain pällisteltävää, ennenkuin saan virallisia kuvia. Nyt alkaa tavallaan mun lomani, koska mulla on aikaa tuijotella päivät pitkät sarjoja ja pelata pelejä. Ja käydä lenkillä ah! Täksi vuodeksi on kyllä vielä tulossa monia kivoja juttuja, mutta se, että ei ole enää kiire niin voi jestas sentään, kyllä nyt mieli lepää. Mua ei ole olemassa seuraavaan pariin päivään.

Translation:
So I got home from my photoshoot today (picture is my today´s outfit) and now I am starting my kind of a holiday break. I have time to watch whole series and play games. Today I am starting Amercan horror story finally I have chance to watch why everybody is talking about this. I hope it is as good I have imagined. Now I no longer exist to the real world for a moment.

/Leena

4 kommenttia:

nonna kirjoitti...

AHS on ehkä paras sarja ikinä. Oon kattonu ykkös ja kakkoskauden, kolmatta ootellessa.

Batsinthe Belfry kirjoitti...

Ooh! Todella kaunis asu!

Itsekin olen tykästynyt American Horror Storyyn. Moira on ehdoton lempihahmoni, entä sinun? Vai oletko vielä ehtinyt muodostaa lempparia? :)

GamerGirl kirjoitti...

love your outfit and your hair <3

Leena kirjoitti...

nonna: Ykkönen oli kyllä hurjan mielenkiintoinen. Kakkosen ajattelin kattoa piakkoin ja tosiaan kolmasta ootellessa ^^

Batsinthe Belfry: Kiitos! ja Moira oli kyllä aikamoinen.. jaa suosikki.. hmm.. Taisin pitää eniten siitä perheen äidistä ^^

bleedingsun: Thank you <33