tiistai 27. elokuuta 2013

To the other world

All pictures by Harri Sirola

Kauan (vuosia..) odotettu  kuvaus Harri Sirolan kanssa saatiin vihdoin tehtyä. Meidän kuvauksia on kohdannut jonkinlainen paha karma tai kirous, koska aina on tullut jotain minkä vuoksi on pitänyt lykätä. Mutta vihdoin ei satanut kaatamalla, tiedettiin mihin mennä ja minäkin olin kerrankin terve. Löydettiin jopa vanha junarata joka oli kertakaikkisen oivallinen teemaan. Tunsin itseni vähän Borderlandin Moxxiksi ja saatiin ohikulkijat ihmettelemään mitä me oikein kuvaillaan. Harrin kanssa oli erittäin luontevaa ja mukavaa kuvailla, missään vaiheessa ei hermostuttanut, eikä tullut paineita. Tuntui itseasiassa tosi hyvältä lopettaa kesän kuvaukset noinkin rennosti, nyt voikin keskittyä syksyn tuleviin kuvauksiin ja suunnitelmiin. Asun kaivoin kaapista ja oikeastaan keksin vasta samana päivänä mitä laitan päälleni, joskus inspikset iskee vasta viime tingassa, heh. Toivon mukaan tekin tykkäilette kuvista ja näitä on tulossa vielä lisääkin! Täytyy kyllä sanoa vielä, että on tuo steam punk tyyli niin vain sitä minkä olen omaksunut jo omaankin tyyliini. Näyttävää yksinkertaisesti.
Translation:
It took a long time (years..) to make this photoshoot happen, but I am very glad that I waited for this long. We had some sort of bad karma or something because always something came up and we needed to skip and skip.. But yeah, finally weather was good and all and we even found this cool old place which is perfect for our theme. The outfit I took in my closet just the same morning, I hadn´t had very good idea earlier what to put on, but sometimes inspiration will came just the last moment. Oh how much I love steam punk style. It is so me. And I felt like Moxxi a little bit, how fun was that.

/Leena

5 kommenttia:

SarahWalrus kirjoitti...

This is amazing; you're such a great model! These pictures are definitely going onto my inspirational list.

Saija Sasetar kirjoitti...

Ihania kuvia!! Steampunk ♥
Tuo silta ja sen kaikki ruosteiset metallijutut sopii kyllä mahtavasti näihin. :D

Asukin on ihana, tuo tyyli näyttää tosi hyvältä sulla! Viktoriaanisen tyyliset rypytys-muhkupylly-hameet on iiihania. Vielä kun saisi omaksi sellaisen oikein ison kunnollisen. ^^

~ Frillycakes ♥ ~

Nennu kirjoitti...

oi missä tuo silta on? .__. ps. steampunk <3

Nebula kirjoitti...

Wau! Onpa näyttäviä kuvia! Ihanan kirkkaita ^^

Leena kirjoitti...

Sary Walrus: Thank you and oh xD <3

Saija Sasetar: Niin on!

Nennu: Isojoen rannasta löytyypi ^^

Nebula: Kiitos <3 Ja juu, iltavalo oli yllättävän voimakas.