keskiviikko 25. joulukuuta 2013

The soul has two faces

Today´s outfit

Kapusin masennukseni syövereistä kaivelemaan mielen sijasta vaatekaappia ja koitin saada itseni piristymään ah niin ihanan pinnallisuuden avulla. Aurinko oli jo aikaa sitten painunut mailleen, joten minä sitten yritin ärsyyntymisen rajamailla saada kuvista edes jotenkin selviä, siinä tietenkään täydellisesti onnistumatta. Eipä sillä auringonvalolla olisi kyllä varmaan kauheasti eroa tähän kyllä ollut, täällä on nimittäin satanut vettä jo ties kuinka monta päivää. Narskuvan lumen sijasta täällä taitaa olla pian tulva. Ekä siinäkään mitään, sisällä voi katsella lempparisarjoja, käyttää peeptoe korkkareita ja ottaa mallia kissoista jotka ottaa rennosti.

Loppupäivä sujuukin makoisasti pakaten Vaasan reissua varten (ylihuomenna liikkeelle!), möljöttäen telkkarin ääressä ja varmaan lukiessa Leena Lehtolaisen uutta pokkaria (jonka Jani osti mulle joululahjaksi, awesome!).  Tämän hetken rakkauksiin kuuluu muuten mm. Doctor Jekyl and Mister Hyde, kaikenlaiset elokuvat ja tahtoisin lukea kirjankin. Mistäs minä sellaisen löydän, vinkatkaa!

Mister H





Watched these yesterday. The movie which includes John Hannah is wayy too unknown.



Here is the movie, enjoy my lovely batties!



 Translation:
I got myself out of my depressive mind and I found happiness in my closet. This day will go watching favorite movies and series, just relaxing and packing (going to Vaasa on Friday!). I wish I could be like my cats. They just relax all day and then they want food and then they relax again. How easy and purrrfect way to live. By the way my love at the moment: Dr Jekyl and Mr Hyde movies. I want to read the book, give it to me!

/Leena

6 kommenttia:

Hukutettu Nukke kirjoitti...

Nättejä kuvia :) Tunnen tuon tuskan kun kuvaa auringon jo mentyä poijes... mutta onnistuit kuitenkin hyvin! Yksi päivä mietiskelin pysäkillä että missähän porin kaupunginosassa asut kun en ole kertaakaan vielä bongaillut sinua :'D pakkohan ei ole kertoa mutta uteliaisuuttani minä vain ;D

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia!

Magda kirjoitti...

Beautiful!!!!! Wonderful outfit ^-^ Happy holidays <3

Neiti X kirjoitti...

Tuota leffaa en olekaan nähnyt, kiitos vinkistä. :) Oletko nähnyt Mary Reilly -elokuvaa tai lukeut kirjaa Isäntäni tri Jekyll, johon se perustuu? Suosittelen, ovat molemmat yksiä lemppareistani. Elokuvasta tein juttua yhteen postaukseenikin, jos kiinnostaa:
http://villaimmortalis.blogspot.fi/2013/07/thrillers-part-2.html

SarahWalrus kirjoitti...

I'm really glad you're feeling better. You look absolutely beautiful and I love those movies!

Leena kirjoitti...

Hukutettu Nukke: Kiitos! No en asiaa kyllä ehkä täällä blogin puolella viitsi jakaa, ja unohdan varmaan samantien ottaa selkää sun sähköpostista tms xD

Frankie Savage: Kiitos!

Magda: Thank you so much<3 And you too!

Ideal Irony: Enpä ole, pitää laittaa korvan taa!

Sary Walrus: Thank you honey <3 I am feeling soooo much better!