torstai 6. helmikuuta 2014

Animal testing list up dates

So, what has changed, Lush makes make ups too, check them out!

And on OUT list new; Avon (shit I hate that they are evil now..) and Essie cosmetics (you know, the nail polish), since 2010 they have been with Loreal so, that´s that. Making new up dates later on.

My what you may use or not use list

---
Edit: New on the DO NOT USE list:  Couleur Caramel and Grimas.

/Leena

10 kommenttia:

Mormelar kirjoitti...

Hey!
Sadly cannot comment under the post, so I will say it here.

Found a small grammatic error, it's NYX cosmetics.
Also, You seem to be missing Couleur Caramel, a wonderful 100% eco cosmetic and care products company, which also does not test on animals.

Also, Body Shop does not test on animals per se, but they do belong to Loreal now which is one of the biggest of cruel companies, so I would still not recommend them.

Leena kirjoitti...

Mormelar: Thank you for your comment, error tips are always welcome xD I will fix that. I never heard of Couleur Caramel, I am going to check that out! And I don´t recommend body shop, it is my NOT list.

Mari kirjoitti...

Haluisin edelleen muistuttaa siitä Grimasista, mutten taida jaksaa. Miksköhän kirjotin ees tän kommentin...

Leena kirjoitti...

Mari: Äh aina se pääsee unohtuun listastasta vaikka itekkin käytän sitä xD

Ulrika Rowan kirjoitti...

" You seem to be missing Couleur Caramel, a wonderful 100% eco cosmetic and care products company, which also does NOT test on animals." Eikös tuon pitäisi olla DO USE listalla? :)

Leena kirjoitti...

Ulrika Rowan: Ai tiiätkö että ne käyttää eläinkokeita? Tämmösten tekemiseen on aina kiva saada apua ku nää vaatii sikana taustatutkimista.

Secret Status kirjoitti...

Sä oot näköjään perehtyny näihin eläintestattuihin tuotteisiin, niin entäs Rimmelin meikit? Onko ne eläimillä testattuja..?
Oon tosin jostaki tähän saanu aikonani vastauksen mutten enää muista... ;__;

Leena kirjoitti...

Secret Status: Rimmel ainakin itse sanoo ettei käytä eläinkokeita ja mitä kattelin muistakin lähteistä ni ei ilmeisesti. Itte en Rimmeliä käytä ni ei oo tullu otettua enempää selvää, mutta luulis olevan (kaiketi) aika turvallista käyttää näin äkisti sanottuna xD

Anna kirjoitti...

Älkää ikinä luottako pelkään yrityksen sanaan! Tottakai ne sanoo kaikkea mitä kuluttajat haluaa kuulla. Ja vaikka valmiita tuotteita ei testattaisikaan, niin raaka-aineet testataan, tai joku alihankkija testaa tai yritys teetättää testit muilla... Ja sitten ne ite sanoo että ei me testata. Edes EU:n uusi direktiivi ei katso Kiinan valtion vaatimia eläinkokeita yrityksen teetättäminä, koska Kiinan lait vaativat. Mutta silti jokainen merkki, joka myy tuotteitaan Kiinassa on siis testattu eläinkokein. Parasta vaan luottaa pupumerkkiin ja ulkopuolisten tekemiin auditointeihin.

Leena kirjoitti...

Ponifani_17: Jep, mutta eipä oo pupumerkkeihinkään aina luottamista, tullu huomattua. Ja tosiaan kaikki Kiinas tuotettu ni on bad bad. Mutta nyt en sen kummemmin jaksanut etsiä, oon vissiin aiemmin katsonut, jos sitä ei oo mun listassa ni pitänee lisätä (nyt on menossa 2ne1 sarja maratoni ni ei oikeen oo halua miettiä ikäviä asioita tällä hetkellä).