keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Feeling fabulous


Eilinen meni pääasiassa elokuvia katsellessa. Joskus mulle tulee sellaisia päiviä, että tahtoo vain, että olisi tylsää. Näin ollen istuin vain ja katselin mitä mieli teki (pääasiassa rakkauskomedioita) ja nautiskelin kaikkea hyvää. Päätin, etten jaksa ainakaan murehtia pahemmin mistään, joten näin ollen pysyin kevyemmällä elokuvalinjalla, nautiskellen tyttöydestä. Samalla linjalla mennään tänäänkin, tosin sain paljon aikaiseksi. Olen siivonnut, kokannut (aviomies on tyytyväinen saatuaan pippuriapihviä), nähnyt ystävääni pitkästä aikaa, shoppaillut (niistä enemmän perjantaina), käynyt lääkärillä, apteekissa ja kaupassakin. Nyt sitä sitten rentoudutaan lemppariskumpan, uusimman Trendin ja jokakuukautisen kylvyn kera. Miksikö? No ihan vain siksi, koska olen upea, tunnen oloni upeaksi ja minä myös ansaitsen nautinnollisen iltani. Kuinkas siellä rentoudutaan ja nautitaan omasta minästä? Muista, sinäkin olet juuri sen arvoinen, kuin uskot olevasi. Enemmänkin. 

Olen vain niin onnellinen tänään.

Translation:
So last night went just watching romantic movies and today I was shopping with my girlfriend, I went to the doctor and I bought medicines for 3 months and I even had the time to go store buy some food and make dinner to my husband! I feel wonderful so I definately deserve my lovely bath night (as every month) with newest Trend magazine and my favorite wine. Perfect ending for a perfect day! I am gorgeous and so are you! How you make yourself feel good and how you treat yourself? Newest shoppings here on Friday!

I am just so happy today.

/Leena

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

sä OOT upee ! <3

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Oo, toi skumppa on hyvvää ^^ Ihanan hyväntuulinen postaus muuten ♥

Mari kirjoitti...

Toi skumppa on muuten ihan hyvää jopa! Ei ehkä omaa suosikkia, mutta hyvää. Kannattaa testailla myös Devils Rockin skumppaa, halpaa mutta hyvää

Leena kirjoitti...

Saara: Kiitos <3

Vivian:Se on yllättävän hyvää niin halvaksi <3

Mari: Voisin kyllä, jos vaan muistan xD