torstai 27. joulukuuta 2012

I heart this month


 ♥ Sain ihania joululahjoja, muun muassa Bamboon mahtavan piirtopöydän. Olen aivan rakastunut siihen. Käytän sitä jopa hiirenä.

 ♥ Can´t but love my new drawing board, Bamboo! I even use it as a mouse. ♥ Lahjaksi tuli myös kirjoja. Menneisyyden arvoitukset sisältää kaikenlaisia ihania mysteerijuttuja, kuten Atlantiksen. Lumoojien sukua ostin itse Suomalaisesta, koska kirja oli kerrankin tarjouksessa ja samasta paketista löytyy kaksi kirjaa. Näitä alankin keräämään! Taide on aina ollut minulle erittäin tärkeää ja nämä vasta inspiroivatkin.


 ♥ I got new books. Witch book I bought myself. Benjamin Lacombe and Sebastian Perez made such a good job, I love the art work. So inspiring.

 ♥ Belgialainen suklaa on ollut lempisuklaatani siitä lähtien, kun aloin äidin kanssa katsomaan telkkarista Hercule Poirotia. Jani on ottanut tavaksi ostaa suklaata joka joulu. Enpä siitä muuten syökään.


 ♥ Belgian chocolates, no words, so awesome. I have been loving Belgian chocolates since I watched Hercule Poirot with my mom when I was a kid.


♥ Lahjapaketistä löytyi myös pieni Wall- e. Olen animaatioiden suuri ihannoija ja Wall- e on ehdottomasti söpöin robotti mitä olen ikinä nähnyt. Vielä kun saisi Buzzin Toys storysta, se ei ole robotti, mutta tosi hieno kumminkin.

  ♥ I got this cute Wall- e toy from Jani, is it so cute! Adults can have toys too you know. I hope I get Buzz from Toy story some day too.


♥ Jill Tracy. Talvet kuuntelen aina melankolisen kaunista musiikkia ja tässä kuussa löysin Jill Tracyn. Synkän kaunis ja Jillin upea ääni saa aortan sykähtelemään ja kuuntelemista ei yksinkertaisesti voi lopettaa. The Fine art of Poisoning on ehdoton suosikkini. Kannattaa myös tsekata Doomsday Serenade ihan tämän maailmanloppu hömpötyksen kunniaksi. Ihana miten pirtsakalta se kuulostaa normaaliin Jillin musiikkiin verrattuna.


 ♥  Jill Tracy. She has such a beautiful voice and her music is so gothic and dark. I can´t stop listening. And because this doomsday thing check Doomsday Serenade.


♥ Limbo. En yleensä pelaa tietokoneella pelejä, mutta tätä olen pelannut. Aivan ihana. Kaiken lisäksi tälläset aivoja ruksuttavat pelit käy hermoon, kun tunnen itteni tyhmäksi, mutta ei tätä voi olla pelaamatta, koska öh ihanan gootikas ja toisekseen toi pikkupoika on niin söpö ja koko peli kertakaikkisen nerokas. Suosittelen. 


♥Limbo. This dark puzzle game make you think. It is creepy and cute at the same time. I don´t normally play games on computer but this was so fun I needed to play  this too! I feel so smart when I realized how to get forward.


/Leena

11 kommenttia:

Jonsu kirjoitti...

Ostin vuosi sitten tuon saman piirtopöydän ja oon käyttänyt sitä tasan kerran ja jättänyt sen nurkkaan pölyttymään. En edes tajua miksi ostin sen, mutta kai se täytyy kaivaa jostain ja opetella käyttämään sitä :-D

Toi Limbo-peli on kyl aivan ihana! Kaveri vihjas tosta ja kertoi että "se on sellainen kiva mustavalko-peli" ja aattelin et voiko se nyt olla niin upea peli, kun kerran on väritön. Hieno peli kyllä vaikka olinkin ennakkoluuloinen sitä kohtaan :3

Louhakka kirjoitti...

Minullakin on tuo Lumoojien sukua kirjapaketti ja rakastan niiden kirjojen kuvitusta! :)

Laura Morrigan kirjoitti...

I love the silver bat box! The book is beautiful! Thanks for sharing the music, I really like it!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihania kirjoja oot saanna! :) Ja voi miten symppis tuo Wall-e on, vähän reppana, mutta niin söpö. :>> ♥

Marianna kirjoitti...

Oon virallisesti kateellinen tuosta Wall-E:sta, ihan supersöpö!! :') Kivoja kirjoja, noissa riittää tutkittavaa. Ja Mauri Kunnas on aina plussaa ;)

Lightness kirjoitti...

Mutta minne jäi Dexter ;D? Sillähän kuuluisi olla oma speciaali paikka kaikkeen. Voisin itekkin ehkä/joskus tälläisen väsäillä blogiin, täältä löytyy aina jotain inspiroivaa :>

Miss Moorlicht kirjoitti...

Haa mä sain juurikin tuon saman piirtopöydän! Jospa se helpottas mun kuvankäsittelyä nyt vähän. :)

Nimetön kirjoitti...

mun oli pakko ostaa toi Limbo ja oon koukussa siihen :DD

Louhakka kirjoitti...

Haastetta sinulle blogissani :)

Werewolf kirjoitti...

Voi ei mikä ihana Wall-e!!!!!<3<3<3<3

Leena kirjoitti...

Jonna: Hahaa kyl kantsii opetella, toi on vaikka kuinka hauska vehje. Oon jättäny sen tähän näppiksen viereen että sitä tulee käytettyä vähintään sillon kun on tylsää ^^ Ja Limbo on iiiihana <3

Myrika: Se on mitä ihanin <3

Laura Morrigan: The bat jewelrybox is a wedding gift from my friend <3 It holds my jewelry that I had from Jani <3 I am glad you like the music :)

Vivian: Kirjat on mahteja ja Wall- e saa aina aww ääniä <3

Feline: Hahaa Wall-eta ei päihitä mikään! Ja juu kirjoissa riittää tutkimista pidemmäksi aikaa aina uudestaan ja uudestaan <3

Lightness: Hahaa Dexterin mainitsin myöhemmin ^^

Ida: Mä toivon kanssa samaa, en oo vielä uskaltanu enempää kokeilla xD

Hani: Limbo on MAHTAVA!

Myrika: Kiitti!

Werewolf: Se onnnn!! <33