maanantai 31. joulukuuta 2012

Plans 2013

Ensivuodeksi onkin luvassa jos jonkinmoisia juttuja. Eli ensivuoden tapahtuma kalenteria ja suunnitelmia:

Tammikuu
 ♥ Lisa tulee kylään! Kuvia, keskustelua, projektia!
 ♥ Syömishäiriön kuvausprojekti käynnistyy tammikuussa, lisäinfoa luultavasti sitten helmikuun puolella. Ajattelin ottaa myös selvää miten Suomessa ylipäätään autetaan syömishäiriöisiä ja millainen toiminta on. Otan selvää ainakin Porin toiminnasta ja soittelen Suomen Syömishäiriöliitolle.
 ♥ Helsinkiin mm. Marian kuvattavaksi studioon! Oli jotain puhetta kuvauksista myös Lellun ja Qumman kanssa.

Translation: 
Lisa will come to visit! Talking, photoshoots and ED project.
I go to Helsinki to do some stuodio photoshoots.

Helmikuu
 ♥ Turkuun! Pitkästä aikaa! Olisi luvassa ainakin Tiinan ja Hemmun kanssa kuvauksia, tahtoisin shoppailemaan ja nähdä lisää kavereita.
 ♥

Translation:
To Turku: Photoshoots and I want to see my friends.

Maaliskuu
 ♥
 ♥

Huhtikuu
 ♥ Uutta tatskaa ottamaan Raumalle. Mitä luultavimmin toteutan pidemmän harkinnan jälkeen toiveeni saada rintakehään eläinkalloa.
 ♥

Translation:
To Rauma: New tattoo; chest piece (animal skull)

Toukokuu
 ♥ Tampereelle! Laura J. lle yökyläilemään, kenties kuvauksiakin toisen Lauran kera. Tamperetta olisi yleisestikin ihan kiva tutkia tarkemmin. Reissu kummituskartanoon ainakin. Yleisestikin olisi kiva käydä Suomen kummitustaloissa.
 ♥

Translation:
To Tampere visit Laura and maybe photoshoots.

Kesäkuu
 ♥ Ajattelin opetella uusia taitoja, mm. puolivoltin. Anu lupasi ystävällisesti auttaa. Suunnitelmissani olisi, että kesäkuuhun mennessä olisin tarpeeksi taipuisa ja olisin harjoitellut alustavia juttuja jo tarpeeksi jotta uskaltaisin kokeilla jotain vaativampaa.
 ♥ 27.-30.6 Turun keskiaikamarkkinat. Kallokojua ajatellen ainakin, tahtoo saada lisää luita.

Translation:
I want to learn new skills.

Heinäkuu
 ♥ Lumous festival. Jostain löysin että saattaisi olla 11.-14.7 Tampereella.
 ♥ Ongelmana on kuitenkin, että lupasin jo Sussulle ja Anniinalle, että menisin Joensuun Ilosaarirockiin 12.-14.7, luonnollisesti en voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan, ellen 11. päivä käy Lumouksessa ja sitten seuraavan päivänä nokka kohti toiselle puolelle Suomea. Niin se ehkä toimisi. Ilosaaressa mm. Nightwish, pakko päästä festarille missä se on! Olisi myös ensimmäinen kerta Ilosaaressa.


 ♥ 26.-28.7 Ropecon Espoossa. Meidän on Janin kanssa pitänyt mennä cossamaan varmaan yhtä kauan, kuin ollaan oltu yhdessä. Jos nyt olisi aika. Pukuehdostuksia otetaan vastaan, mulla on liikaakin vaihtoehtoja.

Translation:
Festivals! Lumous, Ilosaarirock and we want to go Ropecon.

Elokuu


 ♥ 16.-18.8  Hämeen keskiaikamarkkinat. Hommataan jostain mökki ja ollaan koko festari aika Hämeenlinnassa kaveriporukalla. Ajateltiin kaikki pukeutua, minä tietenkin haluan olla lady, pitänee hommata myös hiuksille joku systeemi, koska naituna naisena en tietenkään saa näyttää muille hiuksiani. En malta odottaa!
 ♥ Tänä vuonna oli ainakin Tampereen zombi walk elokuun loppupuolella, ehkä ensi vuonnakin siis? Jos Tampereella ei ole, niin Turun tai Helsinkin walkkiin olisi myös hieno osallistua. Kuka messissä?

Translation:
Medievel festival 3 days with my friends and Jani! 
Zombie walk!

Syyskuu
 ♥
 ♥

Lokakuu
 ♥
 ♥

Marraskuu
 ♥
 ♥

Joulukuu

 ♥ Häämatkalle Janin kanssa lappiin. Haluaisin mennä katsomaan revontulia (en ole nähnyt koskaan niitä kunnolla), vuokrattaisiin joku mökki ja ällösöpöiltäisiin takan loimuavan tulen äärellä. Olisi myös kiva nähdä uusia paikkoja, taas vuoria ja luontoa. Tämä olisi Janin ensimmäinen Lappi reissu, itse olenkin käynyt Lapissa jo ainakin 2 kertaa. Matkan varrella käydään myös moikkaamassa Lisaa. Olisi myös hienoa nähdä jäälinna tai lumilinna, mutta jääkööt nähtäväksi, että onko ensi talven linna vielä silloin valmis, tämänkin talven linna on valmis vasta vuoden vaihteessa.

Translation:
A wedding trip to Lappi see northern lights and be awfully cute together. ♥
 ♥
 ♥

Tyhjää olisi vielä, ehdotelkaas kyläilyaikaa tai tapahtumaa!

/Leena12 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Voij, kylläpä kuullostaa / näyttää mukavalta tuo siu tuleva vuos! :)♥ Pakko muuten sanoa, et mie yllätyin positiivisesti Ilosaarirockissa (2011), ekaa kertaa olin siellä sisäpuolella sillon, eikä tarvinnu jonottaa kun pari kertaa viikonlopun aikana, ja vaan parin minuutin ajan. :O Oli ihan tosi hyvin tehdyt järjestelyt, varsinkin kun on tottunut toisilla festareilla jonottamaan puolikin tuntia, tai ylikin jo sisälle mennessä, ja muutenkin joutunut jonottamaan joka paikkaan. Voi olla, että kävi vaan hyvä tuuri liikkumisen kanssa, mutta tosi hyvin siellä pääs liikkumaan ulko- ja sisäpuolella, eikä jonottamiseen tuhlaantunu aikaa. :)

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Oih, kuulostaa ihanilta suunnitelmilta :) Toivottavasti törmäillään, jos tulet tänne Turkuun päin! Olisi ihana tutustua uusiin ihmisiin! :) Varsinkin Turun keskiaikaisilla markkinoilla olen joka vuosi ollut kahtena tai kolmena päivänä :)

Hiidenneito kirjoitti...

Oih Lappi ♥ ja kaikki muukin listassa xD Tonne Ropeconiin ois tarkotus itekin eksyä parin larppikaverin vanavedessä, vois valmistaa sen keskiaikamekon tohon tapahtumaan mennessä niin löis monta kärpästä yhellä iskulla

Nimetön kirjoitti...

Kuulostaa kivoilta suunnitelmilta :D Miunkin on pitänyt mennä cossailemaan jo iät ja ajat, ehkä törmätään ropeconissa ;D

Nimetön kirjoitti...

Ps. Missä Tampereella on kummituskartano? :O

Mama D kirjoitti...

Sullahan nayttaa olevan kiireinen ja tosi mielenkiintoiselta vaikuttava vuosi 2013. Suunnitelmia on mukava tehda. Ja postauksia niista kiva lukea.

Ravenoir kirjoitti...

Jes, toukokuussa sitten nähdään viimeistään!<3

Chrissie: Kaukajärvellä on Haiharan kartano, jonka puhutaan olevan kummituskartano kuten myös Näsinpuistossa sijaitseva Milavida aka Näsilinna. Haiharan kartanon maastoon on tarkoitus mennä sitten toukokuussa käyskentelemään.

Annele kirjoitti...

mä haluan selventää tähän, että Lisan ja Leenan sh-projekti ei ole sama, missä Leena aikaisemmin minut mainitsi. meillä tuli alkup. ryhmässä erimielisyyksiä esim. projektin julkisuudesta.
mutta tsemppiä projektiin, mitä enemmän näitä, sen parempi toki!

Leena kirjoitti...

Vivian: Mahtia jos on noinkin hyvät järjestelyt! Itsekin tottunut jonottamaan aika kauan aina.

Lady Satin: Jeps toivon mukaan törmäillään! Voidaan tietty sopiakin jotain ^^

Lady Selena: Lappi on <3 Mahtavaa jos sieki tuut mukaan, porukka sen kuin kasvaa xD

Chrissie: Ehkä!

Mama D: Kyllä! Musta on kiva tehdä suunnitelmia etukäteen niin pystyy varaamaan aikaa ja rahaa niihin ajoissa.

Ravenoaris: Niin nähdään!

Annele: Kiitoksia, mä ainakin odotan innolla!

Cherry jam kirjoitti...

Olet tulossa raumalle ottamaan tatuointia? Olen lukenut sun blogia jo vuoden päivät, enkä ole missään vaiheessa tullut keksineeksi missä asut? :D Mutta et kovin kaukana jos meinaat tehdä syömishäiriö-tutkimuksia Porissa? Mää niiiin piffaan sulle kaffet kahvila Sopissa ja sut nään :DDD

(p.s. olen tosi huono kommentoimaan, olen tainut vain kehua sun hääpukua (silloinkin eri nimellä, Sindu) enkä ole muuten kertaakaan kirjoittanut, mutta olen ihan sun fani ^^ Nyt oli pakko kommentoida kun niin innostuin :D)

Cherry jam kirjoitti...

Ha ha, tunnen itseni ihan sairaan tyhmäksi kun nyt huomasin että kotipaikkakuntasi lukee sivupalksissa sun esittelyssä *häpeän puna poskilla*

Leena kirjoitti...

Cherry jam: Juu olen tulossa tässä keväällä, kunhan saisin jotenkin kummallisesti kerättyä vähän rahaa siihen ensin.. Ja ei kaikkea voi aina huomata, mun blogi on muutenki aika täynnä kaikkea xD On outoa kuulla että joku noin paljon minusta tai bolgistani tykkää, mutta kyllä se vain mieltä lämmittää! <3 Kommentoi toki useamminkin!