keskiviikko 6. helmikuuta 2013

And I am grieving


Eilen illalla kotiuduttiin pääkaupunkiseudulta ja meikärouva painelikin heti viivana koneelle katsomaan mitä kuvia oonkaan saanut aikaseksi kaikesta posettamisesta. Materiaalia riittääkin varmaan seuraavaksi kahdeksi viikoksi vaikka postaisin joka päivä, keh! Ekana voisin esitellä näitä Qumman kanssa ottamia kuvia. Päätettiin tehdä jonkilaista goottitaidetta ja otettiin jos jonkimoiset kliseet käyttöön ja paineltiin upean vanhan Helsinkiläisen talon ullakolle räpsyttelemään. Ideana mulla oli alunperin synkät, tunnelmalliset, jotenkin haikean kauniit kuvat jotka kertoisi jonkun tarinan. Loppuen lopuksi päädyin olemaan surupuvussa ja itkemään kuollutta lastani (ei mulla silti oikeasti ole mitään lasta ollut jos joku nyt ihmettelee siellä kuitenkin).
Ennen wanhaan kyllä surtiin näyttävästi, sääli ettei enää nykypäivänä. Jos eurooppalainen vanha sureminen kiinnostaa, siitä voi lukea lisää (tosin englanniksi) täältä.Today´s outfit

Skirt: Sanna Von Steam
Veil: Sanna Von Steam
Brooch: From a friend
Shirt: Restyle
Under shirt: Second hand
Corset: Second hand

Kuvien ihastelun jälkeen tajusin, että joka pahuksen paikkaa kolottaa ja päätäkin kehtaa vielä särkeä. Siinä sitten särkyineni raahasin luuni kuumaan kylpyyn dekkarin kera miettimään murhia. Matka oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut, näin rakkaimpia ystäviäni (Ireneä en olis malttanut päästää lainkaan halauksestani) ja olo on erittäin haikea. Ikävä on kova ja harmittaa, etten pääse pk-seudulle vaikka joka kuukausi käymään. Ainut asia mikä jäi harmittamaan onse, että sh-ryhmäläisten eka livekokoontuminen jäi väliin väsymykseni takia. Olisin ehkä jaksanutkin sitä ramppaamista minkä alunperin suunnittelin, mutta monien yöunien menettäminen on henkisestikin aivan liian raskasta. Viime yö olikin ihanan auvoinen, kun sai nukkua 12 tuntia putkeen eikä tarvinnut aamulla lähteä mihinkään. Aina ajoittain nautin hektisestä ja kiireisestä elämästä joka täyttyy kuvauksista, tapaamisista ja yökyläilyistä, mutta pääasiallisesti olen kotona nurkuileva kotikissa joka nauttii äärimmäisestä tylsyydestä ja laiskottelusta.


Surukuvia kenties luvassa lisää myöhemminkin, tässä oli tätä ekaa satsia mitä sain (ja rakastan). Ehdottomasti lisää yhteistyötä Qumman kanssa, ilmeisesti mies piti myös omasta mallintyöstäni ja ylitsepursuavan pirteä olemuskaan ei tuntunut häiritsevän. Kenties joku päivä silti heivaan herran perheineen pois kodistaan ja muutan itse sinne asumaan. Vanha arkkitehtuuri ja mitä upeimmat ja näyttävimmät huonekalut ja sisustus oli liikaakin mieleeni. Huokaus. Siitä pientä sneakpeakkia seuraavalla kerralla!

Translation:
I went to Helsinki to do some photoshoots and oh I am so happy how beautiful the photos are! Can´t wait to see more pictures and show them to you lovely readers. I have pictures for next two weeks so be nice and you will see some cool outfits. This one was in on old building in Helsinki. We went to the attic and our plan was to make cool atmospheric pictures with gothic artist twist. I ended up holding my (imaginative) baby who has died and be just gorgeus in my mourning outfit. Can´t but love this style. Why people doesn´t mourn like this anymore?

More about old mourning in Europe on Mute the silence blog.

/Leena

20 kommenttia:

Black bird kirjoitti...

Wau, tosi upeita kuvia! Tuo paita on tosi kaunis ja tottakai sinäkin olet todella kaunis ja upea nainen! ^^

L kirjoitti...

Aivan suunnattoman upeita, hienoa Leena, ja ihanaa, että malliunelmasi käyvät toteen. <3

fit4m kirjoitti...

Noi on kyllä todella hyvin onnistuneita :>

Emmi kirjoitti...

Upeita kuvia!<3

Maija H. kirjoitti...

Olet ihan todella kaunis kuvissa ja kuvat on Qummamaiseen tapaan nättejä ja tunnelmallisia.
En silti henkilökohtaisesti pidä tuosta aiheesta. Se ei oo niitä juttuja, joiden kanssa katson hyväksyttäväksi ns. "pelleillä". Tuonkin aiheen olisi voinut toisin toteuttaa, paremmalla maulla. Nyt lapsiluurangon roikottaminen on vähän väärä lähestymistapa. Mielipiteitä monia.

Laura Morrigan kirjoitti...

These pictures are absolutely amazing! You look beautiful, you pose wonderfully! The pictures are so delightfully sad! I love them! I would love to do photoshoots like this!

Nimetön kirjoitti...

Todella kauniita kuvia :)

Saija Sasetar kirjoitti...

Ihania kuvia, tosin ajatus tuosta lapsen kuolemisesta on aivan kamala. Todellakin pitäisi nykypäivänä tuoda enemmän esille kuolemaa, normaalia sellaista, sehän on aivan luonnollista, mutta nykyisin pelättyä ja piiloteltua. Sitten kun kuolema osuukin omaan lähipiiriin, ei osata sitä käsitellä. On tosin joskus ennen oltu liiankin tabuja esimerkiksi siitä, ettei leski saa käytää kuin vain mustaa.

On ollut kauan melkeimpä unelmana päästä Qumman kuvattavaksi, vielä joskus nuorempana kun pukeutui enemmän goottihenkisesti ja tykkäili paljon kinky-jutuista. Ois kyllä mahtavaa! ^__^

Odotellen lisää kuvia!

~ Frillycakes ♥ ~

Leena kirjoitti...

Black bird: Kiitoksia!

L: Kiitos <3 Ja niinpä<3

FiN: Kiitoksia ^^

Emily: Kiitos ^^

Maija H.: Kiitos ^^ Ja tarkoitus ei ollu mitenkään pelleillä, läheisilläni on kuollut lapsia ja itsellänikin läheisiä. Enkä mä sitä roikottanut, mä pitelin sitä kuten pitäisin oikeaakin lasta, itseasiassa siinä määrin, että tuntuu vieläkin käsissä xD. Kuvattaessa tunsin olon herkistyneeksi ja nyt mulla tulee näistä myös mieleen kristillisemmätkin madonna kuvat jossa pidellään lasta, tosin goottityyliin. Itselle tuo lapsi asia on muutenkin herkkä alue, koska mulla on ollut vauvakuume jo monta vuotta, siitä lähtien kun aloin olemaan Janin kanssa ja olen käynyt testeissä varmistamassa että voin saada lapsia. Syömishäiriöni ja itsemurha yritykset olisivat voineet tehdä minut lapsettomaksi. Joten tämä on mulle tosiaan ei mikään pelleily juttu. Yritin saada kuvaan surua jota itsekin tunnen. Sääli jos se ei näy päällepäin.

Laura Morrigan: Thank you so much <3

Jenny kirjoitti...

Oh wow! Ihan mielettömiä kuvia! Aihe on kaikessa rankkuudessaan todella hyvällä maulla toteutettu. Tuskin kukkahattutätien mieleen, mutta se lienee vain plussaa. :)

Jenny kirjoitti...

Äh, en tiedä katosiko kommenttini jonnekin kun tämä puhelin taas vetelee omiaan. Mur! :/
Sitä ainakin ytitin sanoa, että wow, tyylikkäästi toteutettuja kuvia rankasta aiheesta. Ei varmasti kukkahattutätien mieleen, mutta se lienee pelkkää plussaa. :)

Nimetön kirjoitti...

Kauniita kuvia :)

SarahWalrus kirjoitti...

My god, you look amaaaaazing! Wonderful photos!

ShaDow kirjoitti...

todella kauniita kuvia ja mielestäni hyvällä maulla toteutettuja kun ottaa huomioon kuvien aiheen. Näistä olisi oikeasti voinut saada tosi roiseja ja loukkaaviakin jos olisi halunnut. aihe on arka mutta siitäkin pitää uskaltaa puhua!

juliatidi kirjoitti...

Mahtavia kuvia taas jälleen kerran! :) <3

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Voin yhtyä täysin ShaDown kommenttiin! Aivan ihania kuvia ja todella hyvin toteutettuja :)

Ilta kirjoitti...

En ole hetkeen lukenut blogiasi ja lueskelinkin nyt vähän rästistä näitä merkintöjäsi. Nämä kuvat ovat upeita ja niihin toi tietyn, oman lisänsä se mitä luin "Menetys ja pelko" - postauksestasi.

Kommentoin tässä samassa tuotakin postausta, koska olisi vähän turhaa mennä siihen erikseen kommentoimaan. Ei voi muuta sanoa, kun että sinäkin olet kyllä joutunut kokemaan, todella, todella kovia. Suretti aidosti sinun ja myös läheistesi puolesta tuota merkintää lukiessa. Hienoa kuulla, että sinulla on nyt läheisiä pienokaisia miehesi kautta. Ehkä sinä joku päivä saat vielä miehesi kanssa yhteisenkin lapsen, toivon todella näin. :)

Nebula kirjoitti...

Upeita kuvia <3 :)

Magda kirjoitti...

Magnificent photo shoot!!! Amazing!! No words!!! ♥.♥ I love so much your outfit!!! You look so beautiful and the "story" is just brilliant with the skeleton!!!

Aww and i just noticed the link to my page about the mourning post!! Thank you <3 It means a lot!!!ᵔ.ᵔ

Leena kirjoitti...

Jany May: Kiitoksia <3 haha ja juu onhan se, lol.

Nizureth: Kiitoksia ^^

Sary Walrus: Thank you honey! <3

ShaDow: Kiitoksia <3

Demonita: Kiitos ihana <3

Lady Satin: Kiitoksia <3

Belsissa: Toivon mukaan saisinkin <3 Onneksi olen silti ympäröity jo ihanilla lapsilla <3

Nebula: Kiitos hani<3

Magda: Thank you so much and glad you like it <3